har köpt en valborgs present till

MMS

har köpt en valborgs present till min älskling. Snyggt inslaget, made by angelica.


Tvillingar?



Har haft en jättemysig taco/mario kart kväll med Chrille, Sofia, Daniel och Martin. Jocke var här en sväng också.

Imorgon är det jobb igen som vanligt, känns som man jobbar för ingenting just nu.


Malin mitt "prov" gick bra:) kunnde helt enkelt inte gått bättre, full pott. TACK för hjälpen.

Globen förra helgen

Tåget mot stockholm avgick 06.51 från varberg, ca 1100 varbergare vilket innebär 18 tågvagnar åkte upp för att se finalen i globen. Tågresan tog ca 4.30h När vi kom fram checkade några utav oss in  på rummen men alla var inte klara. Snabbt därefter tog vi en taxi till sponsorträffen där det bjöds på väl kryddad mat och dricka. Maten förr dock inte mig i smaken. Robert Wells var där och sa några välvalda ord och sedan var det ett litet uppträdande.



Wictor har skaffat tjej!

Träffade hela Martins familj utanför globen för att dela ut alla biljetter.


Denna hade Karolina och Anette gjort.



 

Matchen slutade tyvärr med vinst till AIK, men det sågs inte till några sura miner under kvällen. Direkt efter matchen begav vi oss till hotellet för att göra oss i ordning för banketten som höll till på högsta våning på hotellet. Maten var helt okej men inte mer än så. Tror vi var kvar där till tio halv ellva, sen var det galen fest på hotell rummen  och vid tolv gick vi ner för att gå på något som kallas efterfesten som var på anexet. 

        
     

Min älskade far och Isac blev utslängda från efterfesten när dom skulle vara snälla och hjälpa oscar och jocke att komma in utan lycka. Förståndet glömde pappa tydligen hemma. På söndagen satte vi oss på bussen hem TUNGT! men det gick relativt snabbt hem. 

Så mamma, orkar inte skriva alla roliga detaljer för alla behöver ju inte veta, du vet ju redan dom.

min älskling är bäst.

MMS

min älskling är bäst.


nya naglar igen!

MMS

nya naglar igen!


lunch på blå dörren med älsklingen

MMS

lunch på blå dörren med älsklingen.


hildas naglar. Coolt va?

MMS

hildas naglar. Coolt va?


stekare på harry's

MMS

stekare på harry's


tim

MMS

vin på harry's med sandra och frida.


nu gör fridis sina naglar.

MMS

nu gör fridis sina naglar.


nu sitter vi på mignon, har precis

MMS

nu sitter vi på mignon, har precis ätit lunch och nu blir det latte i solen.


nu sitter vi på banketten har prec

MMS

nu sitter vi på banketten har precis ätit lax och räkor till förrätt. Det börjar ta sig.


naglarna som ska bringa tur på lör

MMS

naglarna som ska bringa tur på lördag.


ligger på britsen nu och vaxar mig

MMS

ligger på britsen nu och vaxar mig. Malin är verkligen jätte duktig. Kommer bild senare på mina naglar som är hur snygga som hellst, hilda är också jätte duktig.


man blir inte alls sugen på att so

MMS

man blir inte alls sugen på att sova när man ser den här bilden.


har precis klippt martin. Fint va?

MMS

har precis klippt martin. Fint va?


Veckan som kommer

Tisdag: Jobb 9-18 färga mitt hår om jag hinner, färga sofias hår.

Onsdag: Jobb 9-18 ledig på kvällen förhoppningsvis

Torsdag: Ledig, men ska trots ledigheten klippa och göra slingor på joakim ska även klippa Martin (tror även att det är några fler i laget som vill fixa frisyren tills på lördag.) göra om naglarna och vaxa mig. Förhoppningsvis ska jag och pappa hinna med att åka till kungsmässan också och shoppa lite nya kläder tills på lördag.

Fredag: Ledig igen. Förhoppningsvis en ganska lugn dag med lunch på stan med några tjejer, fixa det sista tills på lördag och bara ta det lugnt.

Lördag: 06.30 Bär det blåa tåget av till GLOBEN (även kallat bölden i röven enligt malodifestivalen) För ännu en SM-final, AIK i år igen. Sätt nu för *** Jihde på plats än en gång. Han ska inte få avsluta sin karriär med ett SM-guld i spetsen.

Jag citerar Emma: Man måste ha en målbild. Försök att se att det glittrar konfetti i guld framför er så kommer det hela att gå vägen. Jag vill inte se Jihde stå och flina hela kvällen.

Påskhelgen

Skärtorsdagen: både jag och Martin jobbade hela dagen , sen spenderades en stund inne hos grannarna sofia och crille. Kvällen blev lugn och skönt. Bara tanken på att man har några dagars ledighet är så underbar.

