Såja..

Då var bloggen lösenordsskyddad.
Vilken lättnad att slippa höra folks åsikter om allt och alla.

Känns skönt att Kvartsfinalen i innebandyn är avklarad och nu står semifinal på schemat. Ingen rolig information men tänk om 10 år om jag går tillbaks och läser, då kan det faktiskt vara kul. Eftersom dom vann i fredags så bestämde vi oss för att åka till Hotel Hilton i Borås. Det är säkert många som aldrig har bott där eftersom det är Martins mamma och pappas hus.

Igår när vi kom till Borås åkte vi upp till Paradiset tosseryd där Martins syster med familj bor. Det bjöds på mycket god mat i form av grillat, klyftpotatis, vitlöksbröd, sallad och några olika kalla såser. UTSÖKT! Det blev även endel alkohool upptill och hela kvällen avslutades med kortspel.

Idag åkte vi upp till tosseryd igen, vi började med att äta en god lunch bestående av fläsfilegryta med korv, oliver, paprika och syltlök. Ris sallad och bröd därtill, mycket gott. Idag var det kock Anette som lagade maten.
Därefter gick vi ut i stallet, tog in hästarna för att lite senare rida. Alice var först ut därefter jag. Shit va längesedan jag saatt på en hästrygg men jag höll mig uppe i alla fall.. Tosseryd har ju fått en ny familjemedlem också, lilla Sigrid som är en hund. Hon är verkligen jättesöt!Nu spelar Barcelona match och som ni förstår sitter det manliga könet bänkade framför tv:n.

Imorgon checkar vi ut från Hilton och beger oss mot Varberg igen. Ska träffa Louise imorgon och förhoppningsvis blir det träning eller ev. en långpromenad. På Tisdag har vi middagsplaner jag och louise, Vi ska ge oss på att öra en stek. Yammie.

Nu får det räcka för idag, bilderna kommer upp när vi kommer hem..

?

Vem är b som vill läsa min blogg??

Fantastisk Torsdag!

Idag har det varit jobba för hela slanten. Jag gick hela dagen och var nervös inför kvällens möte. Men nu i efterhand så var jag nervös helt i onödan. 8-4 slutade matchen. En extra klapp på axeln till Kimmo som gjorde 5 kassar idag. SNYGGT ! Egentligen är det nog Prins Harry:s förtjänst alltihop ;)

Imorgon är det jobb som gäller igen, kvällen har vi inte planerat ännu så vi får se vad det blir. Ingen längtar tills på Lördag mer än jag, Mina älskade pappa och syster kommer hem. Har saknat dom så otroligt mycket.


Titta, va fina vi är!
Måste bara få säga att jag har världens finaste sambo. Älskar dig!

Even if the sky is falling down, you are my only(som sagt, lösenords skyddar bloggen inom kort)

Lösenord

Jag kommer från och med nästa vecka att återuppta bloggandet,
men med en så kallad lösenords skyddad blogg.

Ni som är intresserade av att läsa hör av er till mig så får ni
användarnamn och lösenord.


RSS 2.0