Alex Schulman!

Han är verkligen min Idol, har suttit och skrattat så mycket att tårarna rinner! 




Han är kung.


Då har vi varit på "signerat Sofi" jag had...

img_1791 (MMS)

Då har vi varit på "signerat Sofi" jag hade Välldigt höga förväntningar, så höga att jag blev besviken. Men jag fick med mig en goodiebag och en signerad bok så jag är väl ganska nöjd ändå! Nu är jag hemma igen och ska strax krypa ner i sängen jämte världens mysigaste pojkvän som jag älskar mest i hela världen! Imorgon ska jag visa hur mitt hår blev!


Då var det dags!

Sofi Fahrman på trädgårn ikväll!


Sitter just nu hos Annika och får fotvård,...

img_1738 (MMS)

Sitter just nu hos Annika och får fotvård, det är verkligen lyx. Hon är jätte duktig. När jag är klar står shopping på schemat. Det kliar i fingrarna på mig. Var på kvantum idag på morgonen och hämtade ut ett paket med tre klänningar och ett diadem. Skönt med lite nytt, rensade garderoben förra veckan  så jag måste fylla på lite igen.  Igår hjälpte jag min kära pappa med lite grejer vi avslutade på systemet och jag köpte års glöggen med smak av saffran och en choklad glögg så nu är jag snart helt förberedd för första advent. Måste köpa pepparkakor och ädelost bara.


Måndag!

Helgen har för en gångs skull kännts låång och härlig. Har i stort sett inte gjort någonting, bara slappnat av och njutit av god mat med goda vänner. är inte det fantastiskt? Igår kväll var det match och även den var ganska avslappnad, rena somnpillret som sofia sa! Hur som hellst det blev vinst och Warberg gick upp till en andra plats i tabellen.

Idag är det Måndag och jag är ledig, Martin är uppe på jobbet en sväng och fixar något. När han kommer hem igen ska vi ner på stan och fixa lite inför första advent. Blir säkert lunch och lite shopping också.

Vill bara att denna veckan ska vara över!



Nästan exakt två år sedan! MINNEN!!

LUNCH!

Sitter på jobbet nu och har lunch. Lugnt och skönt! Ikväll blir det tjejmys med Anjisen medans killarna springer och svettas. Antar även att syster kommer på besök i vanlig ordning runt 19 snåret!

Imorgon blir det fika med söta Malin som jag inte har träffat på år och dar känns det som. Vi har nog mycket att prata om. Först är det naturligtvis jobb som gäller.

God förmiddag mina vänner igår var det inn...

img_1686 (MMS)

God förmiddag mina vänner igår var det innebandy som var dagens höjdpunkt. Warberg slog Falun med 9-6. Idag är det jobb i vanlig ordning. Likaså resten av veckan. På torsdag bär det av till Mullsjö för att förhoppningsvis se warberg plöja över Mullsjö. Sen är det fredag och då kommer äntligen Louise och Jennie hem, ingen blir lyckligare än jag! Nu kommer mig kund!


Äntligen fredag, min första tanke när jag ...

img_1631 (MMS)

Äntligen fredag, min första tanke när jag vaknade idag var: jag längtar tills imorgon för då får jag sova ut! Bra start på dagen. Sitter på jobbet nu och väntar på en kund, efter henne så går jag på helg. I eftermiddag blir det häng med Anja. Vilken fin människa hon är alltså! Gillar henne mycket. Kvällen är fortfarande oklar med det lutar åt ett resturagbesök och sedan bio. Nu kommer min kund, hörs!


Äntligen fredag, min första tanke när jag ...

img_1631 (MMS)

Äntligen fredag, min första tanke när jag vaknade idag var: jag längtar tills imorgon för då får jag sova ut! Bra start på dagen. Sitter på jobbet nu och väntar på en kund, efter henne så går jag på helg. I eftermiddag blir det häng med Anja. Vilken fin människa hon är alltså! Gillar henne mycket. Kvällen är fortfarande oklar med det lutar åt ett resturagbesök och sedan bio. Nu kommer min kund, hörs!


Pälsen på!!!

img_1666 (MMS)

Pälsen på!!!


Sofi Fahrman



När vi åkte till Kreta i somras köpte jag denna boken, jag var inte alls sugen på att läsa, men tredje dagen när vi gick till straden så stog jag och tittade på den och tänkte okej, jag får väl ge den en chans. La mig ner i solstolen och började läsa, sen var det kört. Jag var heeelt fast. Dagen efter var det utläst!

En bra bok som jag kan rekomendera till er som inte har läst den!




Nu har bok nummer två kommit ut i bokhandeln, jag kan knappt bärga mig. Satt oh läste på Sofis blogg och där fick jag information om att hon kommer till Trädgår'n så biljetterna är bokade och klara. Kommer bli AMAZING!

Tjejen från Borås kommer till Göteborg och jag ska dit!

Ursch!

Jag hatar verkligen denna årstiden! Den ända man vill göra är att mysa ner sig i soffan/sängen med lite tända ljus och en riktigt bra bok, men riktigt så funkar det inte, inte för mig i alla fall. Mona är på semester så inte ens 1 ledig dag får jag. Det är väl bara att jobba och se glad ut, kulorna måste ju in!

Idag är det Martins namnsdag och jag var så snäll flickvän att jag gick och köpte en fin blomma till honom och sen fick ah nen sak till men det är hemligt än!

Imorgon har ja en riktigt jobbbig dag, förstår ni vad jag menar om jag säger att man lovar att man ska göra massa saker och redan innan sak två är avklarat så är man försenad. Ungefär så tror jag att min dag blir imorgon. Pricken över i är att jag jobbar till 20.00

 

Dålig bild, men ett fantastiskt fint nagellack!


dagens!


Jag vill ha sol, värme och bad. Vad får ma...

joka (MMS)

Jag vill ha sol, värme och bad. Vad får man, SNÖÖÖ! Fy. Jag gillar verkligen inte vintern. Tänker på Louise och Jennie som är i Mexico och har det svin gott, jag är avundsjuk. Måste försöka boka in en resa snart så man kan ha något att se fram emot när dagarna är så tråkiga som denna. Vem skulle inte vilja byta ut en dag i snön mot en luftmadrass i poolen?


Då var det ett tag sen sist. Jag jobbar på...

uzbj (MMS)

Då var det ett tag sen sist. Jag jobbar på som vanligt. Känns fortfarande konstigt att Louise och Jennie är i Mexico. Men vi har haft välldigt bra kontakt ändå. Saknar dom otroligt mycket. Imorgon är det fredag och jag är ledig, dagen kommer spenderas med anjis, vi ska baka tårta till lilla Linus som fyller år. Sen på eftermiddagen bär det av till Göteborg för att droppa av mamma och Henrik. Förmodligen  spenderas även kvällen med Anja.


RSS 2.0