Natten till idag har varit jobbig, vaknade...

img_3657 (MMS)

Natten till idag har varit jobbig, vaknade flera gånger av att jag var klibbig och näsan rann. När Martin gick till jobbet vid sju hade jag ont i halsen. Fick en zyx och ett glas vatten, kunde inte somna om hur jag än försökte. Ringde och pratade med Mona och beslutade att det var bättre att stanna hemma. Nu känner jag mig lite bättre men inte helt bra. Får se om jag ska jobba imorgon eller inte!


När jag gick och la mig hittade jag den hä...

img_0769 (MMS)

När jag gick och la mig hittade jag den här lilla lappen under kudden. Tack söta sara, jag är glad att jag har dig! <3


. . .




Som ni säkert redan vet så bor min fina vän Manda i London ett tag. Nu har hon varit hemma i Sverige och hälsat på, vi hade en supermysig fika i Torsdags eftermiddag. Det som jag känner är så skönt med Manda är att även om man inte hörs av på länge så är allt precis som vanligt. Hon är en helt fantastisk människa och jag är så glad att jag fått lära känna henne. Nu är jag sugen på att åka över en snabbis och hälsa på, sitter och kollar flyg men är tveksam om jag fixar att åka själv. haha!

SAKNAR DIG REDAN MÄÄÄNDY!!


T I S D A G


PÅSK




I Lördags åkte vi en sväng till Borås, det blev grill och mys på kvällen. I söndags sov vi länge och när i vaknade tvättade vi bilen och sedan åkte vi upp till Tosseryd för att lämna Siggan och hälsa på Henrik och Karro. Vi blev inte långvariga eftesom vi hade lite bråttom hem. När vi kom tillbaks till Trandared började Anette med maten medans jag och martin åkte till maxi för att inhandla diverse saker till kvällen. Vi hade bjudit hem lite folk för grill och party. Tyvärr är jag dålig på at fota men fick knäppt av några bilder i alla fall. Runt halv åtta var Emma och Harry tvugna att gå hem så Harry kom i säng. Vi fortsatte utan dom men runt tolv gick vi hem till Emma där hon och Malin satt och hade balkongmys med vin och öl. Vi hade mycket att prata om och klockan rann iväg snabbt men runt tjugo i två intog vi oscars. Det blev en snabbvisit för att sedan gå hem och krypa ner i sängen. Igår hade vi en lugn och härlig dag tillsammans med Sara och Adam. Häng på innergården, Volleyboll, Kaffe, Pizza m.m En mysig dag helt enkelt!




. . .




Idag inviger jag min nya bikini från Victo...

img_5662 (MMS)

Idag inviger jag min nya bikini från Victoria Secret som jag köpte i höstas! Lovely.


PÅSK!!

      

GLAD PÅSK MINA VÄNNER!!


Torsdag och Fredag!

I Torsdags efter jobbet var jag, Martin och Sofia hemma hos Sara och Adam och grillade, runt tolv rundade Sofia av och vi andra gick till Oscars för att dansa oss svettiga. Daniel och Daniel levererade i vanlig ordning, helt magiskt! Jag och Sara höll oss lugna men Martin och Adam körde verkligen all in, det straffet fick dom när dom vaknade igår. Jag och Sara gick ut på långpromenad medans killarna låg kvar i sängen och försökte hantera trötthet och huvudvärk. På eftermiddagen åkte vi ut till tre toppar och åt god glass!





Kvällen avslutades hemma hos oss med god mat och trevligt sällskap.



GODNATT!!


Idag är det jobb som gäller, riktigt hårt ...

img_7518 (MMS)

Idag är det jobb som gäller, riktigt hårt jobb skulle jag vilja säga. Har lite lunch nu men om ca. 10 min drar det igång igen Ikväll ska vi ta farväl av familjen zalesny som flyttar hem imorgon! Bilden är på mig och Messi från promenaden igår!


Måndag!

Vilken härlig dag jag har haft idag. Började dagen med en lugn förmidda. Vid lunch gick vi ner till Martins jobb för att invänta ett paket men vi orkade inte vänta så vi gick och åt lunch på en uteservering. Satte oss  i solen en stund och bara njöt av denna undebara vår som äntligen har kommit.



När vi kom hem satte vi oss på innergården med varsin kopp kaffe och solade en stund. Efter ungefär en timma bestämmde vi oss för att göra lite nytta, Martin gick till gymmet och jag tog ut Messi på en långpromenad, HÄRLIGT! Träffade även några av mina favoriter, Kimmo, Emma och Harry! Kvällen avslutades på S31 med grill och härliga människor, det är vardagslyx!





Jag har även hunnit med endel annat idag som städning, tvätt och disk. SKÖNT!


Hotell Avalon

För två veckor sedan hade jag och Martin bestämmt oss för att slå två flugor i en smäll, Martin skulle på kurs i Göteborg så vi passade på att boka in oss på ett hotell och bara vara med varandra. Vi bokade Hotell Avalon och valde att lyxa till det lite extra med ett lite finare rum. Sagt och gjort, vilket fantastikst hotell. Det var värt varenda krona!

Här kommer lite bilder!



På Söndagen gick vi upp 07.30 och åt en fantastisk frukost sen gick Martin iväg för att gå på kurs jag tog det lugnt på hotellet och väntade på att butikerna skulle öppna. Vid kvart i tolv checkade jag ut och gick ner på stan och shoppade. Har inga bilder på det jag shoppade så det får vi ta en annan gång! 

Det var allt för idag!  


Deppig Söndag!

Igår var det dags för Warberg att spela SM-Final, Storvreta stog för motståndet och det blev minst sagt en spännande match!

Vi började dagen med att åka "blå Tåget" ner till malmö, det var bra drag hela vägen och om man ser till hur pigga och alkoholpåverkade folk var så kunde man aldrig gissa att klockan bara var nio på morgonen. Tåget stannade precis utanför arenan så vi passade på att gå på toa och äta lite innan det var dags för sponsortäffen.

På sponsorträffen fick vi lite mat och dricka men i stort var det en besvikelse, ska man inte vara glad och taggad innan match? vi försökte dra igång stämmnigen ett flertal gånger utan att lyckas. När det var dags för matchstart var jag välldigt lugn och kännde mig säker på vinst men ack så fel jag hade. Men vilken match, kan ha varit den jämnaste matchen genom tiderna. Jag tror att det kommer "snackas" om denna matchen ett bra tag framöver.
Som plåster på såren fick Martin pris som bästa spelare och en 5:a (världsklass) i betyg!





Efter matchen var det dags för bankett vilket inte är så roligt att gå på efter en förlust men alla i laget var på plats. Vissa fullare än andra, själv hade jag sån fruktansvärd huvudvärk så jag satt mest och var lite halv tjurig tills jag fick tag i en alvedon som gjorde susen. När huvudvärken var borta höll jag mig ändå till loka resten av kvällen! Festen fortsatte natten lång men vi avvek hyssat tidigt! Tillbringade en mysig natt på hotell och gick upp en kvart innan avfärd hem till Varberg!




Men först inhandlade vi uppladdning för att klara oss hem!





Långpromenad avklarad nu kaffe hos sara se...

img_2366 (MMS)

Långpromenad avklarad nu kaffe hos sara sedan ska jag till jessicka och göra om naglarna!


Har inte kännt mig motiverad till att blog...

img_3868 (MMS)

Har inte kännt mig motiverad till att blogga senaste dagarna. Det har hänt endel sedan sist, ska uppdatera lite mer om det ikväll när jag sitter vid datorn. detta inlägg är bara ett livstecken!


RSS 2.0