Stockholm

Tåget upp till Stockholm blev naturligtvis försenat så jag kom inte fram förens ca 21.15. Maria hade gjort en supergod sallad med: Pasta, kyckling, paprika, avokado, rädisor, fetaost, persika, gurka, tomat, lök och naturligtvis hade hon en väl kyld vinflaska.



 Efter maten svirade vi om och begav oss till Johanna där vi drack ytterligare mer vin och pratade om allt möjligt.Tiden rinner iväg snabbt när man har kul så klockan hann bli ganska mycket innan vi kom in till stan, väl där så hamnade vi på collage först och när dom stände tog vi en sväng till 7 eleven därefter vidare till white room.

       



   

På lördage var det en grymt bra visning på sture compagniet, här kommer lite bilder. NJUT!

 

Först en bild på mig och Louise

           

   



       



       

Det var även en viss idol Robin på Sture compagniet och sjöng sin nya låt för oss. Vi var inte sena med att ta ett kort för att göra frida så avundsjuk som möjligt. (Robin är hennes största idol)



Efter visningen gick vi till Berns för att fördriva tiden lite tills HAIRSPRAY musikalen började.
Som ni förstår så finns det inga bilder från musikalen.



Det var allt, är så trött just nu.

Martin och gänget har spelat match idag så här stog det på hemsidan.

Martin Emanuelsson var tillbaka i storform och bjöd på många fina skott, passningar och soloraider. Tillsammans med Jim Canerstam, var de matchens två lirare som ständigt oroade Pixbo-försvaret och framförallt Pixbo-målvakten Christoffer Axelsson 

Det är min man det.


Kommentarer
Postat av: frida

haha.. fina bilder gumman.. men att robin bengtsson är min STÖRSTA IDOL är väl att ta i.. hhaha.. ;) PUSS såg att du ringt innan.. slår en pling om en stund! puyss

2009-09-14 @ 16:38:23
URL: http://fridacarolinaroos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0