Helgen

Har haft en kanon helg, i fredas var min kära vän Caroline här, vi lagade mat, drack vin och lyssnade på skön musik. När klockan började närma sig tio gick vi vidare till Damajo, där tillbringades dom sista timmarna innan vi bagav oss till Oscars. Mycket trevlig kväll, Tack carro.

Har som sagt känns att det har varit något virus på väl och i Lördags utbröt det, jag låg i sängen i stort sett hela dagen, skulle haft gäster vid sju, men det gick bara inte så jag fick tyvärr ringa till domm och berätta läget. När klockan var 21.00 ungefär så tog jag bilen hem till mamma för att kurera mig. Kände mig bättre på söndagen men ändå inte helt hundra. Åkte till Borås vid två tiden för att tillbringa dagen, kvällen och natten hos martins föräldrar.
Fick som vanligt god mat när jag kom dit. Efter maten spelade vi kort. Dagen bara flög förbi och vips så var det  kväll, Karolina kom vid åtta och det var dags att klippa henne och rejält blev det.

Igår när vi vaknade åkte vi till lager157, jag hittade ingenting men martin köpte en t-shirt och en tröja. Tom, han var inte ett dugg imponerad. haha.  När vi kom hem så kom Karro och lämnade Alice för att sedan kunna åka till ridhuset och rida. Vi beslutade oss för att äta på ridhuset så Alice kunde få se mamma. Dom har förövrigt riktigt bra mat, älskar att äta  på ridehuset. När vi kom hem skulle Martin och tom såga träd så jag och alice fick leka och det gick i 110% hela dagen, jag var helt slut när vi satte oss i bilen för at åka hem.


Martin Emanuelsson



En bild säger mer än tusen ord.
Älskar dig!

jaaahoppp

Då är denna veckan snart avklarad med, shit va veckorna går snabbt. Hade en ny kund idag, hon var så himla mysig måste jag säga. Kan bli en favorit :D  Imrogon ska jag gå på bomässan, någon som är sugen på att hänga på?

Har fått så fruktansvärt ont i/på mitt ögonlock någon som vet vad det kan vara? känns typ som ett blåmärke fast det pulserar, inte så skönt som ni förstår. 

Förövrigt har jag planer på att lägga ner bloggen, vet inte vad jag ska skriva om. Ändå är ni förvånansvärt många trogna läsare trots att jag är så dålig på att skriva.  Vi får se!

god morgon mina vänner. Känns kons

3308fb8097930bf59dff9a52ebda0f2f.png

god morgon mina vänner. Känns konstigt att jag är på väg till jobbet nu, har ju varit långledig, men har i alla fall fått gjort en hel del hemma vilket är positivt. Känns som martins förkylning har inkräktat på min kropp nu. Jag vill inte bli sjuk, igår var jag jätte trött och hängig. Hade det inte varit för att mamma ringde så vet jag inte om jag hade tagit mig utanför dörren. Jag som har bjudit hem folk på lördag. Umgicks i alla fall med sofie igår vilket var väldigt längesedan. På kvällen bjöd björn på thaimat som för övrigt var svin stark och lagom till kaffet kom även simon. Vi hade mycket trevligt får jag nog säga. Har äntligen fått tummen ur att beställa ett nytt ica kort som så många gånger förr, men ändå kommer det inget. Hoppas det går bättre denna gången.


Header

1

2
3

4
5
6
7

8

   9

   10

11

12

13

Har numrerat alla, snälla snälla
Hjälp mig, vilken är bäst?


träffade henke på färghuset. Snart

0-2cc6fd697c28e2db99eb6e9bdfa2e792.png

träffade henke på färghuset. Snart får mustangen bo i garaget några månader.


UTMANING

Jag har blivit utmanad av Emelie ! bäst att visa man klarar utmaningen då ;)


Regler:

Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och
berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla
svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn
som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar
(förutom på fråga 1)! LYCKA TILL!

