Beijar närmar sig med stora steg!

Idag är det äntligen sista jobbdagen. Ska bli så otroligt skönt att få vara lite ledig. Hade en super trevlig kväll igår med mina bästa tjejer. Matlagning och planering inför midsommar. Ja jag vet att vi är ute i god tid. haha. I eftermiddag ska det bindas kransar för fulla muggar.

Vaknade av att Martin stog och prasslade i köket i morse, nybakta frallor och en fin midsommar blomma. Martin är bäst! Den där blomman gjorde min dag.


Om en vecka går jag på semester, LOVELY!!

Fredag

Dålig uppdatering igen.
Hade en fullspäckad helg. Började fredag kvällen med att dricka vin med Sofia. Vi har alltid lika trevligt tillsammans. Vi hade även lilla Nicolina här över natten.

På Lördagen drog vi oss mot borås hållplats nr ett blev hos Mona för att lämna Nicolina. Sedan mot familjen Emanuelsson Kampe. Väl framme så var Fredrik Kampe med familj också på plats. Vi slängde i oss lite mat och sedan åkte vi upp till Tosseryd där det var dags för barnkalas. Fick även tränna Karolinas pappa med respektive och deras dotter. Alice var mycket nöjd över alla fina presenter.

I Söndags var det dags för jobb, Karolina skulle till Himledalen och tävla med Cobra så det passade perfekt att jag kunde åka med. Blev hämtad 7.30 sen så hade vi lite frallor och kaffe i bilen. Väl på jobet så var det dags för uppsättningar och make-up det är jätte kul tråkigt bara att man gör det så sällan. well well.
Tillbaks på tosseryd, vi packade ur transporten osv. Inväntade Martin, Tom, Anette, Alice och siggan. Så under tiden hade jag och karolina lite lektion i sadlar. haha.

När alla var på plats igen så var det snart dags för mat. Alla sattes i arbete, Tom planterade träd, Martin grillade, Anette och Alice gjorde resten av maten, Henrik slog gräs och jag och Krolina var ute i stallet. På söndagskvällen sov Alice och siggan med oss andra på trandared och på måndagen avslutades denna trevliga helg med Lunch på ridhuset.

Ikväll blir det vin och mys på balkongen med Louise.

Enjoy!



I am not surprised!

Barnkalas

Imorgon och på Fredag har jag helt hysteriskt mycket på jobbet. Kul, frågan är om man är människa på fredagkväll, men är man för snäll så man inte kan säga nej så får man väl antagligen stå ut med sådant. Har även vänner som allt som oftast ska klippas mitt i allt hysteri. Det slår aldrig fel. Överlever jag bara morgondagen så är allt under kontroll.

Jag har beslutsångest, ska jag köpa en långklänning eller inte? Hittade en snygg på asos som kanske blir hem klickad inom kort, vem vet?

På Fredag checkar vi in på Hotel Hilton. Soooo Nice! Lördagen bjuder på barnkalas för Alice som fyller 5 år. Frågan är bara vad som ska ligga i paketet, förslag någon?




Ledig Måndag

Har haft en riktigt härlig ledig dag trots att det regnar. Gick ner på stan innan, kikade i lite affärer och åt lunch med Emelie och Tias. Vi pallrade oss hem hit och avslutade med fika.

Sen dom gick har jag legat i sängen och plöjt the hills avsnitt. Har börjat kolla från början, shit va annourlunda alla är. Funderar på om jag ska orka gå ner till gymet idag eller om jag ska strunta i det. Vad hände med min diciplin?

Imorgon är det jobb som vanligt. No coments!

Härlig Söndag

Så här har min dag sett ut:
06.45 vaknade av trummor och massa andra instrument spelandes utanför fönstret, är det verkligen okej att spela så tidigt på morgonen. Det tycker i alla fall jag. Man behöver inte gå igenom "huvudgatan" i stan i alla fall. PUCKON!!  tog i alla fall en promenad med Nicolina eftersom jag redan var vaken. Vi gick en lite runda och sen kröp vi ner jämte Martin i sängen igen.

Vid tolv gick vi ner till Stenbrottet för att kolla tennis men när vi kom dit så var det inte en kotte där. Mötte upp cc och bestämde oss för att fixa ngn lunch tillsammans då Martin och Chrille skulle spela tennis. Vi kom fram till att vi skulle göra en sallad men cc ångrade sig ganska snabbt så hon beställde en pizza. Jag säger det igen jag åt SALLAD cc= Caroline Casparson åt en PIZZA Snacka om ombytta roller.

