NY BLOGG!!!!

Jag har börjat blogga på annan adress, ni som är intresserade av att följa mig lägg en komentar med namn och e-mail i komentarsfältet så kommer jag maila er inom kort!

Tack för den här tiden!

Söndagsmys!

img_5219 (MMS)

Söndagsmys!


Happy friday!! Idag går allting lätt, ska ...

img_7111 (MMS)

Happy friday!! Idag går allting lätt, ska på massage nu på lunchen, riktig lyx! Har haft en riktigt skön dag. Hade min första kund 07.15 efter det har jag gjort ärende, pappersarbete och dylikt.


Jag vet att jag har varit sämst i världen ...

img_0856 (MMS)

Jag vet att jag har varit sämst i världen på att uppdatera, men jag har varit en upptagen kvinna hela sommaren. Mycket har hänt och mycket har fått mig att både tänka och se annourlunda på saker och ting. Jag har valt bort vissa saker och prioriterat annat. Vilket jag trivs bra med. Jag har prioriterat att gå ut och gå klockan 07.00 på mina lediga dagar vilket aldrig skulle ha hänt för ett halv år sedan! Därför unnade jag mig ett par nya skor! Dåligt exempel men jag tror ni fattar. Jag har otroligt mycket bilder som jag skulle vilja dela med mig av men just nu har jag inte tid! Kanske imorgon, kanske i helgen. Liten kort uppdatering, dags att jobba igen!


Nu har jag riktigt tråkigt, är utlåst:(

img_6939 (MMS)

Nu har jag riktigt tråkigt, är utlåst:(


Idag har Messi varit hos mig hela dagen, v...

img_0727 (MMS)

Idag har Messi varit hos mig hela dagen, vi har fått gjort väldigt mycket. Vi började morgonen med promenad 07.00. Naturligtvis var sara med också. Vi drack kaffe hos sara, jag gick hem så sara och Messi fick lite tid tillsammans innan hon lämnade honom hos mig. Damsugning av lägenheten, tvätt, svabbat golv, diskat, lagat mat, rensat garderober,  promenerat och myst, det har vi hunnit med idag! Riktig mysig dag tillsammans med min favorit hund! Som ni ser på bilden är han helt slut, han somnade med huvudet på skohyllan. Snart kommer fina sara hit så nu ska vi passa på att mysa!!!


RSS 2.0