1. Vad heter du? Marica
2. Ett ord på fyra bokstäver:
Måla
3. Flicknamn: My
4. Pojknamn: Martin
5. Yrke: Mäklare
6. Färg: Marinblå
7. Klädesplagg: Morgonrock
8. Mat: Makaroner
9. Sak i badrummet: Make-up
10. Plats/stad: Mariestad
11. En orsak att vara sen: Motorstopp
12. Något man skriker: MONGO
13. Film: Moulin rouge
14. Något man dricker? Martini
15. Band: Metallica
16. Djur: Mammut
17. Gatunamn: Movägen
18. Bil: Mazda
19. Sång: man in the mirror

Jag utmanar:

Louise


Angelica


Caroline


Frida


Madde

K Ä R L E K



Jag blir så glad så jag får tårar i ögonen av denna bilden. Inte bara en gång utan varje gång jag kollar på den. Älskar den.

Soffhäng

En dag som denna borde jag ha bloggat hur mycket som hellst, jag vaknade i morse och visste inte hur jag skulle fördriva tiden. VIPS och klockan är snart ellva. Åkte hem till mamma och Henrik, var så snäll så jag lagade mat till dom. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Dom berättade om mustangträffen igår, verkade som det hela var väldigt lyckat, allt från middag till förarprov i form a olika test så som bedömma avstånd till en kona noch sedan köra så nära som möjligt utan att nudda den, bedömma avstånd mellan två "pelare" varav en var rörlig så man skulle säga stopp när man trodde att man kunde köra igenom och givetvis så tajt som möjligt.

När jag åkte från mamma så svängde jag in om louise en stund, fullt hus som vanligt. Louise, Jennie och Frida var där. Därefter åkte jag och Frida hem till mig, sen kom även Björn så nu är vi inne på andra filmen för kvällen och Björn har precis åkt hem för att sova.


Martin och gänget vann med 6-4 idag, tyvärr var inte min lilla älskling på topp idag, han har varit lite krasslig det senaste så såhär i efterhand borde han stannat hemma idag och vilat. Viktig vinst i alla fall.  Lätt att vara efterklok. Nu måste jag fortsätta hänga med i filmen.

jag är helt slut, ligger i sängen

0-3ad9cce68f8594fe3ea56e0bba3b72e5.png

jag är helt slut, ligger i sängen nu och tar igen mig.


Fika med caspar.

Nu har jag och Caroline haft en undebar fika nere vid kallbadhuset. Sådana dagar som idag är bara helt underbara. Tack för en mysig fika och pratstund hjärtat.

  


Fredagsmys

Nu har i kollat klart på filmen, nu blir det mer soffhäng dags för mig att läsa mina dagliga bloggar. Allt från Bobby som uppdaterar otroligt bra till Sandey som är oerhört dålig på att uppdatera, men det händer då och då. Imorgon ska jag bara ta dagen som den kommer, har absolut ingenting planerat.

Pratade precis med Sandey, hon och frida sitter hemma hos henne på Söder höjd och dricker rosé, är salongsberusade och lyssnar på gamla godingar.


FILM

fortfarande bänkad framför tv:n nu väntar wallander.


IDOL

Nu blir det soffhäng hela kvällen lång.
Först ut Idol.


Min dag i ord.

Började dagen med att tvätta eftersom jag inte blev klar igår. När M kom hem från jobbet var Angelica här så vi gick ner på stan för att äta lunch. Mätta och belåtna gick jag och Angelica till Espresso House för att dricka kaffe. Sen skjutsade hon mig till Emelie där jag spenderade någon timma med henne och Honey, sötisar. Hann i stort sett bara komma innanför dörren innan Sandey ringde och frågade om vi skulle ses, Varför inte. så jag traskade ner mot stan igen och återigen var jag på Espresso House. Dom har ju lätt stans BÄSTA kaffe. Vi satte oss i solen och bara njöt och pratade om sånnt som bara vi gör. Därför älskar jag denna lilla prick.