Därefter var det dags att bänka sig framför Tv:n och French Open Final. Söderlig hade tyvärr inte marginalerna på sin sida men jag får nog säga att Nadal var en värdig vinnare trots att jag är svensk. Tänk vilken bragd om Söderling hade vunnit på självaste nationaldagen.

Efter Tennisen på tv var det dags för Tennis live nere i Socitetsparken återigen Martin och Chrille men också Engberg och Hassel. Mycket underhållande. Henke tittade förbi efter sin löprunda, sorry Henke men jag tror inte att det gav något att springa idag på bakfyllan.

När vi kom hem lagade vi kvällsmat bestående av tacos. Nu checkar jag ut för idag, CHECK!

Fredag..

Då var Fredagen också avklarad. Blev en god middag tillsammans med Sofia och Louise. Grillad fläskfilé, bakpotatis, kryddsmör, vitlöksbröd och fetaoströra. Det smakade utmärkt. Nu sitter vi som tre saccosäckar i soffan och glor på tv.. Härlig fredag.

Städningen på jobbet gick fortare än väntat. Och för er som undrar så har jag klippt min i fingret/knogen idag. Riktigt illa om jag får säga det själv. Det värsta var nog att jag riktigt kände hur jag slog i knogen med saxen.
För er som undrar så slutar det aldrig blöda. Efter som ingen tycker synd om mig så gör jag det själv idag.

Imorgon bitti kommer lilla Nicolina hit och ska stanna här tills på Söndag så nu är det barnpassning på högsta nivå. Men det tycker vi på Södegatan är mysigt. Hon är lika bra på att springa mellan dörrarna som vi andra här är.

Ännu en gång en klapp på axeln till Söderling som vann idag igen så nu är det The Big Day på Söndag.

En sak till...

Jag stavar som en jävla kratta, men jag bjuder på det. Jag har fan i mig inte tid att stava rätt. Varenda gång jag ska skriva ett svårt ord så tänker jag -Hmmm ska jag googla skiten nu? Och sen tänker jag-Hmmm Nej jag har fan i mig inte tid. Jag har så mycket roligare saker för mig än att stava rätt. synd att jag alltid skolkade från svenska lektionen. Det var ju jävligt synd…

Carolina Gynning

http://gynning.net/2010/05/28/jag-har-inte-tid-att-stava-ratt/#respond

Jag hade inte kunnat skriva det bättre själv.!!


jaha...

Föds vissa människor utan hjärna?
Den frågan har jag ställt mig själv flera gånger idag. Det finns så
korkade och idiotiska människor på denna jord. Tar dom aldrig slut?

Då var denna dagen också avklarad.. Skönt.
Det blev grillning tillslut som jag önskade. Jag tror inte det finns en chans i världen att jag skulle kunna tröttna på att grilla, jag skulle kunna göra det varje dag för det är så förbannat gott.

Det blev även en promenad som jag hade hoppats på. Vi gick en runda förbi tennisbanan och kollade när Martin och Tony lirade. Det börjar bli klass nu alltså. Swedish Open nästa?

Nu blir det duschen och sen står massage på schemat. LOVELY




Är detta sommardängan 2010?
Martin tror det!

jobb jobb jobb

Sitter på jobbet nu och har sen lunch.
Ikväll står det förhoppningsvis grillning på schemat om min kära sambo tillåter men först skulle jag nog tippa på att det blir en långpromenad nere vid havet.

För er som undrar hur jag jobbar så finns det en välldigt bra regel.
När det är skapligt eller till och med kanon bra väder, då kan ni räkna med att jag jobbar. När regnet ÖSER ner och det är kalla vindar då är jag ledig. Fattar ni hur jag har det? inte ett dugg kul!

Nu längtar jag jättemycket till helgen, fråga mig inte varför jag bara gör det.

Congrats!

Idag fyller min fina vän Manda Drott 21 år!



Alla borde få ha en sån underbar vän som Manda.
Vi har alltid så otroligt roligt tillsammans.

(Manda jag ber om ursäkt men jag har inte hunnit
med att rimma ihop något i år)

SNYGGT!!

Just det!

En klapp på axeln till Söderling som vann över Federer tidigare idag, SNYGGT!


Tisdagen avklarad..

Idag har jag jobbat, lunchen spenderades tillsammans med Louise ute i trädgården, mys. Ja min dag har väl sett ut som alla andra jobb dagar. Förutom att kvällen slutade med personalmöte. Kom hem för ungefär en timma sedan så det fick blir en promenad.

Jag hatar att komma hem såhär sent, känns som hela kvällen är förstörd och kvällarna är lite heliga för mig.



RSS 2.0