Då är denna arbetsdagen snart avklarad. Nä...

img_1598 (MMS)

Då är denna arbetsdagen snart avklarad. När jag kommer hem ska jag lägga mig och dö i soffan, ska inte lyfta ett finger förutom när jag ska byta kanal på tvn. Låter inte det som en perfekt onsdag kväll? Det tycker jag i alla fall. Xoxo Mary!


Fy va trött jag är, var jättepigg för en h...

img_1397 (MMS)

Fy va trött jag är, var jättepigg för en halvtimma sen. Vad hände? Ibland önskar jag att jag jobbar på sova;) Längtar tills på fredag för i Borås sover jag så himla gott.


Tomt

Just nu sitter Louise och Jennie på flygplanet och jag tror att dom snart landar i London för att sedan flyga via Houston och sen Mexico. Känns overkligt att dom har åkt nu, jag hade nog inte riktigt fattat att dom skulle åka. Nu är dom i alla fall på väg och ingen är mer ledsen än jag. Jag ber till Gudarna att denna månaden går fort.

Ja, ja tillbaks till min vardag. Ligger i sängen nu och är klar att åka till jobbet tack vare en Hantverkare som brötade in vid sju, SUCK! Vakna med The voice är höjdpunkten just nu.


På fredag bär det av till Borås, det ska bli så himla skönt!

Jackproblem

Har beslutsångest angående vinterjacka!

 

 




Måndag!

Tänkte visa lite av mina nya inköp!

     

Dessa skönheter kom i brevlådan för två veckor sedan.



Denna bikinin från whyred är en klar favorit, har inte
visat den tidigare, köpte den i våras i gbg.



Mina "nya" naglar, jag älskar dom!!



Min fina namnsdagsblomma!


   

Lite nya skor!



Sist men inte minst min fina pälsjacka!

 

 


Har blivit bekväm av mig och föredrar att ...

img_1524 (MMS)

Har blivit bekväm av mig och föredrar att mobilblogga. I helgen har det blivit lite shopping bl.a. En jacka, ett par skor, tights, en kavaj, skal och lite annat småplock. Kan inte riktigt bestämma mig angående vinterjacka ska jag köpa ny Eller inte? Har ju några kappor och en klassisk boomerang jacka som ALLA andra i denna stad. Blir det någon ny så blir det troligtvis en moncler (den som jag visade för ett tag sen) eller en parajumper. svårt val. Min söndags sysselsättning blev som alla säkert kan gissa, innebandy. Riktigt kul idag faktiskt. Imorgon blir det troligtvis en sväng till falkenberg, ska inhandla en lampa åt svärmor. Xoxo Mary


Tårtkalas, hassel fyller 24 år idag så vi ...

img_6181 (MMS)

Tårtkalas, hassel fyller 24 år idag så vi firar honom. Stort grattis!


OPI



OPI kommer med ett nytt nagellack i mitten på November som är dyyyng snyggt och ska bli mitt så fort jag får syn på det, kommer visa det på bloggen när jag har fått tag på ett exemplar!

Imorgon ska jag tillbas till Osteopaten i Kinna och se vad som händer med min rygg, direkt efter har jag tid hos Jessica för att fixa naglarna, hon var sugen på att göra svart glitter och jag är inte den som är den så jag kör nog på det! måste bara få se färgen först!

Har glömt berätta att andra laddningen från Victoria Secret kom förra veckan,  LOOOVE IT!!
Väntar på några till paket som förhoppningvis ramlar in här i dagarna! Har beställt en lampa, ett sällskaps spel, jacka, mobilskal och lite annat smått och gott!