 

Nu sitter jag hemma i soffan och väntar på att min man ska komma hem så vi kan laga mat, jag brjar bli riktigt hungrig nu. Denna helgen ska jag inte förtära någon alkohol, vi får se hur det går men förhoppningsvis bra. Sitter och tänker på caspar i skrivande stund. Vi skulle lunchat idag men hon skulle plugga, träna, städa och sedan jobba. Vilken flitig kvina alltså.

Här kommer lite bilder från veckan som gått: 


     
Härliga bilder vid havet

              
Gudmor & Honey                      Brillorna på...

      
      Tycker denna bilden är härlig, Em håller på 
      att göra årets vurpa


                        
             Honey visar att hon kan hoppa högt


        
         Gudfar & honey           Honey gillar min badrock


                     
                      Hon älskar att ligga
                         innanför tröjan




      Honey och matte pussas


Nyponsoppa


Hemligheter

Ja då var denna arbetsveckan avklarad, skönt. Nu är det bara att ladda om inför helg IGEN! eller vad säger du Maria? Blev en ganska hård helg i Stockholm, men va kul vi hade. Känns som jag ändå har hunnit med en hel del idag efter jobbet. Började med att gå till kvantum, diskade, tvättade, städade toletten och sedan lagade jag mat lagom tills idol började. Sen blev det mest soffhäng för efter idol börjar mitt favoritprogram LYXFÄLLAN. Jag kan inte riktigt förstå hur man kan sätta sig så i skiten och bara blunda för alla problem och räkningar. Nu väntar vi på sista tvätten så jag gjorde lite nyponsoppa under tiden, den ska snart slinka ner i magen tillsammans med iskall glass. Mums.

Missförstå mig INTE nu.
Jag har endel vänner som väljer att öppna sig otroligt mycket för mig och när man för reda på något som gör en så lycklig att det sprätter i hela kroppen så är det tungt att hålla det för sig själv. Man vill bara dela med sig av sin glädje och smitta av sig på andra. Om du som delar denna stora hemlighet tillsammans med mig läser detta så lovar jag att det stannar mellan oss förevigt och det vet du.

Imorgon ska jag luncha med Caspar, så mysigt.


tomten kommer tidigt i år. /Blondi

0-41bebb131555181822062115626cde6a.png

tomten kommer tidigt i år. /Blondinmartin


min paket till älsklingen

03e329d80206e3b6c7c86815684ea634.png

min paket till älsklingen


hamburgare på södergatan

0-3e028272fd064cf80fc3593a15d4c27d.png

hamburgare på södergatan


jag, emelie och honey fikar

64432fa7ecc2712edc3cd1138612a916.png

jag, emelie och honey fikar


alice och tom

0-58e9e3d04bb76c7e059888eaf8908834.png

alice och tom


Stockholm

Tåget upp till Stockholm blev naturligtvis försenat så jag kom inte fram förens ca 21.15. Maria hade gjort en supergod sallad med: Pasta, kyckling, paprika, avokado, rädisor, fetaost, persika, gurka, tomat, lök och naturligtvis hade hon en väl kyld vinflaska.



 Efter maten svirade vi om och begav oss till Johanna där vi drack ytterligare mer vin och pratade om allt möjligt.Tiden rinner iväg snabbt när man har kul så klockan hann bli ganska mycket innan vi kom in till stan, väl där så hamnade vi på collage först och när dom stände tog vi en sväng till 7 eleven därefter vidare till white room.

       



   

På lördage var det en grymt bra visning på sture compagniet, här kommer lite bilder. NJUT!

 

Först en bild på mig och Louise

           

   



       



       

Det var även en viss idol Robin på Sture compagniet och sjöng sin nya låt för oss. Vi var inte sena med att ta ett kort för att göra frida så avundsjuk som möjligt. (Robin är hennes största idol)



Efter visningen gick vi till Berns för att fördriva tiden lite tills HAIRSPRAY musikalen började.
Som ni förstår så finns det inga bilder från musikalen.



