God natt

Hade lovat mig själv att ligga i sängen innan 00.00 min klocka är nu 23.59 och därmed säger jag godnatt, ska upp om 7h 16 minuter

ligger och vilar lite på jobbet. K

MMS

ligger och vilar lite på jobbet. Känner mig inte helt bra, ont i halsen, hosta och en förkylning som inte vill ge sig. Gott med vinst igår i alla fall. Christian och sofia håller på att flytta in i sjögrens gamla lägenhet. JAG LÄNGTAR. Ska bli så himla kul. Äntligen kan jag bara gå dit och knacka på när jag känner mig ensam eller om jag helt enkelt vill ha sällskap. Måste också tillägga att jag är avundsjuk på deras lexington säng gavel. Dags för oss att börja byta ut lite grejer nu med.


nu har jag gjort mina naglar. Dags

MMS

nu har jag gjort mina naglar. Dags för mig att äta något snart, är sjukt hungrig. Ikväll blir det wipeout som vanligt. Har även hunnit träffa daniel idag, alltid lika kul.


väntar på att frida ska hämta mig.

MMS

väntar på att frida ska hämta mig. Nu bär det av till sova sen upp till idrottshallen för att kolla damernas dammatch. Har fortfarande ont i nacken sen igår. Kul att se emma, var jätte längesedan. Nu ska jag snart göra mina naglar. Weeii


Min familj

Pratade med en kvinna idag i 45-50 års åldern och hon berättade att hennes dotter dog redan i 21 års ålder och sedan dess har hon varit ensam men har precis träfat sitt livs kärlek, visst blir man lite rörd. Jag är så fruktansvärt glad att jag har min familj. Jag har en mamma en pappa och en syster som är i livet. Jag älskar dom alla så otroligt mycket likaså mammas nya man. Han ställer upp till 110% och jag vet att jag skulle kunna prata med honom om precis vad som hellst och det känns välldigt skönt. Även fast man alltid vill att ens föräldrar ska vara ihop, men nu funkade inte det och jag är glad att min mamma har träffat en sådan underbar man. Min mamma är värd det bästa, pappa likaså.

Angelica har träffat en kille som hon nyligen blivit sambo med och det känns också riktigt kul. Marcus är en sådan där kille som har svar på precis allt. Med andra ord välldigt allmänbildad och det är man väl lite avundsjuk på.

Jag har vänner som jag älskar över allt på jorden som ställer upp i alla lägen.

Jag har Martin som gör mig till den lyckligaste lilla tjejen i hela världen.



vaknade imorse och hade sjukt ont

MMS

vaknade imorse och hade sjukt ont i nacken, kunde inte förstå varför. Innan martin sa att det är väl inte konstigt att du har ont så konstigt som du ligger när du sover. Har i alla fall varit hos ellie nu och fått fyra nålar i örat som ska göra att det släpper. Hoppas hoppas. Nu sitter jag på martins jobb och väntar på att han ska bli klar så vi kan åka och handla mat tills ikväll sen blir det mys och robinsson. Pratade precis med daniel, man blir så glad av att prata med honom. Han är en riktig vän för mig. Det verkar som vi ska spela lite pingis nu jag lär inte ha en chans mot M. Det är ju det enda dom gör när dom är iväg med landslaget. Hörs sen!


Warberg fans streakade i kvartsfinal

Kan vara det sjukaste genom innebandyns historia.


sandra har blivit brunett made by

MMS

sandra har blivit brunett made by me:)


lunch på nyfiket med pappa, ängelh

MMS

lunch på nyfiket med pappa, angelica och martin. Fläskfilé med klyftpotatis och championsås. Nu blir det kaffe på esperesso house.


våffel time med martin, frida och

MMS

våffel time med martin, frida och manda.


jag får huvudvärk av att se denna

MMS

jag får huvudvärk av att se denna skylten. Någon som håller med? Manda eller linnéa?


nu är vi i frölunda dags för mig a

MMS

nu är vi i frölunda dags för mig att bli rak i ryggen igen. Av självaste proffset. Han är kiropraktor för svenska bowling landslaget.


jag hatar falun.

MMS

jag hatar falun.


nu är vi i underbara läjet dags fö

MMS

nu är vi i underbara läjet dags för en spännande innebandy match jag har som sägs tippat på 6-4 till warberg sandra tror 7-7 och att warberg vinner i förlängningen. Upp till bevis. Hey ho let's go!


Fler besökare på din blogg

Jag kom in på en sida där det stog massor hur man ska göra för att få fler läsare och jag var såklart tvungen att prova för att se om det fungerar. 

