saturday night life

tjaa llouise här! vill bara lägge ett litet inlägg här ¨på maricas blogg.. Vi befinner oss nu på drottninggatan och har spelat hög musik och spelet Alias, jag och marica vann=).. snart ska vi bege oss till oskars för att fortsätta kvällen där..
tack för mig!
CAAAN YOU HERE  MEE?? AUSTIN LEEDS..


Fredag.

Idag är det fredag, yes då är denna veckan avklarad.
Nu har precis grabbarna åkt till falun för att lira skjortan av dom.
Nu ska jag gå in till Anna och ha morgonmys. Sen ska jag ju som sagt till jobbet på julbord/julskyltning. Ikväll blir det mys och säkert lite vin därtill hemma hos Louise. Givetvis blir det idol ikväll hejja CALLE

Mys

Nu har vi avnjutit kvällsmaten och låtit den sjunka. Nu är det dags för film med våra älskade grannar och även glögg och pepparkakor till.

Har haft en riktigt rolig dag på jobbet idag och imorgon är det dags för julbord och julskyltning. Ska blir riktigt mysigt faktiskt.

Orkar inte göra detta inlägg ännu tråkigare..

God morgon

God morgon mina vänner, sitter i soffan och äter frukost. Önskar att jag hade kunnat sova ut idag men icke, men kan förhoppningsvis göra de imorgon. Denna veckan har gått så jäkla fort.

Nää nu ska jag avnjuta min frukost och sedan bege mig till jobbet.
Ha en bra dag allihopa.

Onsdag

JA då var denna onsdagen också avklarad jobb imorgon och sen går jag på helg, med undantag för julbordet på fredag. Känner att jag har fått gjort så otroligt mycket bra idag så jag ger mig själv en klapp på axeln. När jag kom hem från jobbet var jag snabb att slå på tvn för att följa vår svenska stjärna Robin Söderling och visst klarade han sig galat. 7-6 i första och 6-1 i andra. GÖTT!

Ska träffa caspar imorgon efter jobbet, blir säkert en kaffe på trditionellt sätt (Espreso house)

På fredag blir det förhoppningsvis mys hos Louise, blir säkert lite vin och GOSSIP. Resten av helgen är fortfarande oklar men utgång tvivlar jag  inte på.

Nu ropar martin dags för massage. nice

prins blå...

0-4ce19de439a5191f243737fbddfa8a1b.png

I lördags flyttade denna söta lilla ponny in hos familjen Kampe/Alsin/Hallin
Visst är han söt? För att inte prata om namnet.

PRINS BLÅ
jag får rysningar

En sak är säker, kommer jag någonsin upp på en hästrygg igen så är det prins blå
som ska få äran att ha mig på ryggen.



Nu är Tennisen slut ch precis som jag hade hoppats så vann DEPOTRO i tiebreak.

En sak till jag har ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN blivit av med min lägenhet, den är ny tapetserad och klar och ingen är lyckligare än mig.


tennis igen...

6ef769b672c234bd21a1afb345d99b34.png

tennis igen men idag är det DELPOTRO va. VERDASCO


..


...

Nu ska jag snart krypa ner i sängen, NYBÄDDAT finns det något bättre.







Här är även målen från igår.


Mys

Har haft en jätte mysig dag med mycket skratt, tårar och kärlek

Har precis kommit ut ur duschen, bäddat ner mig i soffan och på tv:n är det tennis. DJOKOVIC VS. DAVYDENKO mycket hög klass på spelet just nu. Imorgon är det jobb som gäller några timmar sedan ska jag förhoppningsvis ta den där förbannade vaccinations sprutan. På något sätt vill jag inte ta den för jag har absolut INTE tid att bli sjuk nu men samtidigt vill man ha den om det skulle komma tillbaks om tio år.

Jag har redan börjat fundera på helgen och det är inte likt mig när det bara är Måndag. Men det är nog bara för det är första advent på söndag, så mysigt vi ska ha det. Snart är det dags att rota fram alla julgrejer och förhoppningsvis kommer dom "riktiga" julkänslorna snart men jag måste erkänna att jag redan har haft lite julkänslor. Satt på jobbet för några veckor sedan och gjorde lite special "jul" presentkort.

Espresso House

Nu ska jag göra mig klar för i eftermiddag ska jag till Roxana igen. men först blir det en kaffe på:



Måndag

Vad ska man göra för att bli av med denna envetna förkylning? den vill aldrig släppa.

