Har gosat ner mig i sängen och kollar os k...

img_2021 (MMS)

Har gosat ner mig i sängen och kollar os krönikan. Man får ju gåshud, gång på gång. Vilken känsla alltså, tänk att få uppleva något sådant stort. Ska snart duscha och inta sovposition. God natt mina vänner


Då är det full rulle på jobbet igen. Idag ...

img_2016 (MMS)

Då är det full rulle på jobbet igen. Idag är jag dödstrött har sovit jättedåligt inatt, mina kunder får hålla mig vaken idag. Fy va otäckt det är när man sover dåligt, man blir som en zombie. Julhelgen har varit helt fantastisk. Vi tillbringade hela helgen i Borås så det har varit mycket mys. I söndags var vi hos karro, Henrik och Alice. Vi tolkade efter Otto. Jag och Alice på Bob och Martin bakom på miniskidor, herregud va fort det gick. När vi var klara hade tom och Henrik gjort upp en eld där vi grillade korv. Vet inte när jag gjorde det senast. Det var i alla fall en helt underbar dag ute i snön. Bilder kommer senare. Nu, jobb!!


Hoppas ni har haft en härlig jul och att d...

img_1974 (MMS)

Hoppas ni har haft en härlig jul och att den har firats med nära och kära. Blir en bättre uppdatering på julklappar och sådant senare. Ville bara passa på att visa mitt Jimmy choo armband som flyttade in hos mig för ett tag sedan. Idag är det julfirande med Alice och Co. Fick nyss världens största Jimmy choo påse Bara den är så snygg! Tack karro!


Julpyssel

img_1935 (MMS)

Julpyssel


At work!  Som det snöar ute idag känns int...

img_1925 (MMS)

At work!  Som det snöar ute idag känns inte alls kul, jag vill inte ha mer nu på ett tag. Idag kommer min kära syster hit och ska fixa håret och ikväll är det dags för match. Jag hoppas att Martin har fått sin skönhets sömn inatt så han har läkt och kan vara med och spela ikväll. Troligtvis inte men jag hoppas i alla fall. Imorgon är det redan fredag igen, underbart. Helgen är fortfarande oklar men jag tror det blir en lugnt och skön helg med min fina älskling! Back to work!


Okej, dålig uppdatering men förra veckan v...

img_1907 (MMS)

Okej, dålig uppdatering men förra veckan var jag sjuk. Hade fruktansvärda smärtor i magen, illamående och feber men nu är jag på benen igen och har mycket hängandes över mig på jobbet. Inte riktigt rätt tid på året att bli sjuk men man kan ju tyvärr inte göra något åt det och jag  är verkligen inte den som är den utan jag brukar kunna bita ihop och ta mig till jobbet oavsett men denna gången gick det bara inte. Det har hänt endel annat också men det är inget jag vill dela med mig. Nu har i alla fall en ny arbetsvecka dragit igång på torsdag och söndag är det dags för match igen. Ja det är full fart framåt mot jul. Mycket på jobbet innebär att det går fort och snart är jul och nyår som bortblåst. Önskar att jag kunde legat kvar i sängen idag, där låg min fina sambo och det är svårt att slita sig.


GHD IV styler

Julklappstips!
Det är så här att jag har två ghd plattänger över efter en beställning, så därför lägger jag ut dem här för att se om någon är intresserad. Båda två är gröna (skitcool) och beställda direkt från GHD Stockholm. Dom är nya och inte ens uppackade.
Priset i butik är 2000:- och jag säljer båda två för 1800:-/st
I priset ingår plattången, en värmeskyddande väska och en förvaringsbox i plast.
Om du är intresserad så lämna en kommentar nedan med namn och mail.

Hädelserik helg!

I fredags efter jobbet åkte vill till Borås. Martin och Tom sysselsatte sig här hemma medans jag och svärmor åkte och storhandlade. Tänk va mycket roligare det är att handla när man är två. När vi kom hem började Anette med maten, lika gott som alltid. På kvällen var det såklart på spåret som gällde.

