Syster

saknar min syster så otroligt mycket, hon har bara varit ifrån mig i drygt en vecka men det känns som ett år. därför har jag planerat att eventurllt åka ner och hälsa  på henne om två veckor. men jag har inte pratat med pappa än (eller rättare sagt hans plånbok) känner mig så oförskämd, har fått på tok för mycket av pappa den senaste tiden. Han är helt underbar. Jag älskar dig pappa!!!

 

god natt

nu måste jag verkligen sova klockan är mycket ocj jag har en lång dag framför mig imorgon

nu är det dags

Nu är det dags för mig att duscha trots att jag är ledig imorgon så ska jag faktiskt gå och lägga mig i tid. Så nu ska jag dusch och sen ska jag gå och leta upp lite gamla prylar.

Sjuuuukt mätt

Nu har jag precis ätit en jätte god måltid. På menyn stog det tacos och det fick bli jag som tillagade. Jag är kung på tacos eller hur hage ;) Det känns som jag bor på en arbetsplats, vi håller på att renovera huset och det känns som en katastrof just nu, vi går inne med skor, spacklar och slipar överallt. Nu när vi åt tvingades vi sitta inne på kontoret vid ett litet bord och en 2 manna soffa.. ganska mysigt trots omständigheterna. Imorgon ska jag hjäpla pappa och fredrik att tapetsera. Jag står för maten imorgon också.

image32

Vid ett tiden ska jag åka in till stan för att köpa födelsedagspresent till Roxanna. Sen ska jag till salongen vid fyra tiden och se om det behövs någon hjälp. På kvällen ska jag hem till en kompis och kolla på film. Mina fredagar suger eftersom jag ska upp halv sju varje lördag.

Malin

nu är jag hemma hos malin, väntar på att hos ska äta, sen ska jag åka hem till mamma vid fyra för att senare åka till pappa där ska jag stanna tills imorgon. Ska hjälpa pappa och fredik att tapetsera imorgon på min lediga dag och på kvällen ska jag till en kompis och kolla på film.

GRATTIS!!!

Glömde skriva Grattis till Mikael och Malin som fick körkort idag.
Ska försöka hålla mig inne nu den näsmsta tiden :)

image31

ser ni den här bilen krockad så ring mig för då vet jag vem det är som
har kört på den..

Uttagning till IAHS

Min dag har börjat väldigt trögt. Hade prov på morgon, känns ganska pissigt när man pluggar på 100 sidor så kommer det endast tio frågor på provet, men det kännders bra trots mycket slit med penna och pennvässare. I provet ingick Tupéer, peruker, hårtransplantioner, hår och hudsjukdommar. Ganska läskigt att läsa om. Lässer man om löss så kliar det i hela huvudet och läser man om skapp så kliar det över hela kroppen och man inbillar sig massa saker. Häromdagen fick till och med gustav ringa till sjukvårdsupplysningen.. haha man blir ju helt störd och inbillar sig att man har fått något. Men det är väl bättre att inbilla sig en gång för mycket, så man inte går och bär omkring på någon ohyra. Känns ganska ofrächt.

Sen hade vi uppsättningsprov inför en tävling som heter IAHS som går ut på att man bara får prata engelska. I år är det London som gäller men jag kände mig inte jättemotiverad och hade en fantasilös dag.. TRODDE JAG. Jag stog länge och försökte få ihop något bra men tillslut kände jag att nu gör jag bara något så jag åtminstone får ett betyg. på ca en halvtimma slängde jag ihop en uppsättning, lite fantasifullt satte jag fast några stenar och ett par örhängen. När jag kommer tillbaks från lunchen, lite sent så sitter mina klasskamrater runt ett stativ med min docka på och lärarna pratar. Det var tydligen den uppsättningen som var bäst. Jag blev helt chockad men samtidigt glad. Ett MVG var inte precis vad jag hade räknat med. 

image30 

Efter det var det dags att föna en herr docka. Föna är verkligen inte min grej men jag gjorde en ganska simpel föning och det visade sig att även det gick bra fast det kunde gått bättre men jag är nöjd med ett VG.
Imorgon kommer vi få reda på vilka som går vidare, tror visserligen inte att jag har någon chans eftersom närvaro är ganska viktigt och jag hade endel frånvaro i ettan och tvååan.