Låååångfredagen: Gick upp vid halv nio för att sedan bege mig till Stockholm vid tio tiden. Satt på en buss i fem timmar och hade väldigt tråkigt. Väl framme vid botkyrkahallen spelades en match som vid slutsignalen fick mig att rysa. Det innebar nämligen att det är dags att åka till GLOBEN i år igen. Efter matchen begav vi oss till Kk som pappa kallar det, Kungens kurva för att äta mat och sedan gå till statoil och köpa allt från korv till godis att ha på hemresan. Tack och lov så åkte jag med spelarbussen hem. På bussen var det blandade aktiviteter vissa satt vid datorn andra sov eller kollade på dagens match. Väl hemma i Varberg var vi hungriga igen så vi gick förbi maestro för att äta lite igen. tror vi kom i säng vid 03.00

Påskafton: gick upp vid nio för att sedan börja jobba vid tio. Först klippte och färgade jag min underbara vän Emma. Sedan gjorde jag slingor på rude! slutade dagen vid halv tre med att klippa Maria, resten av dagen är inget nämnvärt. Efter att jag var klar med maria skulle jag räkna kassan, ooops det saknades över två tusen så narina kom för att hjälpa mig och det visade sig att det var fel från gårdagen. Direkt ner till blådörren där Rude, Maria, Falk, Malin och Martin suttit och väntat på mig. klockan fem skulle jag och M hämtat pappa hemma men vi blev en halvtimma sena eftersom vi och falk gick och sola. NÄMNVÄRT: Falk brände skinkorna! När vi väl har lämnat pappa och c/o åker vi hem för att snabbt göra oss i ordning, hämta Manda och bege oss ut till läjet på Fridas födelsedagsfest!

Påskdagen: Vi hade bestämt att om det blev fint väder idag så skulle vi på picnic, sagt och gjort. Vi åkte ut till mamma och hämtade mustangen sedan åkte vi till Getterön (1:a Vik) för att picnica. Senare på eftermiddagen åkte jag, M, Falk och chrille till "tre toppar" och åt rinnig mjukglass. Vi träffade även Emma och Kimmo. Klockan sex var det familjemiddag hemma hos Mamma där vi spenderade mestadels av kvällen. Väl hemma så ringde Louise hon ville komma hit och förtära lite alkohol tror inte hon gick hem innan tre då somnade jag och M som två små barn.

Annandag påsk: Gick upp ur sängen vid ellva, sandra ringde, Hur gör vi med globen biljetterna?? ska vi åka upp?? Vi åkte upp men mest för skojs skull, folk hade stått i 19 timmar och köat när dom kom fram, hur sjukt är inte det? Efter att ha varit där en timma gick Jag, Sandra och Martin till mignon för att äta lunch. Sen var vi uppe vid hallen igen och hämtade biljetterna till hela familjen Lindberg/Emanuelsson/Kampe/Gregorius. Har även hunnit med att umgås med Jennie idag, var sjukt längesedan vi sågs. Känns inte som jag har haft tid att umgås med någon. Jag gör inte mer än att jobba, äta sova och så går jag på toaletten ibland med. Efter Martin träning åt vi lövbiff,pommes och hemmagjort kryddsmör. Mumma! M kokar ägg så vi ska göra oss lite äggmackor sedan.

Marica och jag:)

MMS

frida och jag. Min vän frida fyller 22 är idag. Grattis.


Gästbloggare: Joel Ljungberg


Eftersom hela det svenska folket läser Maricas underbara blogg tänkte jag nu ta min chans att gästblogga!
Har nyligen stannat på Kungenskurva i Stockholm och tryckt i mig cirka 4.5 kilo ris och det dubbla med kyckling, ganska tråkig mat i mitt tycke! 
  
Sitter just nu fast i Södertälje efter att en klaffbro inte vill gå tillbaks till sitt ursprung! Jag tror Ringhals (my place) ligger bakom detta, eftersom alla har påskledigt producerars ingen el och detta i sin tur påverkar våra tekniska system (som styrs av elektriska impulser), därför vill inte denna jävla klaffbro falla tillbaks! Jag får nog ringa min kollega Greger, han kan lösa detta, han har inte hunnit svepa sin påsksnaps så han kan lagligt köra bil till Ringhals vid denna tidpunkt, plus att han kommer förbi drogtesterna på jobbet med en grön lampa som resultat!
  
En fågel flög precis förbi och viskade i mitt öra, det var en hona och hon ville att jag skulle skriva lite om dagens match som genomfördes i Botkyrka, strax norr om Södertälje, söder om Stockholm. Ett väldigt mångkulturellt samhälle, som jag personligen tycker är schysst.

 Kan väl börja berätta att dagens match var väldigt viktig. Förutsättningarna var som så att om vi vann skulle vi få spela SM-final i globen, om vi förlorade skulle det bli en femte avgörande match hemma i det blåa valvet på måndag. Jag kan nu efteråt berätta att vi gick segrandes ur matchen och om förutsättningarna nu stämmer blir det alltså final uppe i Stockholm nästa helg (därför tyckte jag det var tråkigt att få fira segern med en portion ris med kyckling). Vill egentligen inte skriva om fler detaljer från matchen eftersom jag anser att det är "Finnens" uppgift, han är ju Varbergs blogg kung! 
  
Sen tror jag inte besökarna på denna blogg är så nyfikna eftersom ni har andra intressen, så som klippning, mode, sprit, sex och fest! Förutfattade meningar?(ironi är väl ett ord som är värt att nämna om man vill undvika att bli illa omtyckt). 
  
