Happy Friday!!

Idag har jag varit ledig, så himla skönt. Våran kusin är nere och hälsar på oss några dagar. Vi började dagen med att strosa runt på stan, gick ner till fästningen en sväng givetvis med varsin kaffe i handen.


Martin har åkt på en riktig förkylning, eller som jag kallar det: en manlig förkylning så jag tyckte lite extra synd om honom igår så jag bestämde mig för att tvätta och städa lägenheten grundligt, så idag gjorde jag även en insats och tvättade bilen. Känner mig så nöjd med min insats. Jag verkligen älskar våran bil! 

Har även hunnit med att vara med mamma en stund idag, eller ja vi åkte dit och fikade.

Ikväll blir det mat, vin och spel på marmorgatan med trevlig sällskap. Tråkigt bara att min baby jobbar men förhoppningsvis kommer han senare.


Love!


Fortet

Premiär på fångarna på fortet idag. Nostalgi!

Nu är det kortspel och mys med Louise.
En hel arbetsvecka framför sig känns ganska tungt men det brukar gå snabbt, jag har ju så otroligt mysiga kunder.

Har så ont i magen idag så jag orkar inte skriva mer.

Borran!

Lördagen spenderades i våran nya fina bil. Jag, Martin, Marcus och Angelica åkte upp till Färgelanda och hälsade på min mormor och morfar. Mys.

När vi kom hem var det fotboll.  Jag, Martin, Joakim, Mattias, Magnus, Kim och Frida satt å trängdes i vårat vardagsrum. Nicolina och Honey var ju naturligtvis med också. Jag tyckte inte fotbollen var så där jätte intressant så jag och frida hällde i oss en flaska rött. Yammie!

Igår fick vi för oss att åka till Borås och överraska Martins föräldrar. Så kvällen spenderades på 20. Alice, Tom och Siggan drar tapeter, Jag och Martin ska åka en sväng till stan. Måste i alla fall åka till Ittala och köpa nya glas, eftersom NÅGON dansade in i vårat vitrinskåp på midsommar!

Tack och Hej!!!!


Dags att ta tag i bloggandet igen!

Nu är det skärpning från min sida.

Ska försöka komma på vad som har hänt sedan sist!
Jo, vi kom fram till att vi skulle köpa en tv till sovrummet så det är klart.
Min önskan var en vit men det blev en svart.


En sådan blev det.

Kort därefter beslutade vi oss även för att slänga ut tv:n i vardagsrummet och köpa en ny, så även det är klart. Det blev en Samsung til vardagsrummet med. En LED tv med 3D.


Woallllla!!


Det var nog dom inköpen jag kommer på just nu. Annars har det inte hänt så mycket. Det vanliga, jobb, städning, tvätt, matlagning you name it!


Imorgon är det jobb fram till tre sen har jag ev. ett hemligt uppdrag på gång. Kvällen ska nog spenderas hemma i soffan med god mat och vin. Har lovat Mattias paj, men det går ju så snabbt att göra.

 


RSS 2.0