Promenad

Har gått en promenad längs med havet idag, vilket härligt väder det har varit.
Jag har inget mer att säga än lyssna och njut, perfekt promenad låt!


Måndag

Vilken härlig dag det blev idag. Vi har som sagt varit hemma hos pappa på lunch, yammie. Fick med mig en lunchlåda hem tills imorgon för då vet pappa att jag tänker på honom när jag äter. han är rolig han.

Det ringde nyss en telefon försäljare till mig och jag blir alltid helt varm och nästan svettig när dom ringer, varför är det så? man vet någonstans att man blir lurad. Det finns så många oseriösa företag som lurar folk på nästan vad som hellst men samtidigt finns det säkert många bra företag också. Jag känner mig i alla fall oftast lurad. Vi får väl se vad detta leder till.

Ikväll tänkte jag ta en långpromenad, någon som är sugen?

Bakis Söndag!

Idag har det varit en riktig bakis Söndag, hämtmat, soffhäng och tennis. Jag har även fått höra komentaren x antal gånger idag:
-Marica du måste ta hand om mig.. Undra om det är någon här som är bakfull.

Imorgon är det min lediga dag, så klockan halv ett står maten på bordet hemma hos pappa. Jag, Ida och Martin kommer och våldgästar min sjuka pappa.


På Tisdag är det Kvartsfinal Federer VS. Söderling TAGGA!


Galet lyckad helg!

Ida ringde mig igår på dagen och frågade hur kvällen såg ut, i det tillståndet kännde jag att inget som hade med alkohol att göra känndes lockande. Men vi bestämde att vi skulle höras av när hon hade slutat och att vi ev. skulle sitta och dricka lite vin och ta en sväng ner till Bodegan. Planerna blev helt ändrade. Jag hamnade återigen på John´s place med Ida, CC och Sandra. Det var drinkar, förrätt, varmrätt, kaffe, vin och även dessert för fröken lyhme! Vilken succé det blev. Vi satt och pratade gamla minnen och skrattade oavbrutet hela kvällen. Det fanns absolut ingenting att klaga på. Strax efter 11 tog vi taxi till Bodegan, men vilken FLOPP det var ju inte en kotte där så vi gick till oscars istället. Vi hade lika trevligt på oscars men var det bara jag som kännde att hela MARKS KOMMUN var där????

Träffade i alla fall massa gamla klasskompisar från högstadiet vilket alltid är lika kul.

En bild säger mer än 1000 ord!

        



           



               


Tack för en fantastisk kväll, ni är så underbara!!



Galet lyckad helg!

Jag började min ledighet i fredags runt 13. Martins pappa hade kommit till Varberg för att hälsa på och gå på fiskemässa så vi började med en god lunch på paganini därefter knallade killarna upp till Sparbankshallen. När jag kom hem satt ida utanför och väntade på sin maskin som låg i min bil, vi lastade över lådorna och sen åkte vi ut till Tvååker en sväng. Kul att se Chrille, men det stod minnsan ingen kyckling på bordet när vi kom hem!! Well Well, vi åkte hem till mig, fikade, städade och kemtvättade sängen och soffan. Mycket lyckat resultat.  

Vid sex tiden började vi alla på Södergatan 31 göra oss i ordning för att bege oss ner till John´s Place.  Utsökt mat och dricka i goda vänners lag. kan det bli så mycket bättre? Martin och Chrille avslutade kvällen på Bodegan, Tom gick hem och la sig, jag och sofia gick en sväng till Red Room för ytterligare drinkar.

Välldigt lyckad kväll tack mina vänner!

   



Bilder lånade av Sofia!


. . .


. . . .

Jag hade skrivit ett lååångt inlägg tidigare idag, men någonting hände med min dator så det försvann så här kommer ett nytt försök.

Har haft en riktigt trevig helg. I fredags efter jobbet inhandlade vi god mat bestående av kött som vi givetvis stog ute i regnet och grillade, hemmagjord marinerad klyftpotatis, bearnaisesås, sallad, vitlöksbröd och en fetaoströra. Yammie. Vi hade även söta Nicolina här över natten. Så himla mysigt, tror dock inte att Martin tyckte det var lika mysigt eftersom det slutade med att han fick lägga sig på soffan.

I Lördags kom cc hit efter sin tenta, hon stog för bullar och jag för kaffet. Vi satt ute en bra stund och pratade om allt mellan himmel och jord. Cc bestämmde sig för att trampa ner till damernas men jag satt kvar på innergården och stekte, och herr Emanulesson var inte sen med att joina. Han är rädd för att halka efter med brännan. Jag måste ju ta alla tillfällen jag får att sitta och steka eftersom jag inte har förmånen att ha 7 veckor semester i sommar så om han mot förmodan skulle halka efter så kommer han ikapp tids nog.

Efter solningen var det dags att bege sig bort till familjen Engberg/Dahlquist där grillning och alkohol stod på schemat för dom flesta. Lite senare ägnade sig herrarna åt fotboll och Champions League final. När första halvlek drog baysen hem till Henke för att forstätta kolla. Vi tjejer satt kvar,drack vin och pratade. När klockan tckade mot ellva så begav vi oss hem till henke med, mötandes av en drös 17 åringar när vi kom innanför dörren. Lustigt nog stog dom och porrdansade. HAHAHA!! Men när dom såg att vi kom så dog "porrdansandet" ganska snabbt. Kvällen avslutades på Oscars och det blev en riktigt svettig kväll. Men shit va roligt vi hade.

Gårdagen bestog av flötig mat, promenad och två filmer. Så som en söndag ska vara..


RSS 2.0