Fredag

Alla vara dagar ser ungefar lika dana ut vi gar upp mellan tio och ellva, tar en promenad ner till stranden, lagger och oss njuter i solen tills vi blir hungriga da gar vi och ater. After maten blir det oftast bara ett bad sen torkar vi och beger oss hemmat, idag har det varit sa sjukt varmt sa vi orkade inte ligga sa lange pa stranden.

Jag borjar langta hem lite nu men det gor jag ju alltid nar jag inte ar hemma.
Ikvall ska vi ata kvallsmat pa hotellet, vi orkar inte ta oss in till stan varenda dag och jag ser fram emot att ata den utsokta kycklingen som martin at haromdagen.

JAA mamma jag dricker jattemycket vatten, tror jag har druckit i snitt 6-7 liter om dagen, det ar val anda okej?
tanker pa Sandra nar jag hor denna, har givetvis med mig laten i ipoden och lyssnar pa den nar jag vaknar och innan jag ska sova!

Uppdatering fran Rhodos.

Idag har det varit 45 grader, vi spenderade dagen pa faleraki beach. Man fick springa ner och bada hela tiden for det var sa varmt. Vi har bor pa ett mysigt litet hotell en bit upp i bergen, med gangavstand till det mesta men det ar mycket branta backar som ar jobbiga att ga upp for nar det ar sa varmt. Imorgon ska vi ga till en strand som ligger precis bakom berget som vi bor pa, gick en runda nuoch kollade laget och det varkade mysigt. 

Vi har sovit daligt tva natter i rad pa grund av att varan ac inte har fungerat sa det har varit som en bastu i varat rum, men nu antligen ar det fixat.

far uppdatera mer nagon annan dag, nu star yatzy pa schemat sen laggdags..


Saknar er alla mina nara och kara.

Redo för fest!

Resan är bokad och man kan inte göra annat än att fira, festen är i full gång, Koski och gänget är nere från sthlm och snart på väg hit! Frida är här från Kinna. Johan och c/o är här från växsjö. Sandra är naturligtvis här med, hon är alltid given! Ja det är alla möjliga olika städer av blandning i en och samma lägenhet. åå fan va roligt vi ska ha ikväll!

är hemma hos systrarna bartholdsso

69490652b2af2be69e5d218dfd5acb67.png

är hemma hos systrarna bartholdsson och hälsar på. Dom ska ut idag igen, förstår inte hur dom orkar. Börjar man bli gammal då? Ha ha.


God morgon mina vänner. Äntligen ä

1536741a96ecbca6a75fa2f6bfd92173.png

God morgon mina vänner. Äntligen är jag inne på sista jobbveckan innan semester, känns underbart. Hoppas att jag har vädret med mig också. Idag åker några av mina vänner till ibiza och jag är en smula avundsjuk får jag väl erkänna, men jag hoppas ni får en riktigt bra resa.


nu är vi och fiskar

29c7cc425c59bf9842ac8739cb9703a2.png

nu är vi och fiskar


som sagt min blogg har krånglat de

131e149d0586fc52041a777a56136814.png

Kolla varifrån!

som sagt min blogg har krånglat det var i torsdags emma fyllde år. Här är en bild på mina senaste naglar.


Regn regn regn.

Det sägs att det alltid regnar i Borås men nu regnar det ta mig fan precis överallt.

Nu ska vi äta kommer ett inlägg senare.Jag bara älskar denna bilden på Martin, från VM i prag 2008


Tisdag!

Så här har min dag sett ut:

Började jobba halv nio, hade en hel del att göra men jag får ju säga att det är inte i närheten av så mycket som det brukar vara, men det blir väl så i semestertider, folk vill inte boka upp sig på något. Slutade fyra idag så jag åkte raka vägen in till stan, tog en fika med Sandra och Frida sen kom även Patrik och joinade. Gick väl hem vid sex tiden, då hade Martin och hans föräldrar kommit hem från stranden. Min kära syster och hennes karl kom hit med lite fika. Mysigt. När dom hade gått åkte vi som var kvar upp för att se hur det går med nya hallbygget, det ser lovande ut.

Min kära vän Manda kom också förbi en sväng så det rann iväg lite tid där med, satt och pratade om allt möljigt. Hon är världens mysigaste, alla borde få ha en vän som Manda. 


Nu har jag och M precis lagt varsin ansiktsmask ihopp om förbättring.  

Hästhoppning

Hästhoppning och Harry´s

Martins syster Karolina har tävlat hästhoppning i Glommen i helgen så igår var vi där och kollade, det var riktigt roligt faktiskt. Synd bara att det är så kort stund man ser personen i fråga på banan. Karro var så sött när hon satt där och hoppade upp och ner. Hästhoppning har vi inte kollat på för sista gången.

I Lördags efter att Karro var klar i glommen kom hon och Henrik hit. Vi gick ner och käkade på harry's jag, Martin, Sofia, Crille, Karro och Henrik riktigt mysigt, kvällen avslutades med jeopardy.Visst är Karro söt?


Igår på kvällen blev glass på tre-toppar och mini-golf med grannarna.

Utgång 4 Juli

Vi hade svårt för att bestämma oss om vi skulle gå ut eller inte, det slutade med Utgång tillsist.
Finns inte så mycket att berätta men här kommer lite bilder.

  Dags igen!

jaha vad har hänt sedan midsommar, en hel del.

Sandey har kommit hem från kreta, det firade vi naturligtvis med att gå ut.

                        
 
Hon fick tag i en IKEA-kasse trampade rakt igenom den och använde som
någon slags klänning.

  

Kvällen slutade hos Östling men har fått stränga order om att inte kägga upp bilderna på bloggen.

Sen har famlijen Emanuelsson/Kampe varit här.
Vi har alltid lika mysigt tillsammans. Denna gången blev det bad, mini-golf och god mat.Min älskling har fyllt år


Vi började dagen med att sjunga för honom,  frukost på sängen och paket.
Vi gick en sväng på stan,sen mötte vi upp Tom, Karro och Alice på ridhuset för att äta lunch. Alltid lika gott. Underdagen var det en hel del wii spelande men även vatten rutchkana oh diverse leksaker kom fram. Mamma och Henrik kom också förbi och gratulerade Martin, Alice blev fashinerad av "bilen utan tak" så vi åkte en sväng i Mustangen. Karolina fick äran att köra.


 På kvällen åkte vi återigen in till stan för att kolla på Alcazar som är Alice idoler. Jag Martin och Herik tröttnade ganska snabbt så vi gick en bit bort, beställde varsin pizza och lite alkohol därtill. När vi kom hem hade Anette lagt sig men Tom var vaken så det blev några rundor chicago.Jag, Karro och Alice gjorde ett konsverk, en bild på Martin fast med pärlor.
RSS 2.0