HELG!
Då är redan denna helgen över, tiden går så fort. Min helg har spenderats hemma hos svärmor och svärfar liggandes i soffan. Fy va dåligt jag har mått stundtals!  Nu känner jag mig lite piggare efter diverse mediciner men jag är ledig imorgon med och på Tisdag är jag förhoppningsvis fit for fight!Här är mitt lilla medicinlager!


Jag har massor med fundeingar att ta itu med och fatta ett viktigt beslut!
Mina nära vänner vet vad jag pratar om och jag kommer berätta så fort
jag kan, håll ut!


Nu blir det soffhäng och SOLSIDAN!!!!

<3

God morgon, idag är jag ledig och har absolut ingenting planerat bara lite småsaker som ska fixas!
Nu ska jag äta frukost och krypa ner i sängen igen!

-ringa några samtal
-fixa en nagel
-ev åka till jobbet
-betala räkningar
-städa
-tvätta


Jag och Messi nu kör vi.  All i

img_6143 (MMS)

Jag och Messi nu kör vi.  All i


Grattis varbergs snyggaste tjej sara Wallin

img_2135 (MMS)

Grattis varbergs snyggaste tjej sara Wallin


Söndag!

Vilken härlig helg jag har haft. Jobbade som ett as i fredags och var helt slut när jag kom hem på kvällen. Valde lite dumma skor och det fick sitt pris framåt eftermiddagen och kvällen. Fredagskvällen avslutades på bästa sätt, god mat, på spåret, film och mys med älsklingen. Jag somnade dock under filmen, vilken rolig sambo jag är. Vaknade med feber och aningar på att behöva gå till toan och hulka men det klarade sig. Flyttade mig till sängen och sov vidare.

Började lördags morgonen med jobb, var hemma igen runt lunch, tog svängen om systemet innan jag mötte upp fröken Jönsson för en kaffe och en liten pratstund, när vi var klara gick vi bort till agaton för ännu med prat och ytterligare en kaffe. När jag kom hem var mamma, Henke, Mogge och Yvonne på besök så då blev de återigen kaffe. Vilken kaffe dag!

Kvällen avslutades hemma hos våran tredje familjemedlem med mat, dricka och trevligt sällskap. Runt ett tiden tog jag och Martin en långpromenad hemmåt. Väl hemma somnade jag som ett barn.

Idag tog vi oss en riktigt härlig sovmorgon, när klockan började bli mycket gick vi till kvantum och handlade gooood frukost. Eftermiddagen tillbringades hemma hos min älskade syster och hennes sambo. Klockan halvfem hämtade Martin mig och vi åkte och tvättade bilen (välbehövligt enligt mig) Nu glänser den som aldrig förr. Framåt sex mötte jag upp pappsen på kvantum där vi handlade kvällsmat.

Jag och pappa stog i köket och fixade med maten och under tiden gick vi och små åt räkor som vi doppade i pappas special sås (vitlök ala Tommy). Sen åt vi vitlöksbröd med fetaost, kött, klyftpotatis, sås, sallad. Tro det eller ej men vi tryckte till och med i oss efterätt (päron med after eight, grädde och kaffe)
Till allt detta såg vi givetvis SOLSIDAN!


Denna bilden såg jag igår. Tycker ni att d...

img_8420 (MMS)

Denna bilden såg jag igår. Tycker ni att det är likt?  Är på väg till jobbet nu och är sjukt trött. Har en tuff dag framför mig så nu är det bara att piggna till. Ikväll ska vi äta god mat och bara mysa. Jag längtar!


God morgon!

Har ni sovit gott mina vänner? nu ska jag äta en god frukost för att sedan göra mig i ordning och bege mig bort till Louise för att plocka upp henne! Jag tror att denna dagen kommer bli ganska rolig! Fråga mig inte varför det är bara en magkänsla jag har! 

Time to eat!!  

RSS 2.0