Kom hem från skolan halv sex idag och jag känner bara att jag är så sjukt trött på skolan nu, har ett jätte jobb kvar med projektarbetet trots att allt det praktiska är färdigt och det känns som det är dags att ta tag i det nu. Men jag kommer hela tiden på saker som är viktigare typ gå på stan och fika eller bara umgås med vänner. Jag är inte typen som är ute i god tid med skolarbeten..

Nu måste jag sova är så himla trött.


Ursäkta jag har kommit fel!

Så löd temat på gårdagens fest, det var sjuukt kul. För att redovisa denna kväll så gott jag kan så har jag tagit lite bilder på mina presenter och på folket. Vi började med att äta kycklingfilé och potatisgratäng, mycket gott

image15
Här sitter hela gänget och äter.

Malin
Angelica
Marica (jag)
Emma
Jennie
Roxana
Stephanie
Hanna
Sandra
Linnéa Ann-Sofie
Manda

Till efterrätt blev det glass hallon och ett smarrigt kex

image16


efter det var det paketöppning

Från Malin och Jennie.

image17

årets snyggaste sparbössa. När jag gick förbi cervera igår efter jobbet blev jag så besviken för denna underbara sparbössa var det enda jag hade önsat mig och när jag var inne i butiken i veckan sa dom att det var den sista som stog i skyltfönstret så jag gick så klart förbi för att kolla ifall den fanns kvar, och det gjorde den så jag blev besviken men samtidigt ännu gladare nu när jag äntligen fick den.

Så här löd gratulationskortet: 

Grattis på 19-års dagen Marica
vi hade tänkt att bjuda dig på fika.
Men nu när du ska fly din kos,
kanske det passar bättre med pulvermos.
Vi är inte vitklädda, det tycker vi är sunk,
vi hade faktiskt tänkt att vara munk.
Lycka till med du vet vem,
vi kanska får träffa honom i ditt nya hem.
I detta paket kan du lägga en peng,
så kanske du kan köpa dig en dubbelsäng.
Hoppas kvällen blir fet,
likaså din nya lägenhet.


Tack Malin och Jennie.

Från Malin c, Emma och Hanna

image18
Ett underklädslinne från Emporio Armani. Skit snyggt!

Från Manda och Linnéa

image19image20
Ett läppglans från Clinique och ett par trosor från diesel. Läckert!

Men det bästa av allt kommer här:
image21
Kan det bli bättre.

Från Stephanie:
image22
Dessa supersnygga vinglas ska placeras i min nya lägenhet.

Här kommer lite andra bilder från kvällen.

            
                                  
                                     image29

OFÖRGLÖMLIG KVÄLL


Lov.

Nu har jag äntligen kommit hem efter mycket slit och släng med mig resväska.Men det blir inte långvarigt, ska åka tillbaka till malin igen om en kvart. Igår var det spelakväll med Mikael,daniel, jennie, malin och stephanie. Det var riktigt trevligt. Får skriva mer någon annan dag.

Lååång resa

Efter en lång bussresa hem ifrån Umeå är jag äntligen hemma.
VI var och kollade på Dalen vs Warberg igår tyvärr blev det förlust men det var inte mycket sura miner trots allt. hade varit jobbigt att sitta på bussenpå ca 20 sura spelare. Men det var ganska smärtfritt och kanske för att dom redan har vunnit serien. Kl. 22.30 åkte vi från hotellet med en 14 timmars bussresa framför oss, trots allt gick det ganska fort. Efter att ha pratat en stund med Hage vid tre tiden så somnade jag så gott och lyckades sova i ungefär 4-6 tiummar. Vi kom fram till varberg vid ett tiden då jag hade bestämmt med Sandra och Manda att vi skulle fika, efter många om och men blev det Ströget. En glad Marica  och Sandra men tyvärr en ganska sur Manda.Efter att vi hade fikat blev det en sväng på stan för att sedan gå till Mingan och fika dock utan Manda.

Ikväll blir det spelkväll hos Hage, vet inte riktigt vilka men jag tror att det bli:
Jag
Mikael
Malin
Jennie
Hauki
Osten

image11      
image13
 
Man kan inte ha annat än kul i det sällskapet.



Dagens citat från igår.
Joakim Hanssons klubba gick av och när han fick frågan vad vill du ha för klubba, fick dom svaret:

Ta alla klubbor du hittar.