Det var allt, är så trött just nu.

Martin och gänget har spelat match idag så här stog det på hemsidan.

Martin Emanuelsson var tillbaka i storform och bjöd på många fina skott, passningar och soloraider. Tillsammans med Jim Canerstam, var de matchens två lirare som ständigt oroade Pixbo-försvaret och framförallt Pixbo-målvakten Christoffer Axelsson 

Det är min man det.


kul att tåget är försenat. Men änt

11002b5cd9062df05f08f0ab5d4f71b6.png

kul att tåget är försenat. Men äntligen är jag på väg mot varberg. Blir en ordentlig uppdatering ikväll. Måste erkänna att jag saknar Martin otroligt mycket nu, hoppas han gör massa mål idag.


nu sitter vi på china teatern och

767413bc6eee37acfa928071acab949b.png

nu sitter vi på china teatern och väntar på att det ska dra igång.


nu sitter vi på berns och dricker

08ab1cbd2a8f34be96c069806cfc50fa.png

nu sitter vi på berns och dricker lite innan musikalen börjar.


underhållning med idolrobin på stu

0-59562b42938ae96f88605f282e4858db.png

underhållning med idolrobin på sturecompagniet. Vi har det bra. Saknar dig älskling.


nu är vi på white room. Bra fest.

0-50ac5ee8680c873346fde9ac9bcadaa1.png

nu är vi på white room. Bra fest.


nu är vi på collage. Vi har så mys

0-1fbc5255bd8be15db5a6bbe107f55878.png

nu är vi på collage. Vi har så mysigt.


idag har jag lunchat med pappa så

4b3981d373bb6008591ccd20b067ff54.png

idag har jag lunchat med pappa så mysigt vi hade det. Nu sitter jag på tåget till stockholm och har sjukt tråkigt. Saknar redan min älskling. Han skjutsade mig till tåget innan, då blir det alltid sånnt där jobbigt avsked. Ändå utsätter man sig för det VARJE GÅNG! För er som vill ha lite mer ingående information så är jag så fruktansvärt kissenödig så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Har väldigt svårt för toaletter på bussar, tåg och flygplan. Snart framme nu, maria möter mig på stationen sen blir det mat och vin. Ska försöka blogga så mycket jag kan i helgen. Vi hörs.


drömbilen.

0-1de42d638d00324a1cbe86f8f618b618.png

drömbilen.


myskväll med mat och idol med mina

6f9eb80cc4bbef6126b482dea389327e.png

myskväll med mat och idol med mina älskade vänner sandra och carro.


FÖRLOVNING

Grattis till förlovningen mina vänner.


Onsdag.

var som sagt ledig igår med och det kändes som jag fick gjort väldigt mycket. När jag vakade gick jag till kvantum och handlade, när jag kom hem ställde jag mig framför spisen, gjorde köttbullar och panbiff för att sedan frysa in. Det är så smidigt att bara tina upp och koka potatis. Efter att jag var klar så dikade och städade jag, till sist så rensade vi garderoben. Tror martin skänkte 5 jackor och säkert 15 par jeans. Killen har som ni förstår GALET mycket jeans. När det var klart var det dags för Martin att bege sig till samlingen och jag fick en timmas egentid, sen traskade jag också upp till hallen. Matchen slutade i alla fall med vinst 6-2 Martin gjorde två mål. Efter matchen ville killarna naturligvis ha onyttig mat så det blev Mc Donalds för hela slanten. Jag nöjde mig med en macka och ett stort glas o´boy.

Idag har jag jobbat känns som jag varit ledig väldigt länge nu, skönt att komma in i rutinerna igen. Men jobbar bara imorgon med sen är det dags att åka til Stockholm i helgen. Ska bli så mysigt och förhoppningsvis lärorikt.

vi smyger

0-670ed5b5a8f8bec29d23eceb0d3c4a67.png

vi smyger


GYNNiNG


mina nya naglar.

