Snart helg!

Ja då var torsdagens helvetesdag avklarad, fyy vad mycket det har varit på jobbet denna vecka men nu är det bara fredagens slit kvar sen har jag lååång helg. Imorgon runt fyra går jag på helg, UNDERBART!

Efter jobbet idag var det dags att fira Jennie som fyller år idag, vi blev ganska många till slut, släkten och jag. Det blev lite mat och sedan fika men jag åkte hem efter maten för att sällskapa resten av ligan här hemma och äta lite till. Matvrak, jag vet! Nu har jag och sofia haft lite soffhäng medans killarna lirar tennis, som vanligt.

Nu har jag precis pratat med Sofie en lååång stund. Hon visade lägenheten och vi pratade om allt möjligt. Känns så overkligt att hon befinner sig på andra sidan jorden och kommer vara där dom närmsta månaderna. Tur att det finns skype som är så fantastiskt bra!

BÄÄÄÄÄSTA!


Skitonsdag

Har haft en skit dag på jobbet idag,
efter matchen såg jag fram emot att
få se fantastisk innebandy men
det blev raka motsatsen, sämsta
skiiiit match jag någonsin sett. En
hemmakväll i soffan hade gett mig mer.

Det var allt för idag.

Onsdag 29 September 2010 = skiiiitdag!

Klagomål!

Fick just klagomål på dålig uppdatering men jag har inte haft tid att blogga. I fredags efter jobbet åt jag, Mattias och Martin kvällsmat sen joinade Anja och det blev bara soffhäng hela kvällen.

Igår på förmiddagen åkte jag och Mattias till colorama och inhandlade allt som behövdes för att måla. Vi åkte vidare till Anjis och hämtade lite mer grejer sen hem. Vi satte igång med att maskera och spackla. Mattias skickade ut sms till alla i laget att dom som ville äta lunch skulle komma till TG halv två. Väl där gick vi till Harry´s där det blev en god lunch och många blev vi. Jag, Mattias, Chrille, Anja, Linus, Frida, Kim, Rikard, Henke, Ålen, och Simon (tror jag fick med alla)

Direkt efter maten åkte vi till brearedshallen för att kolla innebandy, Tvååker-Halmstad. Riktigt tråkigt faktiskt, vilken skillnad det är på innebandy och innebandy. Men blir bortskämd med Superligan! På onsdag smäller det och Mary kommer få gåshud vid årets utspring till en fantastiskt bra låt.

Lördagkvällen spenderades hos Louise och Jennie mycket prat och god dricka! Jag och Anja valde att inte gå ut så vi begav oss hem runt tolv snåret.

Idag har målning stått på schemat, det har gått som en dans. Villket TEEEEAAAM vi har varit. Klockent!


Bilder kommer senare!!

Tv kväll!

För en gångs skulle spenderar jag nästan hela kvällen i soffan SJÄLV, det är ju så mycket bra på tv:n idag.
På vägen hem från jobbet var jag och hämtade ut mina nya lampor och handlade lite kvällsmat, kom innanför dörren kvart i åtta. Började med maten och sprang som en skållad råtta mellan spisen och tv:n.

Halv åtta hos mig
Idol
Efterlyst/berg flyttar in
Välkommer åter
Kungarna av Tylösand

Imorgon är det jobb i vanlig ordning!

Tack å hej!

Jaha..

..då har jag fått gjort lite i alla fall. Fick damsugat av lägenheten och torkat av lite där det var som värst, har tvättat två maskiner tvätt, lagat mat och nu står efterätten på diskbänken för att svalna. Hallonpaj! 

Sitter och kollar på Falun vs. Aik på tv, riktigt tråkig match faktiskt! Snart har innebandyn dragit igång på allvar, kan knappt vänta tills nästa onsdag när vi sitter där och väntar på att allt ska dra igång och som vanligt får man rysningar!  

Dock utan Kimmo Eskelinen vilket känns ganska trist!




Slappis måndag

Jag har i stort sett sovit bort hela min lediga dag. Vilket skitväder alltså, finns ju inget kul man kan göra. Jag har i alla fall varit hos jessica och fixat naglana så nu är dom fina igen. Ikväll blir det bara soffhäng och god mat.

Imorgon ska vi åka upp till frölunda och försöka få ordning på min rygg som bara vill jävlas med mig hela tiden. Det blir säkert lite shopping uptill också om jag känner mig och martin rätt. Nu ska jag ta ett stadigt grepp om damsugaren och få lite ordning och reda här hemma också.!