Det hela går ut på att bli medlem på Viraltrafik och sedan värva andra som blir medlemmar.
När man själv blir medlem, så måste man besöka sju andra sidor, varav sex är andra medlemmar (bloggare oftast). Den sista är en sponsorsida

För varje sida du besöker, får du en kod  (längst upp till vänster) som du ska ange, och när du har besökt alla sidor, så kan du bli medlem.

Det hela tar cirka 1 minut att göra.

När du själv sen värvar en medlem, så hamnar du i listan över den medlemens sex hemsidor som nästa medlem måste besöka.


Rent teoretiskt kan man ju få hur många läsare som hellst, var i alla fal tvungen att prova för att se om det ger något resultat. Ska informera sedan hur det har gått. Nu är det upp till er mina vänner.

Om du vill testa det hela, bli medlem här då: [Bli medlem]






ännu en god latte från espresso

MMS

ännu en god latte från espresso house. Är på stan med min älskade syster. Mys.


läskigt

Måste bara berätta det här. Det var någon gång i veckan, jag och Martin skulle gå och lägga oss och efter att jag hade somnat så blåste martin ut ljusen som stod på nattuksbordet. På morgonen när jag vaknade av att min klocka ringde så var ett ljus tänt igen.

Vår känslor



Det är precis som vanligt när man är ledig kan man inte sova. varför är det så? Blev lite smått deprimerad igår när det regnade men efter regn kommer solsken. Det stämmer verkligen.
Hade en jättemysig kväll igår, min syster och hennes man kom hit vid sextiden. Lagom till WHIPEOUT åt vi en utsökt middag. Har lovat Angelica att vi ska shoppa loss idag.



     

JAG VILL HA SOMMAR





Ikväll kan det avgöras kvartsfinalen mellan Warberg IC - IBK Falun.  TV4 SPORT 19.00
Jag har tippat på 6-4 idag och kanske lite kryddat fast ändå inte långt borta M 2 mål och 3 ass.
M gav sig av för lite mer än en timma sedan, han låg här i sängen innan han skulle gå så säger han:
-Jag längtar redan hem fast jag inte ens har åkt än. Min sötnöt.


besök utanför fönstret

MMS

besök utanför fönstret


det vankas slutspels skägg. Bra jo

MMS

det vankas slutspels skägg. Bra jobbat joel.


Inflyttningsfesten återigen

Menade inget illa när jag skrev att vi inte kände oss bekväma på inflyttningsfesten. Det var bara just en sån liten sak som att vi inte kunde förtära alkohol. Innebandyn sätter stopp för mycket tyvärr!

äntligen.

MMS

äntligen.


hasse har ångest inför sim klippni

MMS

hasse har ångest inför sim klippning.


lunch på mingnon idag med, fast in

MMS

lunch på mingnon idag med, fast inte med frida utan med älsklingen. Ikväll ska vi göra våfflor. Yammie. Självklart let's dance också.


warberg vs falun

MMS

warberg vs falun


dags för hallon paj bra efter gyme

MMS

dags för hallon paj bra efter gymet.


nu blir det en latte ute i solen.

MMS

nu blir det en latte ute i solen. Espresso house kaffe är nöt. Måste hem och städa sedan, åhh vad tråkigt. Eventuellt baka en hallonpaj tills martins föräldrar kommer. Just det ska hinna träna också.


lunch med frida sen blir det vaxni

MMS

lunch med frida sen blir det vaxning och sedan gymet.


nu sitter jag frida och louise i s

MMS

nu sitter jag frida och louise i soffan trötta allihopa. Tror det är dags för mig att sova snart känner mig ganska sliten. Imorgon blir det förhoppningsvis träning, simmning och en fruktansvärt bra innebandy match.


Snacka om stor i käften!


Melodifestivalen FINAL!

Vad är det som händer det blir bara sämre och sämre för varje år, jag skäms. Det värsta hade varit om Snälla,snälla hade gått vidare. Jag hade dött så DÅLIG är den. Kvällen har tillbringats med Martin, Manda och joel med kortspel och melodifestivalen. Imorgon är det Wipeout klockrent!

Var hemma hos Angelica och Marcus en stund, dom hade inflyttningsfest men vi insåg ganska snabbt att vi inte kände oss bekväma så vi åkte hem istället.


Händer inte så mycket

Händer inte så mycket i mitt liv jut nu mer än jobb, jobb, jobb och lite innebandy!
Innan klagade jag för att jag inte jobbade så mycket men nu jobbar jag mer än heltid det tar på krafteran när man inte är van vid att jobba så mycket. jobbade 9-20 i Tisdags, det var ganska krövande vill jag lova. Som grädden på moset så mådde jag inte speciellt bra heller.

