Igår var jag nere på stan en snabbis, hitt...

img_7199 (MMS)

Igår var jag nere på stan en snabbis, hittade en klänning som jag blev kär i. Hängde undan den och gick hem, fortfarande med klänningen i tankarna. Berättade om min upplevelse för Martin. Hade en jobbig natt med konstiga drömmar och för lite sömn. Gick upp runt halv åtta, åt frukost och begav mig till jobbet. Pratade med Martin under dagen då han berättade att våran badrumsmatta och vårt nya duschdraperi hade kommit. När jag äntligen var klar på jobbet körde jag som en biltjuv hem för att hinna dricka kaffe och Chilla lite. När jag går in genom dörren inser jag ganska snabbt att Martin har städat. Jag går in i köket där jag möter en bukett blommor. Går vidare in i sovrummet där jag ser denna påsen (se bild) på sängen, som ni förstår hade han köpt klänningen. Vilken fantastisk sambo jag har. Han är så himla underbar, jag har världens bästa pojkvän! Tyvärr slutade denna kvällen med en sur förlust, nog om det! Nu blir det Soffhäng och snart sängen, god natt!


Det har blivit ganska mycket bloggande frå...

img_9799 (MMS)

Det har blivit ganska mycket bloggande från mobilen men det är för att min dator inte mår så bra, så den är på semester ett tag. I lördags var det Tjejmys hos ida, jag Fick tyvärr avvika tidigare än jag hade räknat med. Vi myste ner oss i soffan, tände massa ljus och njöt av tystnaden under earth hour. Inte så dumt det heller. Efter en halvtimma gick vi ut på en promenad. Dom hade faktiskt släckt ner några få gator i stan. Bra jobbat! Minus till Sofia som hade på tvn. Igår var det dags för kvartsfinal fem och jag var mer nervös än Martin, shit va jobbigt det var. Skrek så mycket på matchen så jag är hes. Det blev vinst och det är de viktigaste. För er som missade dagens match så kan jag berätta att AIK har åt ut. Hej då, bye bye, aufwiedersehen, adios, arrivederci, ja ni fattar. Nu blir det warberg-falun i semifinal redan på onsdag. tröjan hänger redan framme och vi har redan börjat tagga!


Nu sängen, imorgon har warberg en sjukt vi...

img_8673 (MMS)

Nu sängen, imorgon har warberg en sjukt viktig match att vinna. Ja jag är redan nervös och har redan fått flera utbrott!!! Kan inte kontrollera min nervositet!


Så här ser jag ut idag för er som är intre...

img_7858 (MMS)

Så här ser jag ut idag för er som är intresserade! Nu ska jag göra ett sista ryck på jobbet sen ska jag äntligen hem till min sjuka man. Anja tyckte att jag skulle göra kukelemuckmedicin till kvällsmat, hon säger att warberg får stryk på fredag om han inte är med. Ska se om min medicin kan göra susen.


Ny ljusstake från min styvrar och lite nya...

img_0825 (MMS)

Ny ljusstake från min styvrar och lite nya servetter som jag inhandlade i helgen. Nu innebandy. Vinst i dagens match. Första halvan av matchen briljerade warberg fullständigt man känner att det är slutspel så fort man tar ett kliv in i hallen, alla är taggade till tusen. Andra halvan av matchen var det mycket hets på planen vilket visserligen är kul att se på. Det var mycket gap och skrik på rad sju idag med, dom minst otippade gapade som om det inte fanns någon morgondag, kul tycker jag. Efter lite skott träning med 34  i förmiddags fick han näta 2 gånger ikväll. Snyggt!! 8-6 slutade matchen. Nu kvällsmat och läggdags!!


Våra nya blommor, återigen orange. Jag äls...

img_9121 (MMS)

Våra nya blommor, återigen orange. Jag älskar det. Fick hem mitt örhänge idag med, vilken besvikelse. Det var rött:(  nu blir det Söndagsmys med världens bästa kille!


I fredags åkte vi till borran för att till...

img_2279 (MMS)

I fredags åkte vi till borran för att tillbringa helgen hos Martins föräldrar. Kvällen var lugn, alla var så trötta efter jobb och liknande. Igår gick vi upp strax efter nio, firade tom som fyllde år. Sen var det dags att köra Martin till bussen, för att åka till Linköping och spela match. Därefter åkte jag och tom in till stan för att uträtta några ärenden. Väl hemma igen hjälpte jag svärmor med maten inför kvällens kalas. Vi åt grillat med klyftpotatis, såser, ruccolasallad och vitlöksbröd. Mycket gott. Till efterrätt var det min favorit, päronhalvor med after eight och grädde. När vi hade tryckt i oss det fick vi chans att låta maten sjunka i något halvtimma sen var det dags för kaffe och tårta. ni fattar ju, veckans träning blir tuff! Nu är vi Påväg upp till tosseryd för att fodra hästarna och kolla in renoveringen i huset som är klar.


Fredagspresent från pappilappi, en flaska ...

img_7788 (MMS)

Fredagspresent från pappilappi, en flaska rött från Italien som ska vara mycket gott. Pappa köpte det när han var på en vingård i Italien för några veckor sen.  Piccini rosso (Toscana) står på inköpslistan tills nästa gång! Vilken underbar pappa jag har.


Ikväll smäller det i valvet, årets första ...

img_6250 (MMS)

Ikväll smäller det i valvet, årets första kvartsfinal för warberg. Jag tvekar inte en sekund på att det blir vinst idag. Linköping står för motståndet och jag hoppas att dom blir rejält krossade. Nog om innebandy. För er som är intresserade av hur jag mår idag så ska jag försöka förklara, ni andra kan sluta läsa... Träningen från i måndags, tisdags och igår känns idag kan jag lova. Kände inte riktigt igen mig själv imorse när jag skulle upp ur sängen! Förutom träningsvärk så mår jag toppen, jobbar på som vanligt och försöker tagga till match. Min bästa uppladdning är ruggigt hög musik i bilen på väg hem. Det är liksom mitt avslut på jobbdagen och det ger mig ny energi!


