Måndag!

Måndag och jag är ledig. Idag är en sån dag som jag känner mig ensam. Sara var nyss här och fick mig att känna mig lite midre ensam, vilken underbar tjej hon är! Vad ska jag göra idag? ingen aning, det enda jag har inbokat är ett besök hos jessicka klocka ett om inte lilla knodden har tittat ut än! Hoppas inte :) Ska väl förska städa lite här hemma idag med men det lockar inte speciellt mycket när det är så himla gott väder ute. Vi får väl se vad som hinns med annars är jag ledig på Torsdag också.

Ska försöka lägga upp lite bilder från i helgen och förra helgen men det får blir senare i så fall. Har inte orkat ta fram min dator och lägga in bilderna än!



Tänker lite extra på min fina sambo idag! Älskar dig!

Hur söt är inte den här lilla krabaten då?...

img_9459 (MMS)

Hur söt är inte den här lilla krabaten då? Jag blev lite smått förälskad faktiskt. Det är bara att inse att vi inte har tillräckligt med tid för att ha en hund, det vore djurplågeri att skaffa en. Dags att sova jag är sjuuuuukt trött!!


Fredag=lycka! Känner mig lite extra glad i...

img_6799 (MMS)

Fredag=lycka! Känner mig lite extra glad idag. Har jobbat klart för dagen och är nu på väg till underbara svärmor och svärfar. Det är lycka!


Halva veckan avklarad!

Har en kund som sitter med färg så jag passar på att blogga lite under tiden. Idag är det onsdag och snart helg igen, skönt! Jag är lite orolig över det här askmolnet, Mona ska komma hem idag och jag ber till gudarna att hennes flight går som den ska annars sitter jag ordentligt i skiten. Jag har knökat med kunder och mona med så jag vet inte hur jag ska lösa det om hon inte kommer hem. Som det verkar nu så är det lugnt men vem vet!

För ganska exakt ett år sedan var det samma typ av naturkatastrof, då var Mona också på semester och blev strandad i tre dagar extra. Hon tyckte det var toppen samtidigt som jag slet som ett djur från tidig morgon till sena kvällar.

Fredag åker vi förhoppningsvis till Borås över natten. Jag har saknat allihopa jättemycket, igår hade jag en riktig Borås-dag, ville bara vara med Svärmor, Svärfar, Svägerska osv. men det är lite svårt att få ihop tillfällen att träffas ibland så är det bara!

K.Ä.R.L.E.K



Idag är jag lite extra kär, därför unnar jag min fina sambo en massage hos duktiga Tina. Visst är jag snäll?

God morgon! Nu har jag just kommit till jo...

img_1520 (MMS)

God morgon! Nu har jag just kommit till jobbet. Har en tung vecka framför mig men när onsdagen är över så kan jag börja andas ut lite. Jag är så dum ibland när kunder ringer, tar på mig lite för mycket bara för att jag har svårt att säga nej. Hoppas jag reder ut detta. Om exakt en vecka är det dags att göra marks kommuns tjejer till balen. Uppsättningar, ja det var ju ett tag sedan sist. Spännande!!


. . .



Veckorna springer bara iväg, idag är det redan Fredag igen och jag gillar det. Har varit på jobbet sen strax efter sju och jag bara längtar tills det är dags att åka hem och fira Fredag. Jag har en bra känsla i kroppen idag. Tror det kan bero på morgondagens fest som väntar, jag är laddad till tusen. Det är bara et problem, vad ska jag ta på mig? Det brukar alltid lösa sig men nu har jag faktsikt lite panik. Denna helgen ska jag i alla fall inviga ett par nya skor, eller vänta nu tredje par skor!

På tal om något helt annat, har folk inte någonting för sig?
Det tog inte många dagr innan denna låten kom upp på YouTube?!?!!?!

http://www.youtube.com/watch?v=wFO3hfCKtfA


Här kommer min Fredagsfavorit för idag!

http://www.youtube.com/watch?v=4dTUei6WMHo



HAPPY FRIDAY!!


Äter lunch och bläddrar i en tidning. Jag ...

img_7525 (MMS)

Äter lunch och bläddrar i en tidning. Jag har sagt det innan och jag säger det igen, Audrina Patridge. Vilken kropp hon ligger inne med, sjukt snygg!


Nu blir det gymmet! Försöker hitta motivat...

img_6725 (MMS)

Nu blir det gymmet! Försöker hitta motivation, går sådär!


Måndag!

Idag har jag varit ledig och jag har fått gjort riktigt mycket faktiskt. Började morgonen med att slänga in en maskin med tvätt, sen en promenad tillsammans med Sara och Messi. Vi gick lite i stan och lite i skogen, jag tycker skorgen är så himla härlig. Tog lite fina bilder men har inte hunnit lägga in dom i datorn, kommer senare! Rundan blev exakt 5,57 km, bra jobbat! Väl tillbaks hos Sara blev det kaffe och frukost!



När jag kom hem igen började jag städa, oj oj oj. Har städat på dom mest konstiga ställen där man lätt glömmer och där men helst inte vill städa. Det glänser i alla fall här hemma nu, har stundtals legat på knä och skurat. Nu är det i alla fall skinande rent och jag är just nu inne på 6:e maskinen med tvätt så snart är det klart också. När Martin kom hem från jobbet blev jag sugen på att fortsätta min dag som hemmafru så jag bestämde mig för att göra pannbiff. Sagt och gjort nu ska vi strax äta.