Har i alla fall haft en jättemysig helg. I fredags var Caroline här, vi lagade mat och drack gott vin. Givetvis hade vi på tvn och kollade idol. Calle är helt klart min personliga favorit. Efter idol kom louise och strax därefter ringde joel och frågade om vi ville följa med och lira biljard men vi tackade nej till det och spelade wii istället, minst lika kul. Efter ungefär en timma droppar både joel, anna och anja in här. Kvällen blev lyckad.






I lördags var jag hemma och hälsade på min älskade roxana, vi åt tårta och kollade the hills och hade det bara mysigt. Lördqakvällen spenderades hemma i soffan med Manda, massvis med godis och Wallander filmen.
Det var längesedan vi träffades men på något sätt så kändes det ändå som det var igår. Hon är verkligen en tjej att se upp till. Jag önskar att jag hade hälften så bra självdiciplin som henne, det hade räckt för mig.

Jag tog en sväng hem till damajo på dagen därefter direkt hem till Anna för fika och mario kart. Jätte mysigt hade vi men tiden bara rann iväg, sprang in till mig och svirade om sen körde söta Anna upp mig till hallen för jag skulle på behandling. Orkar inte fördjupa mig så mycket i det dom flesta ver ju redan varför jag var där. Var klar runt halv fyra, då intog jag min plats och hade min egentid. Sen droppade folket in först Sandra sen Björn, Gabbe Caspar och Adam. Matchen kan börja..

Dom vann med 8-4
M gjorde 2 mål och 1 ass. och var väl inte helnöjd med insatsetn, men jag tycker han va bra.






Vill ha..

           

           

           

       

                                  


Lördagsmys

Nu är Manda här, vi har precis varit på hemmakväll och laddat upp med godis. I väntan på att min telefon ska uppdateras så uppdaterar jag bloggen. Därefter blir det wallander. Skönt att ha en lugn Lördag i goda vänners lag, levande ljus och förhoppningsvis en bra film.


..

Jag får be om ursäkt för dålig uppdatering, men min data vill inte komma in på vårat trödlösa nätverk och jag gillar inte att skriva på martins data, men idag blir det ett undantag.

Har precis haft en mycket mysig fika med fröken Casparson. Alltid lika trevligt att umgås med denna underbara donnan. Vi fikade även häromdagen då kom vi in på samtalsämnet jul vilket ledde till att vi kom in på våra gamla julfiranden som barn. så mysigt vi hade det. Kommer inte ihåg exakt vilken jul det var men för en härrans massa år sedan så firande våra familjer jul i Sälen. C fick en nitendo utav oss och vi fick ett av dom om jag inte minns fel. Det var i alla fall de klassiska 8 bitars, eller var det 16? Skitsamma, vi ska i alla fall försöka fixa det nu till vårat lite mer exlusivare nitendo. haha.
Då blir det blåsor på tummarna sena nätter och kanske lite vin därtill.

Love u C!

Ni fattar juu

7f5feb3e7366fdae0993b7265a10bce8.png

Igår var det som vanligt spel i form av fotboll i källaren. Martin skulle in under sängen och hämta bollen. Då får han denna 2,5 cm långa träflisen in under nageln och ca 1,5 cm in ovanför nagelbandet.. Han försökte pilla ut den själv men lyckades inte, så vi åkte upp till akuten. Då var klockan strax efter nio. Vi frågade i receptionen hur lång tid det skulle ta, kvinnan i bakom disken svarade:
-det ska nog gå fort eftersom det inte är så mycket folk. (standard svar)
Vi sätter oss ner på dom otroligt hårda träbänkarna. Väntar väntar och åter väntar. När klockan var strax innan tolv hade vi fortfarande inte fått hjälp och folk som vi ånsåg inte var mer akut än martins lilla finger fick naturligtvis gå in före oss.. Martin sa till mig att köra hem Anette, sagt och gjort och tillbaks i den tråkiga sjukhusmiljön. När klockan närmade sig två så sa jag till martin att han skulle fråga någon.
Han gick fram till en kvinna och sa snällt:
-Ursäkta jag tänkte bara fåga om ni har glömt mig?
-Nej naturligvis inte men det är folk som är högre prioriterade.
-Jag har suttit här nu i över fyra timmar och jag står snart inte ut mer (samtidigt som han håller upp fingret)
-men herrgud det måste vi ta med en gång.

Det är helt otroligt att man ska behöva gå fram och fråga. Jag sa till Martin att kvinnan i receptionen har säkert skrivit träflis i fingret i papprena i stället för FLIS UNDER NAGELN. Pucko!!!