Nästan hela lördagen spenderades tillsamma...

img_1572 (MMS)

Nästan hela lördagen spenderades tillsammans med syrran! Vi började dagen med frukost och menade hon jobbade så gjorde jag lite allt möjligt. Började med en härlig dusch och en ordentlig peeling på kroppen, när jag kom ut ur duschen peelade jag även ansiktet och allt med en 24 karats guld perling. LYX. Sen snärjde jag in mig i tillhörande kräm och blev som en ny människa! Satt och kikade runt på lite kläder och hittade en skjortklänning från acne som var fantastisk och jag blev kär. Hittade även en lampa och ett nytt överkast. Att shopping kan få mig på så bra humör, unbeliveable! På kvällen skulle min fina vän Björn fira sin 25 års fest, jag hade annat planerat så jag fick tyvärr tacka nej och eftersom inget blev som planerat så tillbringades kvällen hemma i soffan med ett glad vin!


God morgon, frukost och the voice!

img_1536 (MMS)

God morgon, frukost och the voice!


God morgon mina vänner. Nu har jag anlän...

God morgon mina vänner. Nu har jag anlänt till jobbet och jag kan meddela att jag är sjukt trött idag. Hade kunnat göra nästan vad som hellst för att få sova lite till. Finns det något botemedel mot trötthet förutom att sova? Well, jag piggnar väl snart till men det ända jag tänker på är att sova. Längtar till på lördag när jag får sova hur länge jag vill utan att någon klocka väcker mig.


Renoveringen av toaletten är i full gång. ...

img_1530 (MMS)

Renoveringen av toaletten är i full gång. Gissa om det är jobbigt. Jag sminkar mig i vardagsrummet, borstar tänderna och tvättar mig i köket, duschar och går på toa hos c och s. Ni fattar ju. Imorgon ringer klockan 6.30 frukosten äter jag på Boråsgatan och sen blir det jobb i vanlig ordning. Sov gott mina vänner.


God kväll. Maten är i ugnen och killarna i...

img_1493 (MMS)

God kväll. Maten är i ugnen och killarna i soffan, ja jag kan inte ha det bättre nu. Dessvärre missar jag idol för att agera kock, servitris och passa upp killarna.  Idag efter jobbet vaxade jag benen på Louise, jag tror hon tyckte det var lika kul som jag. Blir bättre uppdatering senare ikväll. tjipp tjipp!


God morgon älskade vänner. Sitter i soffan...

img_1357 (MMS)

God morgon älskade vänner. Sitter i soffan med frukost och kollar vaknar med the voice där axwell är gäst. Skulle blivit bonde men blev dj ha ha. Längtar tills ikväll då blir det massa mys.


Livsnjutaren nummer ett!

img_1359 (MMS)

Livsnjutaren nummer ett!


Jag älskar blommor för er som inte visste ...

img_1468 (MMS)

Jag älskar blommor för er som inte visste det!


Nya lampan.

img_1441 (MMS)

FANTASTISK!!


Jacka!

Denna jackan vill jag ha!!


. . .

Ja då var man inne i en ny arbetsecka igen, helgen gick lika fort som vanligt. I fredags var det myskväll här hemma inget avancerat alls. I lördags blev det en shoppingrunda på stan och Lunch med Louise. När vi var mätta och belåtna gick jag till Harry´s och mötte S och C där det blev lite vin. Sen förflyttade vi oss hem till Carro där jag höll Adam sällskap när hon duschade, det blev även ett glas vin där sen var jag tvungen att gå hem.

Bowling stog på schemat och ni som känner mig vet att jag är så fantastiskt dålig på bowling men resultaten blev över förväntan. Kom i alla fall inte sist. Resten av kvällen spenderades i soffan.

Gick upp tidigt i Söndags och det var dags för mig att utbilda mig i vaxning. Tempot var högt och det var mycket att ta in men det var jättekul. Så nu är jag utbildad och klar! Wooow!

Igår kväll var det dags att fira älskade Sofia som fyllde 22 år! Det vart fika och tårtkalas dörr i dörr.

 

Idag ska jag bege mig upp till Frölunda och återigen försöka få ordning på min slitna rygg.



Fick även ett litet paket på posten igår, nu har jag äntligen fått Iphone 4


RSS 2.0