-91c7def6fe226c1fc5706accb0ee464.png

mina nya naglar.


Ledig Måndag

Kan knappt minnas när jag var ledig en måndag senast. Man kan gå ut på lördagen utan att känna att man är bakis på jobbet första veckodagen. Vi låg kvar och drog oss i sängen välldigt länge idag, skönt. Vid halv ett gick vi ner på stan för att äta lunch och dricka kaffe. Vi har hunnit med att tvätta bilden och den glänser som en diamant nu. Klockan fyra hade jag tid för att göra naglarna, nu känner jag mig riktigt fin. (Kommer bild senare)

Har verkligen ingenting att göra nu, väntar på att Martin ska komma hem från träningen så vi kan äta. Hör och häpna, jag är ledig imorgon med, då unnar jag mig att vara vaken lite längre och framförallt äta lite lyxigare. Det är ledighet för mig.

Min älskade storasyster fyller 23 år idag. GRATTIS!


. . .


Ansiktsmask

Nu sitter vi här i soffan jag och älsklingen med varsin ansiksmask. Martin säger att han just kommit till KLIFASEN och springer runt i hopp om att det ska gå över, jag sitter här och skrattar tårar.


Söndag

Vilken härlig Söndag, vi låg och drog oss i sängen till ett tror jag. Med undantag att jag var uppe och körde sofia till jobbet. nu ska vi hem till min syster och fira henne för hon fyller år imorgon. Tårta är aldrig fel, YAMMIE!

 

Blir bättre uppdatering senare, dags att åka.


I badrummet

här är sex saker som jag inte kan leva utan


fest!

-9d1548415c90a55caeecac12793858e.png

fest!


familjen Emanuelsson/Lindberg och

1c33b7e1707b4cf33991a90776168249.png

familjen Emanuelsson/Lindberg och familjen Kjellman/stålnacke sitter på harry's och ska äta


LEDIG

Idag är jag ledig och såklart att det regnar och blåser. Om ni vill så kan jag berätta vilka dagar jag är ledig för dom dagarna är det såligt väder i 9 fall av 10..

Tog mig i alla fall ut på stan tillsammans med Sofia, vi gick till stationen först för att möta upp henes vän Kajsa som är här över dagen och hälsar på. Ble väven en snabbfika på Espresso house och sedan systemet. Nu är jag hemma igen och regnet öser ner, lagom kul.

Ikväll har jag bestämt mig för att dricka vin, med vilka och var är ännu inte planerat.

Här är en bild på mig och min före detta sambo Emma. finns mycket minnen bakom denna bilden.


Grubblar...

Det är så mycket som rör sig i mitt lilla huvud just nu.

Sådana saker som vad gör jag om tio år?
kommer jag jobba som frisör hela mitt liv med tanke på vilka påfrestningar man utsätter rygg och nacke för?
Kommer jag ha barn?
Kommer jag vara lyckligt gift?
kommer jag bo i Varberg?
Kommer jag ha kvar alla vänner som jag har idag?
Kommer jag bo i hus eller lägenhet?

Jag har alltid haft mina fantasier av hur jag vill att mitt liv ska se ut både nu och i framtiden, 9/10 gånger har det inte blivit som jag hade tänkt, många gånger har det blivit något mycket bättre än vad jag någonsin kunnat fantisera om och någon gång emellan har det blivit raka motsatsen.

Detta är en bråkdel av allt som snurrar runt i mitt huvud.

sofia pillar i mitt hår, bättre ka

219773f353f80170e1244b9fbe82e269.png

sofia pillar i mitt hår, bättre kan det inte bli.


min söta mamma.

0bce5d40f666d326a3e7b96155ee6e51.png

min söta mamma.


RSS 2.0