Onsdag

En ganska vanlig onsdag idag. Gick upp vid tio sen kom emelie vid ellva. Vi promenerade bort till polisen vid halv tolf för att prata med en kvinna. Efter det träffade vi mamma som vi satt och pratade med en bra stund. Sen bjöds det in till mysdag hos mig. vi kröp ner under täcket åt nypopta popcorn, godis, drack vatten och kollade på tvn. där låg vi ett par timmar tills jag skulle ner till salongen och färga håret på angelica. Hon blev nöjd och jag likaså.

Efter att jag hade färgat angelica gick jag hem till hassel för att hälsa på Emelie. vi satt och små pratade lite tills min mobil ringde och det visade sig att maten stog på bordet så jag gick hem och åt en mycket god måltid. Spagetti och köttfärsås. Promenerade tillbaks till hassel satte oss i bilen och åkte upp med en pizza till Martin i sparbankshallen.

Nu sitter jag här framför tvn glor på idol och inväntar min sanna vän Emma.. Vi ska ut och promenera.
min dag

jag har lovat att bli bättre på att blogga. Men vad ska jag skriva om??

Min dag har varit ganska vanlig, har inte ansträngt mig särskillt mycket. Hade ställt klockan på åtta eftersom jag skulle upp och jobba men kännde mig inte helt okej. Pappa sa att jag skulle stanna hemma idag så jag kunde bli frisk så fort som möjligt.. Jag var inte sen med att tacka ja till hans erbjudande, gick till sängen igen och kröp ner jämte martin. Vi tog oss upp ur sängen runt ett. Då gick vi ner till ströget och kioskade i oss varsin taco pannini. sen gick jag och angelica en sväng på stan, där stötte jag på hage och kojic. Satte mig ner och pratade med dom en stund. Mitt uppe i vårat snack stördes vi av en man och en kvinna som undrade om vi ville vara med på dagens fråga i hallans nyheter... nej nej nej sa jag.. Men dom envisades. frågan är: hur mycket har du kvar av lönen sista veckan? nej jag vill inte vara med sa jag. Precis när dom hade gått säger hage.. Marica har inga pengar kvar men hon lever på super stjärnan Martin Emanuelsson.. haha.. klockrena jävel..

Vid femtiden åkte jag till byggcenter för att hämta en mdf skiva som jag sa ha till att göra en klädhängare som ska glänsa i min hall.. efter det åkte jag till colorama för att hömta färg till pappa och begav mig sedan hem till honom.. Tvingades lämna hans bil och fick åka det ruttna tåget hem igen.

det var väl min dag i stort sett..

Nu drar det igång igen..

Men i år skippar jag Warbergs ultra tröjan..

I torsdags var det seriepremiär för Warberg, Helsingborg stog för motståndet och Warberg vann såklart med 9-4. Ikväll bjöd dom upp igen fast mot nykomlingarna Hide-a-lite Mullsjö och vinst även där med 5-4 även om det inte var någon rolig match att skåda från läktaren så var det trots allt vinst. Jag, sandey och emelie var som vanlig trogna supportrar. Men jag är så besviken, fick värsta skitplatserna i år. Ser ungefär bara halva planen på grund avv ett staket som skymmer sikten.. men jag hoppas att pappa fixar det.
Martin Emanuelsson
Nu måste jag ta tag i min träning igen.. Har inte varit på gymmet på två veckor imorgon.. det är riktigt dåligt av mig men nu blir det hårdträning som gäller.. Finns inget som kan stoppa mig..

XoXo/ Marica

Boråååååås!

nu är det dags att ta tag i bloggandet igen..

gårdagen slutade med att jag linnéa och manda åkte till borås, utan att veta vart vi skulle sova, förfesta och hur vi skulle komma hem idag. Vi tog tåget från varberg vid åtta. Under våran tågresa fick vi löst ett hotellrum på Scandic PLAZA. där höll även förfesten till. Vi blev såå tajta med receptionisten johan som har fått återberätta endel händelser idag. Sedan gick vi till x&y där vi tillbringade kvällen men där har jag inte mycket att komma med.. det var mörkt, som ett svart hål när jag skulle tänka efter i morse. Lyckligtvis kom vi hem alla tre inatt var och en för sig förutom manda som hade med sig koski för hon hittade inte till hotellet.

Jag vaknade imorse med panik.. Min mobil vaar borta, hittade batteriet i mandas väska och slutligen hittade vi mobilen också. Manda söp bort sitt bankomatkort och konstigt nog saknar inte linnéa någonting ÄN!

Vi åt frukost på hotellet våran favorit johan ringde och väkte oss halv tio. sedan skulle manda gå upp och lägga sig och ungefär tio minuter senare går jag och linnea upp men manda är inte på rummet.. Det visade sig att hon inte kom ihåg vart vi bodde så hon hade gått och letat på alla våningar och provat alla dörrar, tillslut hör vi henne i korridoren hon ropar Liiiiiinééééééaaaaa.. hahahah.. klockis.. sen sov vi i alla fall tills klockan tolv då checkade vi ut och begav oss till stationen. manda hade kollat tågen och det skulle gå ett 12.19 men det visade sig att det gick till gbg och inte till varberg. det är väl anledningen till att jag skriver på min blogg just nu eftersom det inte gick något tåg innan klockan 14.00 så vi sitter nu på stationen i borås med brist på aktiviteter..

En av dom bästa kvällarna på länge..
Tre blondiner i högklackat, och klänning gjorde borås igår.

en av dom fick ragg. Linnéa såklart.....

RSS 2.0