Nu är det jobbigt IGEN!

Idag spelade Warberg borta mot Storvreta. Jag, Emma, Louise och Kajsa satte oss på harry´s och kollade matchen. Första perioden var mållös och därmed inte så rolig att kolla på. Men andra och tredje desto bättre.Warberg vände Storvretas 2-1 ledning till 2-4. Tre Warbergsmål på 65 sekunder är riktigt bra. Mattias "bult" larssons straff blev bortdömd men det var något son vi aldrig uppfattade.. haha.
Matchen slutade 6-3 till warberg och därmed går dom upp i ledning.

Sjögren 1 ass

Lite kritik till Kimmo, tugga aldrig tuggumi i en intervju igen.. haha!

Nu kommer vi till det jobbiga, match idag. Sjögren, Kimmo, Jocke, Martin och svensson stannar i uppsala för att på onsdag åka vidare med Landslaget till Finland och kommer inte hem igen innan om en vecka.. Det blir tungt men jag och Emma ska nog sänka en och en annan vinare. haha. Mendenna gången köper vi vin innan istället för att ta Martins som leder till en diskution på tio minuter.