När vi vaknade igår åkte vi ner en sväng till staden, jag var tvungen att fixa lite saker men fick med mig lite mer än planerat hem. Hittade en fin skjorta och ett par knästrumpor. När vi kom hem från stan åkte vi upp till Tosseryd där det väntades jobb. Först fikade vi sen var det bara att klä på sig allt från kängor,termobyxor, vantar och mössa. Jag Karro och Anette gick i omgångar med ved i varsin skottkärra, Martin och Tom stog i källaren och staplade. När vi hade fyllt på så gott det gick så forstatte vi köra med skottkärrorna fast denna gången var det hästfoder 25kg säckar och ni som känner mig vet att jag är klenast i kommunen och massor av snö gjorde det inte direkt enklare men det gick bra. Till sist skulle alla hästar in, Henrik skrämde skiten ur mig när jag skulle gå genom Brittas hage, tillslut kom jag fram till otto och mitt i allt ringde min telefon (FRIDA ROOS) vilket skrämde mig ännu mer, ner och rotade i fickan för att stänga av ljudet samtidigt pasade otto på att äta lite hö vilket han inte fick. Jag hade nämligen fått för mig att hästar blev rädda för konstiga ljud men det stämmer nog inte. Jag överlevde i alla fall och otto var mer än nöjd när han fick lite extra gott i magen. När alla hästar var inne så åkte vi tillbaks till Trandared där vi tillbringade resten av kvällen med godis, glögg, kortspel, tv och massa mys.

Idag när vi vaknade åkte vi in till stan igen för att försöka få tag i mini-skidor, vi skulle åka efter otto men vi hittade inte några någonstans i hela stan men istället fick vi med oss nya kaffekoppar och en ny adventljusstake hem. När vi kom hem igen slängde vi bara på oss lite varmare kläder och åkte upp till Tosseryd igen. Idag var dom lite utslitna där uppe så det var lugnt i stugan. Vi åt välldigt god mat, som vanligt. Sen tillbringades eftermiddagen utomhus. Vi åkte spark, lekte med siggan och tillsist tog vi in hästarna igen. Marica fick en ny chans att ta in Otto och ja jag känner mig nöjd med min instas. Idag fick han minsann inget hö på vägen. Bra jobbat! När alla var inne skulle Karro köa Biolight på brittan och jag passade på att kramas med henne under tiden. Jag och Martin delade ut lite morrötter till alla hästar och sedan begav vi oss hemmåt igen. Resen av kvällen kommer spederas i soffan och snart börjar mitt favvo program: Vem kan slå Filip och Fredrik! Wweeeeeyy!

God morgon världen, villken underbar dag. ...

img_1760 (MMS)

God morgon världen, villken underbar dag. Det är redan fredag igen och om ca sex timmar går jag på helg igen! AMAZING. Helgen kommer tillbringar i Borås hos Martins föräldrar, ni som känner mig vet att jag älskar att vara där. Det värsta är att jag känner mig lite förkyld och har lite ont i halsen, hoppas det går över under dagen. Nu är det dags för jobb!


Kryper ner i sängen och läser några kapite...

img_1795 (MMS)

Kryper ner i sängen och läser några kapitel innan jag somnar Första december idag och jag har rett ut saker och ting som hängt över mig en längre tid, skönt! Bra start på denna månaden! Natti !


Tisdag 30/11

Idag har jag hunnit med en hel del, sovmorgon först av allt. Efter det begav jag mig till jobbet där jag givetvis jobbade åkte hem till pappa och fick lite mat i magen, rensade igenom alla jul lådor och tog beslag på mina tomtar som ska pyntas med på Södergatan. Hem till Varberg igen handlade, lagade mat och gjorde grundinställningarna på pappas nya iphone. Sen droppade det in lite folk. Angelica, Sofia och Marcus är standard på Tisdagar sen kom Frida och min älskade pappi lappi. Vi fikade och fixade lite med telefonen. Klockan rann iväg och runt halv ellva trillade även min älskade sambo in!  En riktigt mysig kväll blev det.

Imorgon är det jobb i vanlig ordning.  

Lovade bild på håret men har helt glömt av, ska försöka imorgon!

RSS 2.0