Nu är Frida och Marielle på väg till Thailand och kommer vara som två små pepparkakor när dom kommer hem.
Hoppas ni har en trevlig semester och att ni tänker på oss som sitter här i KALLA sverige och huttrar.

Dags för mig att sova, jobb imorgon.


Fuck Fuck Fuck!!!!!

Efter sista matchen idag kunde martin vinna poängligan, inför tredje perioden låg martin, holtz och bron-sundbom lika, Martin gör totalt fem poäng idag och holz gör sex vilket betyder att dom hamnar på första plats båda två men holtz har gjort fler mål. M blev matchens lirare och fick en ful ryggsäck spm de stog DEROME på. Här kommer pricken över i:et. När M kommer hem säger han, jag har en överraskning till dig, jag blev först glad tills det visade sig att den var en jävla parkeringsbot. Hur fan tänker parkeringsvakterna, det var ca 1700 pers på matchen idag, jag jobbade till sju ska jag behöva parkera i Tvååker då eller för att det inte finns plats, spelarna borde ha VIP-parkeringar!

Män som hatar kvinnor

Ja jag kanske är lite seg men jag har faktiskt inte sett den än, men idag ska jag se den. Hade en jättemysig kväll igår med mycket skratt och lite kortspel. blir bättre uppdatering ikväll.

sjuke!!










Mobilblogg

Det verkar inte som det fungerar att mobilblogga för min del, vad gör jag för fel? någon som kan hjälpa mig?

SOVMORGON

Idag hade jag sovmorgon, vaknade vid tio utan att klockan ringde! UNDERBART!
Vid tolv gick jag och Martin ner på stan för att äta lunch, det blev fläskfilé med klyftpotatis på Nyfiket. 4 av 5 toast KANONGOTT!



Gick till Salongen sen och färgade Angelicas hår, blev den vanliga bottenfärgen men dom violetta slingorna var rosa så jag färgade dom i en brun färg istället, blev jättesnyggt!

Nu ska killarna träna och jag ska pallra mig bort till kvantum och handla lite käk så maten står på bordet när dom kommer hem..


3 Mars Ida 20 år

Idag fyller min vän Ida 20 år höll nästan på att glömma det när jag ringde till henne idag. Har haft fullt upp hela dagen, är så trött. Var som sagt på visning i Göteborg igår men mådde inte bra så jag hoppade över minglet i slutet och begav mig hemmåt och dirket ner i sängen, somnade som en prinsessa. Ändå var jag dödstrött i morse när klockan ringde är inte det konstigt? efter 9 timmars sömn!

Nu har jag precis kolla på den rätta för Rosing. Nu ska jag bara sitta i soffan för att senare förflytta mig till sängen.
Imorgon blir också en tuff dag.




Grattis IDA!!!


God natt!!

Efter en fika med Joel och Jocke bagav mig mig till min Faster och mina kusiner. Fredrik gjorde en utsökt vanilj latte till mig.. Mumma.. Satt och pratade en stund om allt mellan himmel och jord, träffar tyvärr inte dom så ofta. Imorgon blir det jobb och sedan schwarzkopfvisning i Göteborg. Hoppas hoppas hoppas att den är bra. Är så arg för att jag missar TV matchen imorgon. 

Nu ligger jag i sängen, ska läsa dom sista sidorna i min bok nu och förhoppningsvis somna som en prinsessa efteråt.

KÄRLEK!!
 

Mullsjö

Igår gick jag upp vid sju, år frukost och gick till jobbet.
Direkt efter jobbet bar det av till Mullsjö jag var så trött att jag sov från Borås och ända fram till Mullsjö.
Matchen drog igång och efter första perioden ledde Warberg med 2-0 efter andra perioden stog det 2-2. Sista perioden kan inte ha varit sund för dom som har dåligt hjärta. Warberg låg under med 6-4 efter 17.38 Men lycakdes göra tre mål på kort tid. 6-5 18.06 6-6 18.17 7-6 19.02. Blev lite nervös ett tag där men det slutade lyckligt till slut.
Efter matchen var vi på ett ställe och åt, maten var utsökt,

När vi kom hem gick vi till Kvantum, hemmakväll och torggrillen. Sen var det film/spelkväll här hos oss. Mycket trevligt, blev dock lite senare än vad vi räknat med.

Nu ska jag gå en sväng på stan med Joel och Joakim.


RSS 2.0