Jag har kommit in i en orange fas i mitt l...

img_8932 (MMS)

Jag har kommit in i en orange fas i mitt liv. Älskar allt som har en stark orange färg.(kanske inte cykeln) Just nu är jag ute efter ett örhänge och ett armband. Örhänget hittade jag för en stund sen och det tänkte jag klicka hem ikväll. En orange väska hade inte varit dumt heller men jag vill inte ha någon mesig färg, punkt slut!


Jobb idag, har en kund som sitter med färg...

img_8948 (MMS)

Jobb idag, har en kund som sitter med färg så jag passar på att sitta ner och dricka en kopp svart.  Satt och funderade lite igår, tänk så bra jag har det. Jag är sambo med världens mest underbara människa, jag har ett fantastiskt roligt jobb, jag har vänner om kring mig som sprider glädje och kärlek. Jag har också världens bästa familj. Vad mer kan man begära?  JAG ÄR LYCKLIG!!


Tisdag 15 Mars

Oj idag är det mycket att fira, inget jag kommer dela med mig av här. Mina vänner vet och det räcker!
Har jobbat i vanlig ordning idag, fick ett återbud så jag var hemma runt halv sex, tog en kaffe, slängde på mig träningskläderna och promenerade ner till gymmet där jag mötte upp Sara.

Vi hade bestämt att vi skulle gå på core men du slutade med både core och easyline, duktiga tjejer.



Nu ska vi bara försöka följa detta möstret, vi satsar på beachen istället för vassen!

Imorgon är det jobb igen, efter jobbet lutar det åt bodypump eller spinning.

Måndag

Vi har hunnit med endel idag trots att vi låg kvar i sängen och drog oss aldeles för länge. Vi har inhandlat present till Tom som fyller år på Lördag. Köpt lite bra ha saker till hemmet. När martin tränade passade jag på att ta en PW och jag fick med mig gabbe tillslut också. När jag kom hem blev det att agera kock i vanlig orning. Efter maten fixade jag med tvätten, dammtorkade, dammsugade och torkade golven, låg på knä inne på toagolvet så nu skiner det som aldrig förr! Vi gick till kvantum och handlade massa mat, rengöringsmedel etc.

S K Ö Ö N T ! !


Nu är klockan på tok för mycket, ska springa ner och hämta tvätten sen blir det sängen...

Vad tycker ni om min nya header?

. . .

Helgerna går så fruktansvärt fort.
I fredags efter jobbet gick jag, Martin och koski ner på stan och käkade. Sedan var resten av kvällen lugnt, killarna spelade poker, jag och sofia kollade tv och chillade!

I lördags hade killarna samling vid ellva så jag och koski traskade ner till systemet och sedan vidare till Stadt där sara, claes och Amanda mötte upp oss för ett glas vin/öl. När klockan började bli mycket tog vi oss gemensamt upp till Sparbankshallen för att se matchen mellan Warberg-Storvreta. En helt betydelselös match för Warbergs del, men vad gör man inte. I pauserna drack vi öl i loungen för att så smått ladda inför kvällen. Efter matchen åt vi och gjorde oss i ordning och kvällens förkrök blev hos sara och adam!

Förfesten var lika bra som alltid men i vanlig ordning så var oscars kasst. Många sura och otrevliga miner och folk som måste lägga sig i andras liv osv. Jag var inte inblandad tack och lov men man blir minst lika irriterad av att höra all skit. Förstår inte hur folk orkar lägga ner så mycket energi på andra! Det känns precis som det är någon slags tävling om att vinna folk, genom att vända och vrida på allt till sin egen fördel. Ni hör ju hur sjukt det låter?

______________________________________________________________________________________________







K  Ä  R  L  E  K  !


FREDAG!

yo!

Då var det redan fredag igen. Helgen är fortfarande oklar men det verkar som det bli förtäring av alkohol med mina härliga tjejer i alla fall

Jobbade halvdag idag, vid halv fyra gick vi ner på stan och åt "lunch" (får man kalla de lunch så sent?)
Det blev fläskfilé med pasta och ädelostsås på paganini, supergott!
Efter det strosade jag och anja runt på stan en stund, men vi fick väl inte direkt gjort något vettigt, vi var inne hos sara en stund och pratade. Anja fick ju i och för sig med sig lite dricka hem i alla fall.

Jo jag fick förresten med mig ett nagellack hem, en stående favorit.
Köpte ett förra våren men det tog slut igår !



Har även gjort mina naglar i ********* denna gången. Sjukt snygga men jag väntar ett tag
med att lägg upp en bild för det finns en viss person som läser min blogg och sen gör hon likadana naglar som mig, det har hänt dom senaste 4 gångerna så därför håller jag lite på det!


I onsdags hade vi rikitgt tjejmys här, tacos, läsk, godis, choklad, chips, tv och världens mysigaste människor som jag är så glad att jag har fått lära känna! ja ni fattar ju.


Jaha då är jag på väg till jobbet, Martin ...

img_3221 (MMS)

Jaha då är jag på väg till jobbet, Martin behövde bilen så jag fick så snällt sätta mig på ett tåg. Jag hatar att åka tåg och behöva anpassa sig efter tider vilket inte alltid är så lätt när man jobbar som frisör. Med min tur så kommer jag säkert missa tåget hem. Nu rullar vi, hej då Varberg, ses om några timmar!


IDA 22

Grattis världens finaste Ida!








RSS 2.0