Söndagsmys och valvaka

Kom hem från Borås runt åtta sen dess har jag legat som en säl i soffan och bara slappat.
Tända ljus, morgonrock och täcke. Kan det bli bättre?

Ni som känner mig vet att jag dricker alldeles för mycket coca cola, men idag när vi var på ica så hittade jag en coca cola cherry, har aldrig sett det förut och jag var såklart tvungen att köpa den. Någon som har smakat?

Visst ser den god ut? Funderar på om jag ska hämta min nu!

Imorgon blir det nagelfix, kvalitetstid med Angelica och så ska jag eventuellt färga håret!
Just det, fick en knäpp och beställde ytterligare en lampa som förhoppningsvis kommer i veckan och jag hoppas innerligt att det dimper ner en liten lapp i brevlådan imorgon. Fick även beställt en sak till idag men det dröjer nog ett tag innan det paketet kommer. Ska även beställa något snyggt partyskal till iphonen!

weeeeiii!!


Tisdag

Igår kväll var jag och Anja kockar, vi gjorde en tacopaj och när vi ändå var inne under kategorien paj så blev det hallonpaj till efterätt. Shit va mätta vi blev. Vi fick matkoma allihopa till och med Nicolina. Runt tio åkte Anjis och Linus hem, jag och Martin kollade "lite sällskap" och zappade över till tennisen emellanåt. Tillslut blev det Robin Hood. Tro det eller ej men jag tyckte den var ganska bra och det trillade ner en och annan tår på min kind.

Idag blev det sovmorgon, kaffe med Lo, sedan jobb och bokföring resten av dagen. När jag kom hem blev det mys i soffan med Nicolina och sedan drog killarna på träning. Då sysselsatte jag och Anja oss med att kolla idol och Såld på hus!

Idag har jag fått ett par örhängen av min fina sambo, han är världens bästa!
Älskar dig Martin!

 Jag och Martin för ca 2 år sedan!


Sweeeeet Sunday!

Igår avslutades kvällen hemma hos Frida, hon bjöd på kvällsmat och fika. Riktigt mysigt. Killarna ägnade sig åt fotboll och tennis hela kvällen så vi hade tjejmys istället.

Började dagen med en härlig frukost bestående av ägg, bacon, färska frallor, juice, obo'y, yoghurt, grönsaker, kaffe, ja massa godsaker. Efter lunch åkte jag en sväng till Sofia och hälsade på henne på jobbet. Därefter var det dags att köra en runda och plocka upp girlsen till matchen.  Vilken publikmatch, shit va roligt det vart å kolla innebandy idag. Direkt efter matchen åkte vi hem till Martins föräldrar för att fira Anette som fyller år imorgon.
Vi stog för paket och blommor och Anette å Tom stod för en utsökt middag sen var det även tårta och kaffe. Mycket gott

Imorgon ska vi åka till gällstad och kika lite och sen tror jag minsann att det blir lunch på ridhuset. Älskart!  



Just det har beställt en ny lampa idag, lääääääääängtar tills den kommer!!

Time to wash the car AGAIN!!

 

Hey ho, Let´s go!!


Kungsbacka!

Idag har jag varit i Kungbacka med sis, vi har tagit igen all förlorad tid. Sen så blev det även lite shopping därtill. Jag fick inhandlat ett par kilstövletter och ett halsband.

Igår fick jag paket som inehöll två par stumpor ett par till mina gummistövlar och ett par vanliga strupor med en spets kant på. Jättesöta men passade inte riktigt till det jag hade tänkt mig. Kanske kommer till användning någon gång i alla fall.


. . .

Igår kväll efter jobbet var jag och Anja hemma hos Louise och bakade kladdkaka. Eftersom louise skulle få besök så fick vi förflytta oss till Anjas place. Där blev det kladdkaka med grädde och en kopp kaffe samtidigt som vi kollade på Idol och kungarna av Tylösand.

Vi halv ellva hämtade Martin mig och jag fick ett städryck. Plockade ur alla skåp i köket, damsög och torkade rent. Det händer inte allt för ofta. Men igår hände det och det var på tiden.

Idag tog jag "one day off" och pysslade om mig lite extra, hade en härlig sovmorgon, åt lunch med min prins på stan, var hos jessica och fick fixat naglarna, sen var det lite fix på banken med pensionen och sist men inte minst en runda på stan och fika med Anja. Sara och Frida lämnade wo.

