Vad händer?

kosovo har blivit självständigt
Anna lindh är död
World trade Center har blivit kaputt
Tsunamin bröt ut för tre år sedan...


Jennie du är fööör skön!!!

jennie jennie jennie!!!

jag och jennie ska äta kvällsmat och jag får förfrågan av jennie:

Ska vi sitta ner och äta eller ska vi stå.!
Vilken dum fråga jennie det är väl självklart att vi ska stå.. haha du är så skön jennie!
Men jag älskar dig ändå!!!

Kvartsfinal 3

Ikväll är det kvartsfinal 3 och därmed blir min förfest ikväll wic match. kan bli riktigt kul.

Hur mår killen i bilen???

intern skämt.

Tävling

i fredags var jag i Göteborg på deltävlig till sm. ville inte varit med från början men i onsdags var det en tjej i min klass som hoppade av så jag tänkte va fan.. jag ser det som en kul grej och är med, två dagar innan är dock lite sent men men. jag och sarah stog och tränade till klockan nio i onsdags och till tolv i torsdags.

Gick upp klockan fem i fredags morse och begav mig till skolan där vi skulle samlas för att sedan dra vidare. Jag körde och dom övriga i bilden sov givetvis. haha. Vi började med inläggningen som kändes ganska bra, och det visade sig att vi kom 4 och 5. sen var det finish och fingerfön vilket gick as dåligt. tror jag kom 6 på den.
Efter inläggningen var det bruduppsättning. Som var min starkaste gren, men det höll inte i sig så länge. Det började med att mitt stativ gick sönder och jag tappade fokus totalt :( började gråta efteråt så det bliev en katastrof uppsättning tyvärr vilket jag tror gjorde att jag tappade några placeringar. Sist var det utkammning på inläggningen, det var detta momentet som gick bäst för mig under denna dagen och jag slutade på en sjunde placering.  men och andra sidan så får jag nog vara nöjd med det med tanke på hur lite jag hade övat, hade gjort min uppsättning en gång, aldrig gjort en sådan klippning och aldrig slutfört utkammningen så jag känner mig ändå nöjd.

Igår var jag hemma hos malin och kollade på melodifestivalen, åt god mat och drack. sen åkte vi in till stan vid kvart i tolv. hade inte så kul men det var trevligt i alla fall.

På torsdag kommer min älskade syster hem har saknat henne.
Då ska vi gå på wic matchen tillsammans.

100-dagars + utgång

I torsdags var det 100-dagars tema B. Jag var utklädd till Basket spelare och min outfit gick hem hos många. hehe. Hade inbakade flätor i hela håret, ett gult Los Angeles basket linne, svettband, svarta tights och pumps. Kan det bli bättre. Hade i alla fall sjuukt kul. När jag vaknade i fredags insåg jag kanska snabbt att jag hade fruktansvärt ont på sidan om magen då slog det mig att jag ramlade i trappan på dansgolvet. Eftersom mina flätor var så otroligt uppskttade tog många mig i håret och en av gångerna tappade jag balansen samtidigt som jag fick en knuff från sidan och ramlade rakt ner i golvet och givetvis precis på trappan och när någon ramlar så är chansen ganska stor att någon snubblar på den som redan har ramlat och givetvis hände det mig och vips så hade ja fyra stycken över mig aj aj aj.

           

Corinne och Malin var Brottslingar
Jens var Björn Borg
Jag och Kojic var Basketspelare
Petter var Bling Bling


Igår jobbade jag från 8 till 3 sen blev det after work på harry´s. vi sex tiden åkte jag hem till gustav där det var fotbollskväll, men det varade inte så länge för vi åkte till bongo istället där vi hade en jätte trevlig kväll med drinkar, trevligt folk, bowling, biljard och lite av varje. Kom in till stan vid halv tolv då ringde jag till monika och då var hon fortarande kvar på Paganini´s libanesiska afton så jag skulle gå dit och säga hej, men det slutade med att vi hade druckit två flaskor rött vin. Sen begav vi oss äntligen mot oscars med LINE UP under ena armen eftersom modell repotaget hade publicerats. Snyggt. resten av kvällen tillbringades på oscars, mycket trevligt faktiskt. Träffade endel gamla vänner och det är alltid kul. vid te tiden när vi skulle bege oss hemmåt hade jag fortfarande tidningen under armen, trots att jag hade varit flitig på att visa upp den under kvällen. Riktigt stolt.


Idag har jag bara tagit det lugnt, har varit hos jennie och pluggat en tag men nu är jag ätligen hemma där det sker stora förändringar med renovering. Även om jag inte har hjälpt till att välja tapeter, möbler o.s.v =(


 

Balen ännu en gång

jag blir så trött, varför kan aldrig någonting gå bra för mig. Allting krånglar till sig alltid. Blev så himla ledsen innan på grund av balen, börjar få panik eftersom biljetterna släpps på måndag och jag har fortfarande inte löst det. Pappa och mamma var i alla fall snälla som erbjöd sig att betala för min kavaljer vilket känns skönt och nu Har jag bara ett sista hopp men sen är det kört. jag blir gaaaaaaaaaaaaaaalen. Marica som är den typen som vill ha allt planerat i god tid är helt plötsligt väldigt sent ute.

Fotografering

Igår var jag hemma hos en kompis och kollade film, det slutade med att jag skulle sova där. Men när klockan var två insåg jag att ifall jag somnar så kommer jag försova mig så jag ställde in mig på att vara vaken hela natten. När klockan var fem gick vi och åt frukost. Eller frukost och frukost, en kopp kaffe för att hålla oss vakna. Klockan sex bestämmer vi oss för att sova en timma, vi satte sex väckarklockor för att minska risken att försova sig. Som tur var vaknade vi, jag gick upp och gjorde mig i ordning för att åka och jobba.

Klockan åtta skulle vi vara på Vagabond för att fotografera fyra wic spelare till en modebilaga. Jag var naturligtvis ute i god tid. Var där redan tjugo i åtta. När alla hade kommit gick vi igenom dagens schema. Efter att ha gått igenom det kommer spelarna i lagom tid så vi började att sminka och styla dom. Det var NÅGON som hade duschat på morgonen så jag tvingades köra till salongen och hämta en fön. haha Väl tillbaks fortsätter allt som vanligt. Allting löpte på jättebra men gud vilken tid det tar att fotografera. Det uppstog lite problem under dagen men det var inga större än att det gick att lösa.

Hade en jätterolig och lärorik dag. Tycker det är så himla kul med foto. När vi var färdig med fotograferingen är var det dags att lämna tillbaks alla grejer och sen var det middag med Monika. Vi satt på harrys från halv två till halv fem, åt lite mat och hade jättetrevligt. Men halv fem var jag tvungen att åka eftersom jag hade lovat att hämta malin och köra henne till tågstationen. Efter det åkte jag hem och duschade och nu sitter jag här med några vänner och kollar på melodifestivalen.

Kommer bilder senare.

RSS 2.0