Umeå 16/2

Idag gick vi upp halv nio för att bege oss till bussen halv ellva. Efter att ha packat klart och ätit frukost så ägnade vi en stund till att spela Guitar hero. Halv ellva började vi packa på oss alla väskor och grejer. Vanligtvis tar det fem minuter att gå till stationen men nu tog det en kvart tjugo minuter. Alltså mycket packning. När vi äntligen har kommit på bussen som vi ska tillbringa två timmar på så tar jag genast fram min Ipod. Efter en stund tröttnar jag, tar fram min telefon och börjar ringa.

När vi tillslut kommer fram efter två och en halv timma, träffar vi Rebecca och sedan tar vi en taxi till hotellet för att äta lunch med pappa och laget. Det serverades Lassange, inte mig emot.  Sen åker vi in till stan för att shoppa. Välldigt mysig stad måste jag säga.

Sen åker vi hem Till Rebecca men efter en stund åker jag tillbaks till hotellet, så nu har vi ätit kvällsmat och kollat på melodifestivalen. Men nu har jag brist på fantasi och vet inte vad jag ska göra, trodde det skulle bli utgång idag men det var dåligt med det.


image10

Sånna här finns det över allt, så himla mysigt.

/Marica

Fredag i norrland

Så här ser min fredag ut i norrland.
Angelica gick upp halv nio för att göra sin tenta men jag sov vidare och vaknade runt ellva tiden. Sen gick vi ner till stan för att fika lite med några av hennes vänner, mycket trevligt. Efter det strosade vi runt lite i affärer för att slutligen gå och handla lite mat. Jag hittade ett läppglans och body shimmer. I matbutiken köpte vi allt man kan tänkas äta till tacos. Så nu har vi äntligen fått i oss lite mat. Just nu är det vin respektive öl och Guitar Hero. Senare blir det Kåffe in vet inte riktigt var det är men förta gången jag hörde det tyckte jag det lät som koffein men det visade sig ganska snart att jag hade fel.





image7


Hinner inte skriva mer nu min tur att spela
 

Dagens citat:
Norrländska Danne, även kallad pite.
Jag ska ha två neger barn med dreds och så ska dom surfa.
(då han tycker mörkhyade barn är så söta och visst är dom)

Göteborgaren Cebbe:
Mitt barn ska heta Charls, ha sidbena och en stig-helmer "tofs" han ska spela kricket och schack.

image8

/Marica

Skellefteå

Vilken dag.

Idag gick jag upp klockan halv fem för att åka till landvetter. Mitt flyg gick 07.00 till Arlanda efter många om och men så kom jag igenom säkerhetskontrollen, dock lite sent. Gick till TV apparaterna för att kolla vilken gate, osmart som jag är så fattar jag inte vad man ska kolla efter, men det står en man jämte mig och jag hör han säga 15A så jag chansar och följer efer honom i full fart. Vilken tur, jag kom rätt. Väl på flyget så får jag en fönsterplats och det gillade jag. När vi hade lyft så fick jag fruktansvärt ont i öronen som vanligt, eftersom jag alltid är förkyld. Efter frukosten så tänkte jag att jag skulle vila en stund, somnar mot fönterrutan men vaknar dock inte i samma ställning utan med huvudet på gubben brevids axel. PIIIIIIIIIINSAMT!! 

Landade ca 15 minuter för sent på Arlanda, men inte mig emot. Gick en sväng och kikade på lite grejer i ungefär en halvtimma sedan gick jag till gaten vilket gick smidigare än när jag åkte från landvetter. Flygresan gick också bra, men fick ju naturligtvis ändå mer ont i öronen och nu efter ca 6-7h har det äntligen släppt nästan helt.. Så underbart.

Nu är jag äntligen framme, så himla skönt. Förutom att det är svin kallt och isgator över allt. Jag lovar att jag kommer halka och dö här någon dag, har varit bra nära idag.. hehe.

Fick en D&G klocka och en Ipod av min pappa och syster idag. en rosa. blev så himla glad.


En sån här Ipod fick jag.


Trevlig alla hjärtans dag allihopa
image6

Det var nog allt för idag.
Puss puss /Marica

Warberg

Idag har jag Sandy, Fredrik och Jens kollat på wic. Det var riktigt kul faktiskt, bara allt innan och efter matchen är så himla kul även om matchen är det bästa. Idag var det ca 2300 åskådare. Snacka om mycket folk för att vara Varberg. Känner mig hedrad.

