Måndag!

Idag har jag i stort sett inte gjort någonting!
Har varit hos Sofie en stund och pratat över en kopp kaffe, mys!
Man har endel att ta igen efter 4 månader på andra sidan jorden!



Annars har dagen varit välldigt lugn och harmonisk, har sprungit lite ärenden på stan bara! 
Imorgon ska jag på kurs hela dagen och förhoppningsvis lära mig något kul. Annars ser min vecka ut precis som vanligt.

Vad ska man äta för kvällsmat idag??

Vilken helg det blev!

Igår kom Karolin, Frida och Frida hit på en bit mat och för att försöka ta igen lite missad tid!
Vi började med en mojito när folket kom sen satte vi oss ner vi bordet ganska snabbt för maten var klar och jag var vrååål hungrig! Det bjöds på hasselbackspotatis, fläskfilé, brunsås och sallad! inga fel! Efter maten drack vi lite av varje och runt tio var det dags för efterrätt bestående av varma päron med after eight och grädde, givetvis en kopp kaffe också!  

Kvällen avslutades på oscars där jag träffade på många roliga ansikten som jag inte sett på länge, alltid kul!

By the way!!! Det finns en människa i den här staden som har sådan förbannad mundiarré, ja det är så illa att man knäcker sig av skratt varenda gång man hör vilka grodor som har hoppat ur! Kul för oss, synd om henne!

Frågor på det?

Vilken mysig dag det blev. När vi hade äti...

img_9371 (MMS)

Vilken mysig dag det blev. När vi hade ätit lunch begav vi oss (jag och Sofia) till Ikea och kungsmässan för att inhandla lite bra ha saker. När vi kom tillbaks till Varberg åkte vi till Blomsterlandet för att köpa blommor. När vi var klara passade det så bra att vi kunde hämta Chrille på jobbet.! Hem, dricka kaffe och sedan vidare till kvantum för att inhandla kvällsmat. Idag stod hasselbackspotatis, fläskfilé och brunsås ala marica på menyn! Det blev välldigt gott. Kvällen avslutades hos Fredrik och Maria med vin och mojitos!!


Sitter på jobbet nu och har inget att göra...

img_0114 (MMS)

Sitter på jobbet nu och har inget att göra eftersom min kund inte kom. Försöker att få tiden att gå med hjälp av en tidning som jag dessvärre redan har lusläst. Ikväll blir det spinning med sarisen! Va skönt det ska bli!


Måndag!

Skrev just ett inlägg som sedan bara försvann... Vad trött jag blir. ja ja måndagens jobb är i alla fall avklarat imorgon står åter en jobbdag på schemat, ja å sen ser resten av veckan ut ungefär likadant!

Idag kom pappa förbi på fika och han hade med sig en SUUUPER god räkmacka, aldrig fel!
Älskar mina fina pappi!

orkar inte skriva om allt som försvann så ni får nöja er med detta för idag!

Kan det bli bättre än ett kapitel skrivit ...

img_2971 (MMS)

Kan det bli bättre än ett kapitel skrivit av Alex Schulman?? Kan knappt bärga mig!


Nu har vi myst ner oss i soffan, Martin ko...

img_6985 (MMS)

Nu har vi myst ner oss i soffan, Martin kollar fotboll och jag ska drömma mig bort i min bok "Elsas värld" vilken härlig söndag!


Nu blir det veckans höjdpunkt, sunside! We...

img_8374 (MMS)

Nu blir det veckans höjdpunkt, sunside! Weeeiiieee!!


Slängde ihop en hallonpaj idag eftersom mi...

img_3812 (MMS)

Slängde ihop en hallonpaj idag eftersom mina svärföräldrar kom förbi en snabbis innan matchen. Jag tippade 9-4 idag men oj va fel jag hade. Det slutade 12-6 och nu har vi ätit pizza/kebabtallrik i vanlig ordning. Lovely sunday!!!


Precis hemkommen från stan, tryckte i oss ...

img_2447 (MMS)

Precis hemkommen från stan, tryckte i oss varsin planka, nu kaffe sen drar vi upp mot Göteborg! Ha en bra helg allihopa!


Är på väg till jobbet nu och såg nyss en k...

img_6960 (MMS)

Är på väg till jobbet nu och såg nyss en kille i shorts, känns väl lite för tidigt att ta på sig sommar kläder i januari. Själv kör jag fortfarande dunjacka och boots!


God morgon mina vänner. Har varit dålig på...

img_0628 (MMS)

God morgon mina vänner. Har varit dålig på att uppdatera i helgen men det har knappt funnits tid. I fredags var vi som sagt på john's place, det var jätte god mat och glada människor. Kvällen avslutades hemma hos oss med drinkar. Vaknade halv tio i lördags då hade pappa varit på kvantum och inhandlat frallor, ost, skinka ja ni fattar. Sen var vi bara hemma hela dagen och fixade å så. I söndags gick jag upp vid nio, hoppade i mina träningskläder och tog en promenad ner till friskvågen där det var dags för zumba. Jag blev positivt överraskad och tyckte det var ganska kul men bara man fortsätter så man kan allt helt hundra så blir det ännu roligare. På vägen hem gick jag om kvantum för att handla lite gott till fikat. Var hemma 12.10 och klockan 13.00 skulle några kompisar komma på tårta/fika så det blev ganska stressigt. In i duschen, blåsa håret, fixa tårta, sminka lite, på med kläder, tillbaks till tårtan, på med kaffe, vips så plingar det på dörren. Fick massor av fina paket av mina härliga vänner. På eftermiddagen var det match vilket tyvärr slutade med förlust. Slutpratat om det. Kvällen spenderades med min underbara sambo och Solsidan såklart. Igår fick jag frukost på sängen av Martin eftersom jag var uppe före honom i söndags, han är så söt! nu, jobb!


ser det inte gott ut?

img_1194 (MMS)

ser det inte gott ut?