Snabb uppdatering!

Kvällen kommer spenderas på bäckgatan där det är Schlager fest! Denna festen har tidigare varit en tradition och senast jag var med så kan jag säga att det var succe!! Vi är lite sena eftersom Martin och Henke är segast i kommunen! Hur ofta händer det att vi tjejer får sitta och vänta? jag har i alla fall inte varit med om det många gånger! Nu är det dags för oss att gå ner och hetsa lite på Hank så han blir klar!



Här är en bild på min syster som jag tänker på lite extra idag!! Älskar dig sis!

Sköt om er mina vänner!!

Ungefär såhär såg det ut i helgen. Passade...

img_2387 (MMS)

Ungefär såhär såg det ut i helgen. Passade på att knäppa av en bild eftersom det ser så otroligt skönt ut. Skinnsoffa, sol och jordgubbssaft! Livet. Idag jobbar jag men nu har jag lunch och jag ska lyxa till min lunch lite extra idag med massage. Ikväll blir det tennis och ev en lååååång promenad! Jag älskar sol, jag blir en helt annan människa! Min bleka Alvedon kropp är redan borta, skönt! Bättre uppdatering ikväll!!


SOL SOL SOL!!

I Fredags var det dags för årets årsfest med innebandyn. Jag, Sara och Anja hänge på Engelbrektsgatan innan och dom flesta andra var hos Bult! Jag hade inga höga förväntiningar på festen eftersom jag vet ungefär hur det går till osv. Vi satte oss ner ganska snabbt efter att vi kom, fint folk kommer sent, eller? Maten var som tidigare år ingen succé. Många började snacka om McDonalds, mackor, ja ni fattar. Efter maten gick vi ner till baren för att köpa lite drinkar, inte ens det fick kvällen att ens bli okej. Nog om det. Bilder kommer en annan gång!

I lördags hade vi bakishäng på S31 i vanlig ordning. När solen började gå ner igen var det bara att duscha av sig, svira om och återigen ta sig en stadig drink. Sagt och gjort. Vi var ett härligt gäng som satt på våran innergård, grillade, drack alkohol och snicksnackade. Klockan började bli mycket och folket rörde sig ner mot oscars. Till en början hade jag bestämmt mig för att stanna hemma men jag ändrade mig som vanligt när det är dags! När dom flesta av oss hade fått i sig lite mat efter krogen var det dags att drick lite till. Efterfest, återigen på S31!! Om jag ska sammanfatta denna kvällen med tre ord: BLOD, SVETT & TÅRAR!!!

Igår var vi bakis ännu en gång. Solen sken och vi gick upp till parken där vi åt lite mat och chillade. Klockan tre skulle Henke och Rille ner till kåsa för att träna beachvolleyboll inför helgens uppvisningsmatch. Dom var hyffsad glada över att åka ner och träna, dom hetsade varandra till att inte gå. Ja dom gick till och med så lågnt att dom satt och knåpade med bortförklaringar. haha!! Tillslut bestämde vi oss för att åka ner allihopa och hejja på!



KLOCKREN DAG!!


Rensade....

lite skor igår och jag insåg att jag har ganska många. Tog lite bilder på 
mina "gå ut" skor.  19 par blev det om inte jag minns fel, då slängde jag ändå
några innan. Jag tror inte att man kan ha för mycket skor! var nära på 
att köpa yttreligare ett par idag, men sara sa till mig så jag lät bli!  





Här är fyra favvoriter!




Blommor!

När Martin kom hem från jobbet åt vi snabbt och sedan åkte vi och inhandlade nya blommor. Jag älskar verkligen blommor. Nystädat och frächa blommor, det är fint det. Ska bara skura golven så är båda jag och lyan redo för helgen. här kommer lite bilder:




Martin tog en sväng till gymmet nu så jag ska faktiskt ut och köra lite bil för det har jag inte gjort på länge. Ska åka en sväng bort till Sara och våldgästa henne. Låter dumt att ta bilen dit, men jag vill bara glida lite i min pärla!


Helgen



I Fredags tillbringade jag, Sara och Anja kvällen med After Work på Grappa. Det blev endel drinkar och mycket prat. En helt klart lyckad kväll med mina babes! här kommer lite av kvällens drinkar:




I lördags tillbringade vi dagen med lite chill på innergården och på eftermiddagen bestämmde vi oss för att åka och lira lite tennis. Det var jag, Martin och Adam och vi körde vinnaren står. Vi hade jättekul och nu känner jag mig lite säkrare!




På kvällen var det dags för party igen. Henke hade ett gäng kompisar här, så jag, Martin, Sara och Adam slog oss ihop med killarna och grillade gemensamt för att sedan äta var för sig. Vi åt Helgrillad fläskfilé med färskpotatis.
Jag kan inte besriva med ord hur gott det var. På kvällen blev det då återigen fest. Runt 12.15 gick vi ner till Sociten där vi tillbringade någon timma för att sedan gå till Campino och få i oss lite mat, sen vidare på efterfest.



Nu är jag på fötter igen. Var hemma från j...

img_8021 (MMS)

Nu är jag på fötter igen. Var hemma från jobbet i onsdags och torsdags men i fredags var jag på jobbet i vanlig ordning feberfri men fortfarande lite hängig och förkyld. Blir en bättre uppdatering ikväll när jag har kommit hem från jobbet.


RSS 2.0