Att blogga var inte så dumt ändå, ganska kul! Eftersom hela det svenska folket läser bloggen måste detta betyda att jag för första gången får stå i rampljuset, häftigt!
Vill avsluta med att säga jag är väldigt glad idag, sommaren är snart på ingång och dagens vinst reuslterade en biljett till Globen! Men än kan vi inte slå oss till ro, en tuff match mot det svart/gula gnaget väntar. Inga krafter ska finnas kvar efter detta möte vill jag lova!



Alexander Lydecker skallar Mattias Hasselström efter avblåsning

/ Mannet

buss buss buss

Sitter nu på en buss på väg till stockholm, pratade precis med pappa och dom har kommit fram till hallen nu för att börja värma upp, själv skulle han gå och lägga sig i bussen och vila tills jag anländer. Tror att jag befinner mig Norrköping nu men är inte helt säker.  Folk sitter och sjunger, dricker alkohol och har allmänt trevligt.

Resultat som gör mig 500kr rikare idag:
Balrog-Warberg
7-3
2-2
2-9
5-9
0-8
Simon Nilsson tror på 5-8 därför tippar jag 5-9 och hopas på att vinna!

Prtade precis med jimmie, var jätte längesedan sist!
Imorgon är det PÅSK och jag tror att man kommer vara helt död efter en långbussresa och arbetsdag.

på väg till sthlm nu. Har ganska t

MMS

på väg till sthlm nu. Har ganska tråkigt faktiskt. Hoppas det går fort, ska försöka vila lite nu.


Stockholm

Har haft en helt hysterisk vecka på jobbet hur mycket som hells att göra så här innan påsk. Känns skönt att ha den bakom sig nu. Jobbar så sjukt mycket nu, men å andra sidan så ska man väl vara glad att man har ett jobb i dessa tider. Ledig imorgon sen jobb lördag igen. På lördag ska vi hem till Frida en stund för födelsedag och påskfirande, blir inget långvarit, kommer vara helt slut. PÅSK är dessutom ÖVERSKATTAT enligt mig!
Dags för mig att sova. Ska åka till Stockholm imorgon.




Behöver en ny vårväska nu!!

har precis klippt fredrik.

MMS

har precis klippt fredrik.


familjen verkar gå före mig. Ha ha

MMS

familjen verkar gå före mig. Ha ha.


har kommit hem från jobbet och är

MMS

nu har jag lunch. Ligger som vanligt och gottar mig i fåtöljen på jobbet. Har min sista kund vid 5 så jag hoppas jag kommer hem i hyffsad tid så jag hinner duscha och träffa sandra innan matchen. Har bokat biljett till stockholm på fredag så jag kan se matchen. Låter desperat, men det är så himla kul.


alice hade pärlat ett hjärta till

MMS

alice hade pärlat ett hjärta till mig och martin.


världens sötaste alice.

MMS

världens sötaste alice.


(namnlöst)

MMS

(namnlöst)


fika i borås

MMS

fika i borås


kortspel står på menyn. Kolla in m

MMS

kortspel står på menyn. Kolla in martins kort.


nu är grillen i full gång, jag tom

MMS

nu är grillen i full gång, jag tom och martin har spelat innebandy och fotboll ute på garageuppfarten. Jag bara älskar att våra här.


kan man ha det bättre? Ligger ute

MMS

kan man ha det bättre? Martin och tom är och tvättar bilen, anette gör äpplepaj, jag Ligger ute i hammocken hemma hos martins föräldrar och försöker friskna till. Har precis ätit en god smörgåstårta och ikväll blir det grillning. Det är så skönt att komma bort lite från varberg.


det ser ut som något helt annat me

MMS

det ser ut som något helt annat men det är banan med snällt choklad.


Fredag kväll

Nu börjar det hända saker i grannlägenheten. Det blir en hemma kväll idag eftersom jag inte är frisk, har ätit kyckling ris och currysås. Mums va gott! nu väntar bannaner med choklad i ugnen och glass.

Sitter framför datorn nyduschad, insvept i min badrock och läser bloggar. Har även fötterna i ett fotbad, HELT UNDERBART.
När det är klart ska jag smörja in mig i min nya olija som jag har fått av Malin Heeelt sjukt bra är den!



ligger i sängen nu och försöker re

MMS

ligger i sängen nu och försöker repa mig. Mår inte särskillt bra idag heller. Har köpt en väggdekor idag. Kommer bilder när den har kommit och är uppsatt. Nu måste jag gå och handla. Te och honung i massor. Hoppas jag mår bättre imorgon så jag kan jobba. Martin sitter och spelar robinsson spelet som vanligt. Missar pure idag för första gången.


nu sitter jag på jobbet och äter l

MMS

nu sitter jag på jobbet och äter lite frukost. Har så start att äta direkt på morgonen. Killarna har gett sig av för match igen. Semifinal 2 19.00 ikväl. Hoppas dom vinner. Ikväll ska jag göra klart mitt påskris i år blir det svarta och vita fjädrar.


RSS 2.0