Gick till kvantum och handlade sen hem och tillagade maten bestående av kyckling, ris/kroketer och currysås. Proppmätt åkte jag upp till Anja där det blev Kladdkaka, Ostkrokar, Vindruvor, Melon, bubbelvatten och Idol.
Nu har jag varit hemma en stund, har suttit och planerat lite inköp som ska göras framöver. Bland annat en lampa, sänggavel, gardiner och lite annat smått och gott.

Imorgon blir det jobb i vanlig ordning och eventuellt räkor och vin på kvällen!

 

SKåååål!


Angelica 24 år!







Grattis på födelsedagen min älskade syster! Jag säger som pappa
tänk att för 24 år sedan föddes en ängel!


Tisdag

Jaha då var veckan i full gång igen.

Min lediga måndag skulle gå till att jag och Louise skulle färga varandras hår, så blev det inte.
Istället tillbringades nästan hela dagen på stan. Gick ner vid tio för att beta av den svåraste biten, present till Angelica men det gick snabbare än förväntat. Fick till och med köpt ett par örhänge och en ring till mig själv. Klockan tolv var jag klar så jag gick ner till Campus pch gjorde syster sällskap på lunchen.

Halv två var jag hemma igen, helt slut. Bestämde mig för att ta en power nap som blev lite mer än en power nap. well well. Vid tre mötte jag upp Lis, Anja, Sara och Angelica och det var återigen dags för lunch/fika som varade i 3 timmar men trevligt hade vi.

Kvällen var relativt lugn, när klockan närmade sig ellva föflyttade vi oss från soffan till sängen och kollade på Tennisen, som tillslut blev vinst för Söderling!

Idag har jag jobbat som vanligt och avslutade dagen med massage innan jag begav mig hemmåt. Resten av dagen har tillbringats med syster yster som fyller 24år idag.!


helgen

Jaha, då var det dags att presentera helgen som gått.
I fredags efter jobbet hade jag och Anja en mysig eftermiddag på Kungsmässan. Vi gick och kikade runt i alla möjliga affärer, fick inte med oss ett enda nytt plagg hem men vi fick pratat massor i alla fall. Det ända positiva var att vi sparade pengar. Väl hemma kliade det i fingrarna och jag satt återigen vid datorn och klickade hem lite nytt till garderoben.

Halv nio ringde klockan i lördags och det var dags att bege sig till förlanda och kolla på min kusin som kör rallycross. Välldigt kul att titta på faktiskt, största nackdelen var att man blev så skiten, ursch kännde mig som världens skitigaste människa och jag hade dessutom valt helt fel kläder. Folk glodde på mig som om dom aldrig sett en människa förut men jag skulle ju faktiskt vidare på annat efter. Jag hann se två heat sen var det dags att dra vidare till landvetter.

Stod och kollade på folk en bra stund innan Sofia och Ida äntligen kom ut. Bruna och fina, gud va avundsjuk man blir. Jag vill också vara brun. Vi åkte raka vägen från Landvetter till Sparbanken Wicory Center  för att kolla innebandy, träningsmatch mellan Warberg och Linköping som slutade 8-3. Sen tillbringade vi resten av kvällen med god mat och soffhäng.

Min lediga Måndag

Hade en jättemysig ledig dag i Måndags.

Klockan ringde 06.30 vi gick upp som två zombies, åkte ut till toveks och lämnade in bilen för service. Tog lånebilen, världens största familje bil in till stan och åt en riktigt god frukost på Stadshotelet. Blev dock besviken på äggen som skulle vara hårdkokta men som rann, sånnt gör mig så irriterad särskillt en tidig morgon när jag är trött.

Efter en lååång frukost åkte vi ut och hämtade bilen igen, åkte hem en snabbis och bytte kläder. Ringde och väckte Louise  och runt nio var vi på väg till Ge-kås för att inhandla diverse städ och tvätt grejer. Eftersom vi visste precis vad vi skulle ha så gick besöket välldigt fort och vi drog sedan vidare till Falkenberg för att sprätta pengar. Väl hemma igen började klockan närma sig två och då stog det tennis på schemat. Jag Louise och Martin, Jag och Lis höll oss i en klass för sig och Martin latchade mest.

Efter tennisen var det en fika bokad med Anja, Frida och Sara. Hade tänkt mig en snabbfika för att hinna hem och tvätta men tiden bara sprang iväg. Vilka härliga tjejer. Det känndes som vi hade kännt varandra hela livet men inte hörts på ett tag.

Efter fikan gick vi till kvantum och inhandlade lite mat och kvällen avslutades med soffhäng!



RSS 2.0