Globen förra helgen

Tåget mot stockholm avgick 06.51 från varberg, ca 1100 varbergare vilket innebär 18 tågvagnar åkte upp för att se finalen i globen. Tågresan tog ca 4.30h När vi kom fram checkade några utav oss in  på rummen men alla var inte klara. Snabbt därefter tog vi en taxi till sponsorträffen där det bjöds på väl kryddad mat och dricka. Maten förr dock inte mig i smaken. Robert Wells var där och sa några välvalda ord och sedan var det ett litet uppträdande.



Wictor har skaffat tjej!

Träffade hela Martins familj utanför globen för att dela ut alla biljetter.


Denna hade Karolina och Anette gjort.



 

Matchen slutade tyvärr med vinst till AIK, men det sågs inte till några sura miner under kvällen. Direkt efter matchen begav vi oss till hotellet för att göra oss i ordning för banketten som höll till på högsta våning på hotellet. Maten var helt okej men inte mer än så. Tror vi var kvar där till tio halv ellva, sen var det galen fest på hotell rummen  och vid tolv gick vi ner för att gå på något som kallas efterfesten som var på anexet. 

        
     

Min älskade far och Isac blev utslängda från efterfesten när dom skulle vara snälla och hjälpa oscar och jocke att komma in utan lycka. Förståndet glömde pappa tydligen hemma. På söndagen satte vi oss på bussen hem TUNGT! men det gick relativt snabbt hem. 

Så mamma, orkar inte skriva alla roliga detaljer för alla behöver ju inte veta, du vet ju redan dom.

Kommentarer
Postat av: Angelica

De börjar bli dax för ny design på min blogg snart va? Puss

2009-04-27 @ 17:07:08
URL: http://lindberga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0