Efter bara några minuter kom vi i alla fall in i ett rum och strax därefter kom det en läkare, som frågade vad som hade hänt och berättade hur vi skulle gå till väga för att få ur flisen. Han började med att sätta bedövningen
då säger martin: Där fick jag för att jag skrattade åt dig när du bröt din nagel.
läkaren går iväg några minuter och kommer tillbaks igen, då säger martin:
-bedövningen har inte tagit riktigt för jag känner fortfarande fingret.
-okej jag ska bara peta lite. Å så drog han ut den..
Jag trodde jag skulle kräkas, gråta och spy på samma gång och jag tror att jag och martin blev lika chockade när vi såg hur lång den var. Tänk er själva en flis 2,5 cm in igenom nageln.. FYYY!

Detta vill jag aldrig någonsin uppleva igen. Martins ansiktsuttryck när han drog ut flisen sa mer än tusen ord.

Just i skrivande stund så spelar Warberg match borta mot täby som ni förstår sitter martin här hemma och vilar. Han kunde inte böja på fingret i morse. Men hur förklarar man det här för sin tränare? Lite svårt att förstå hur fruktansvärt ont det gör. Nog om detta nu vet ni..


..

Det återstår att se om det är du eller jag som faller.

Lördag

Har sovit som en preinsessa inatt. Nu är det bak och matlagning på gång där uppe. När det är klart så ska vi åka till Karro, Henrik och Alice.

Jag är ute efter en snygg pajlettklänning till nyår. Någon som har något förslag?
Hittar inte den ulitmata. Well well får väl leta lite till.  

Sovdags

Har haft en supermysig dag hemma hos svärmor och svärfar. God mat, trevligt sällskap, film, godis och en stämmninbgsfull brasa i kakelugnen. Där tillbringades även lite sömn, jag frös och var sjukt trött så jag la mig framför brasan i värmen och slocknade som ett litet barn. Vi har även varit och kollat i Karro, Henrik och Alice nya hus, riktigt nice. Tror mesta delen av morgondagen kommer tillbringas där med..

Nu väntar sängen och SÖÖÖMN!

God natt mina vänner.

nu flyr...

0ef88c1dddfb6ea382a4b2ddb1b75ac5.png

nu flyr vi fältet för att hälsa på mina Goa svärföräldrar. Många missuppfattade nog mitt förra inlägg. Jag menade absolut inte att buriksjobb är dåligt. Jag menade bara att jag skulle aldrig ställa mig i en butik för jag tycker att det verkar fruktansvärt tråkigt plus att jag är en praktisk människa och jag älskar att skapa med mina händer. Så jag menade absolut inte att klanka ner på någon. Alla är i olika och gillar olika saker. Nu är vi framme. Hörs senare.


Make over

Idag fick jag göra en make over på min syster, många blondiner säger at dom ska bli brunetter men färgar bara 1 max 2 nyanser mörkare. Här har vi en tjej som vågar.
YEAH


Före:


Efter.

Vad tycks? jag är nöjd i alla fall..


Har haft en jättebra dag på jobbet med massa mysiga kunder hela dagen. Jag älskar verkligen mitt jobb och skulle aldrig i världen vilja byta med t.ex någon som viker kläder hela dagarna. Är det någon som är tråkigt med mitt jobb så är det att vka handukar.. I helgen ska vi förhoppningsvis till Borås och träffa underbara familjen Kampe/Emanuelsson. Är så nyfiken på att se hur karro, Henrik och Alice har fått det i huset och framförallt riktigt sugen på svärmors underbara nyponsoppa med glass. YAMMIE!

Men först återstår mer jobb innan helgen är här.




stekt ägg...

1ddf5c2c19b09879ab25ffc8f823d5fd.png

stekt ägg potatis och bacon blev våran lunch idag. Nu är jag nyss hemkommen från min kusins födelsedagsfirande och vad passade bättre än glögg en sån här kväll? Nu börjar julkänslorna igen. HÄRLIGT! Imorgon står jobb på agendan. Underbara kunder väntar imorgon så min dag kan inte bli annat än bra. YEAH..


nu är...

0ebc9ce1514efd30e1595ebdbddafa0b.png

nu är jag och Louise snart i gbg, per Gessle och hög sång i bilen. Precis som det ska va.


Min älskling Louise fyller 20 år







En bild säger mer än tusen ord.
Älskar dig Louise


AJ AJ AJ





RSS 2.0