. . . <3

Jobb veckan är avklarad och eftersom jag är ledig imorgon så kan jag inte somna, det är konstigt. När jag ska upp och jobba och vet att klockan ringer 07.40 så somnar jag som ett litet barn på kvällen men när jag vet att jag är ledig så kan jag inte somna tidigt. eller kan och kan men det känns så skönt att kunna vara uppe några timmar extra.

Imorgon har jag endel på tapeten.
-Först och främst så ska jag sova tills jag vaknar, men jag har en magkänsla som säger att någon ringer och väcker mig vilket allt som oftast händer när jag är ledig.
-Ta en kaffe med Louise på hennes lunch
-Lämna tillbaks glasögonen som jag lånade hem i måndags.
-Ta en kaffe på stan men min fina vän Caroline om hon hinner.
-Tvätta sista maskinen med tvätt
-Inhandla lite bra ha saker
-packa väskan inför en helg på Hotel Hilton i Borås

Har missat något men kommer inte på vad just nu.

Kan man ha en bättre fredag?


Jag har en sån där underbar känsla i hela kroppen och det är bara för att jag har världens finaste pojkvän som just för tillfället ligger och snarkar i sovrumet. Det positiva är att det är inte "dåliga" snarkningar utan bara sådana som tyder på att man sover gott.. (kom på det själv) Jag har världens finaste vänner som ställer upp i vått och torrt, likaså min syster och mina päron. Jag har planer på gång som bara får hjärnan att slå volter av lycka, men jag vet inte om mina planer är lite för mycket kanske. Får suga på den karamellen ett tag....

Dålig uppdatering från mig IGEN!
men jag har varken haft lust eller tid för sånnt här trams det senaste..

Semifinalen i innebandyn gick fullständigt åt skogen, det drog med sig en hel del promblem om man säger så. Jag säger som min pappa brukar säga, det är bara att bryta ihop och komma igen..
Jag hoppas innerligt att Martin kommer fortsätta lira ett år till. Jag är lika insatt som honom som ni kanske förstår.
Denna veckan har jag tagit på mig ansvaret att jobba hela veckan eftersom Mona är på Teneriffa och gottar sig. Fick just ett samtal där hon berättade att hon låg på playan och vilade. hur underbart låter inte det då.
Well well det blir väl min tur någon gång med, men från är NÄÄÄÄÄR????? Jag vill vara brun och känna mig fräch!
Tänk att det kan göra så mycket, är man lite brun på kroppen och snygg i håret så är man helt plötsligt tusen gånger snyggare.  Tänk på den gamla goda tiden när rika människor inte skulle vara bruna, då kan jag säga att då hade folk trott att jag var stenrik. Jag är ju lika blek som ett A4 papper för tusan. Sen jag fick höra om risken för att få hudcancer när man solar solarie så har jag slutat helt och hållet. plus poäng till mig.Ikväll blir det tjejmys med Hollywoodfruarna hos Miss Olsson.
RSS 2.0