Hinner inte skriva så mycket mer måste sova, ska upp kvar i fem och då bär det iväg till Landvetter. Är måttligt nervös, men jag hoppas att det kommer flyta på bra annars vet jag inte vad jag tar mig till. Känns som jag ska vara borta skitlänge men det är ju faktiskt bara fyra dagar. Kommer ändå sakna mina buddies här hemma.

Dagens citat: Teamar ni överallt eller!
kanske inte låter så roligt men dom som förstår det tycker det är roligt. 

Ha det så bra /Marica

Sjukt trött

Kom hem från skolan kl. 20.00 idag. Hela min dag har varit katastrof, det känns som jag kommer dö i stress en vacker dag.

Så här har min dag sett ut:
hade sovmorgon till halv ellva så jag hade ställt min väckarklocka på halv tio, vaknade dock tio minuter tidigare. Kom inte hemifrån inann tio över tio och jag hade lovat att hämta Manda eftersom hon började tjugo över tio så hon slapp cykla. Fick börja med att köra som en dåre till skolan, men blev inte så sen i alla fall. Hade en fruktansvärt tråkig religions lektion, kollade på en film om Gandhi. Sen hade jag håltimma från halv tolv till tjugo över ett så jag åkte hem till sandra en snabbis och lämade tillbaks lite grejer . Väl tillbaks i skolan går jag till matsalen för att äta och stöter på Mujé så jag lyckas övertala honom att följa med mig. Mitt i maten ringer mamma PANIKSLAGEN och säger: Marica du måste komma och hämta mig nu bilen startar inte och jag ska vara på sjukhuset om en kvart. Jag slänger maten och springer i stort sett till bilen och får köra som en dåre igen. När jag har lämnat henne är klockan 13.20 paniiiik, min lektion börjar ju nu.. stressar till samhällslektionen där vi kollar på Blood Dimond (vet inte hur det stavas) och får tillbaks våra prov. När lektionen är slut måste jag hämta mamma igen för att sen åka vidare till salongen och fixa Mandas hår, Vilket betyder att mamma tar bilen. Undertiden som jag håller på med Mandas hår så ringer Markus och frågar ifall jag kan klippa honom. Ja det klart jag kan göra fast jag egentligen inte hinner, men jag har så svårt att säga nej. Så allting blev så himla stressigt men var klar runt fem tiden. 

Sen skulle jag träffat sandra halv sex, men jag hade ju ingen bil så jag kunde inte ta mig dit, jag ringer till mamma hysteriskt och försöker få en lösning på allt. men hon vägrar samarbeta, så på grund av henne så kunde jag inte förlja med manda att träna idag.



image4

Förstår ni vilken stressig dag jag har haft. Men det är bara att gå vidare 
och släppa alla problem, imorgon kommer nya .

/Marica

Sovmorgon.

Måndagen är nog den bästa dagen. Börjar 12.00 slutar dock 16.00 men det är så himla skönt att få sova lite längre på morgonen. Min dag har bestått av frisör, samhäll och religon. När jag var på väg till min religions lektion träffar jag Mandy som försöker få mig att skolka. Hon frågar om vi ska hitta på något, det får mig att vilja skolka. men sen kommer manda med ett bättre förslag, att jag ska gå på min lektion och så hämtar hon mig efteråt. Sen visar det sig att hon inte har någon bil, så vi får ta bussen, inte riktigt så kul. Men vi behvöver i alla fall inte åka hela vägen hem, vi åker till mammas jobb och hämtar hennes bil. Vi åker in till stan för att hitta mina älskade Cheez Doodles utan att överdriva så är jag överlycklig, dom har nämligen slutat att tilverka dessa underbara ostbågar.


image2

Ni ser ju själva, dom går inte att motstå.


Nu har jag precis kört hema manda och när jag ändå var i krokarna hämtade jag mamm så nu sitter jag här i min ensamhet med brist på fantasi. måste försöka hitta på något. annars börjar jag snart äta på mitt täcke..

Vincent - miss blue

sköt om er...

Jag har blivit lurad.

Mandadrott.blogg.se har lurat mig till att skaffa en blogg.

image1

Här har vi henne. Pebles på 200-dagars. Oförglömligt

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0