Då var det fredag igen. Börjar dagen med e...

img_4075 (MMS)

Då var det fredag igen. Börjar dagen med ett jobb pass och sedan till revisorn. Veckorna går så himla fort, denna fredag kommer avslutas på john's place med god mat och drinkar. Jag har redan funderat i flera dagar vad jag ska äta. Ja ja det ger sig. Jag ska i alla fall dricka min favorit drink mojito! Vilken fantastisk drink! Dags att jobba!


Ny dag och jobb i vanlig ordning. Ligger j...

img_2511 (MMS)

Ny dag och jobb i vanlig ordning. Ligger just nu i soffan och jäser efter lunchen. Imorgon är det sista arbetsdagen för denna veckan, så efterlängtad helg! Våran fredagskväll kommer avslutas på john's place med goda vänner för att fira min födelsedag.


Jag vill inte ha mer snö nu. Fy vilken bes...

img_5894 (MMS)

Jag vill inte ha mer snö nu. Fy vilken besviken tjej som steg upp ur sängen och tittade ut i fönstret idag på morgonen. Min fina sambo körde mig till jobbet idag och han passade på att åka till Borås för att hälsa på pappi när han ändå var uppe. Antar att dom har mysig förmiddagsfika och så ska dom med all säkerhet luncha på ridhuset. Jag är inte ett dugg avundsjuk, jo det är jag faktiskt. Nu är det jobb som gäller hela dagen och Ikväll är det dags att fira Chrille som fyller 26 år idag. Stort grattis.


Önskalista i bilder


Elin Kling


Warberg-AIK

Vilken match, jag tror vi på läktaren var minst lika svettiga som killarna nere på planen.
Helt klart en undehållande match på alla vis och skönt att det slutade med seger till Warberg.

I periodpaus nr.2 var det pingis även den matchen spelades mellan Stockholm och Warberg
j-o waldner
spelade givetvis för stockholm och Jörgen Persson för Warberg snacka om pausunderhållning.
Hyffsat säkra killar. Jag brukar inte gilla pingis men detta var verkligen värt att se. Waldner hade en ljumskskada (tror jag) så han hade en ersättare, kommer dock inte ihåg vad han hette men han fick i alla fall hoppa in. Han placerade pingisracket i byxlinningen och spelade med "magen" IMPONERANDE!!

Nu ska jag förflytta mig till sängen, imorgon är det jobb!

Manda Drott....

En underbar människa som jag lärde känna för ett visst antal år sedan. Vi har umgåts mycket i perioder men hon är en sån vän som man alltid vet vart man har. Det kan gå månader mellan gångerna som vi hörs/ses men ändå känns det precis som vanligt, det kallar jag riktig vänskap. Igår flyttade Manda till London för att plugga en termin och jag ska erkänna att jag tyckte det var jobbigt att säga hej då i lördags. Senare på kvällen satt jag i sängen och tänkte tillbaks på minnen, det föll tårar på min kind. Nu ska jag i alla fall ta mig i kragen, boka flight och hälsa på min underbara vän.   

Här kommer några bilder:















KÄÄÄÄRLEK!

Vad hände egentligen 2010?



Martin blev korthårig



Harry Eskelinen världens sötaste kille kom till världen



Jag blev blond igen



Många underbara promenader vid havet



Hade en fantastisk midsommar



Midsommardagen blev än en gång succé



Kreta tillsammans med min fina sambo



Båstad Tennis Final












Det blev ett antal kvällar på John's place



Träffade en otroligt fin människa



Var på Signerat Sofi



Messi blev Emanuelsson fan!



köpte ny bil


Umgicks med mina fina vänner


Kimmo, Emma och Harry hälsade på!

Vi har även haft ånga härliga studer hemma i borås men hade inga bra bilder!

 





Kvällspromenaden slutade med en fallande i...

img_2080 (MMS)

Kvällspromenaden slutade med en fallande istapp som oturligt nog hamnade i Martins panna.


Då är den lördag den 8:e januari och min f...

img_2049 (MMS)

Då är den lördag den 8:e januari och min farmor fyller 80år. Det ska firas ordentligt. Födelsedagsfesten kommer äga rum hos pappa i skogens hus, jag är säker på att allt kommer vara perfekt. God mat och trevligt folk. Eftersom många av farmors vänner är i ungefär samma ålder så börjar kalaset redan klockan fyra vilket passar oss lite yngre väldigt bra. Kvällen kommer förmodligen spenderas hemma med film och mys. Imorgon är det exakt en vecka kvar till min födelsedag. Weeeii! Jag längtar. Men det finns en höjdpunkt till, Solsidan har premiär, vilken födelsedagspresent.


Står utaför skandinavium och huttrar. Brrr!

img_2057 (MMS)

Står utaför skandinavium och huttrar. Brrr!


NYÅRSAFTON i bilder































RSS 2.0