Städa Städa Städa!!!

Idag har vi haft städ dag Martin började vända upp och ner på hela lägenheten vid nio, jag valde att sova vidare till tio halv ellva. Första uppdraget jag fick av bossen var att gå och köpa frukost., det blev varsin exklusiv ostbaugette. Nu har i stort sett hela dagen gått åt till städning och vi är fortfarande inte klara. Jag fick smita iväg tre gånger, första gånger skulle jag hjälpa Angelica för hon skulle köpa lite grejer till lägenheten, andra gången åkte jag till sova och köpte handukar och badrock och tredje gången var jag uppe på skolan för att berätta för dom "riktiga" lärarna hur min dag som lärare hade varit o.s.v Det tar sin lilla tid om man ska hinna med allt undertiden, möten hit och dit, man ska hinna äta och framförallt tvätta all tvätt.

Vid halv nio kom Emelie och hazzel hit för att äta kvällsmat tillsammans med oss och kolla på lipstick jungle. Som vanligt tacos, herrarna fick prinsesstårta till efterätt.

Imorgon ska jag Frida och Manda åka till ikea, hoppas man kan hitta någon roligt. Har kommit in i en riktig shoppingfas nu. Heldag med Mändy var längesedan, man kan inte annat än älska den människan hon är top notch!!


Älskar dig Manda!

Onsdag

Idag har jag varit hos Sandey efter att ha varit där i någon timma tog vi en promenad till stan för att äta lunch och eventuellt träffa Manda, men vi fick luncha själva. Vi gick hem till mig för att fördriva tiden, Manda kom förbi en sväng och det slutade med att alla tre låg i sängen med varsin mobil.

Dags att gå till jobbet, började med att klippa mamma och sen satte jag i färgen för att under tiden klippa joakim. När jag kom hem var jag vrålhungring och skulle tina upp snitzel och det gick åt helvete kan jag säga, den blev kockt, tro det eller ej men undertiden luyckades jag bränna min rostade macka. Katastrof!!

Har varit och handlat nu så dags att göra ny mat! SUCK!

Tisdag

Tidigt igår morse gav sig Martin av för att återigen spela match så jag fick ha en dag för mig själv, tillbringade största delen av dagen med sofie. Vi gick på stan, åt god mat och kollade gossip girl. Sjukt att man kan bli så fast vid en serie.
På kvällen/natten umgicks jag med emelie. Ingen av oss kunde sova så vi kollade återigen gossip girl. Hämtade Martin, Mattias och Hansson vid bussen för att dom skulle slippa gå i ös regnet men var tydligen inte så uppskattat som jag trodde.

Idag har jag inte gjort så mycket, lunchade med Sandra, gick en sväng på stan. Resten av dagen har jag spenderat hemma, ätit igen och bara slappat.

Imorgon blir det jobb igen, känns som det var evigheter sedan jag jobbade sist../Love Mary


Dags att börja blogga igen!!!!

Har en hel del att ta igen, har inte bloggat på ett bra tag, men från och med idag börjar mitt vuxna liv.
Fyller hela 20 år idag, inte för att jag känner någon skillnad men enligt alla andra ska man helt plötsligt bli vuxen. vi får se hur det går. Har fått så mycket bra grejer idag.


Min födelsedag började med att mamma ringde kl 00.00 för att hon skulle vara först Grattis skriker hon, det värsta jag vet är när någon ringer mig tidigt på morgonen eller när jag har gått och lagt mig. så jag blev arg och sa mamma man ringer inte så här sent, jag ligger och sover !!!!

klockan sju i morse kommer martin och väcker mig och frågar om jag vill ha frukost på sängen, men det känndes för tidigt att äta, mitt i natten ju. Fick min frukost på sängen till slut men inte innan halv tio, passade mig mycket bättre. Fick även ett jätte fint Thomas Sabo halsband av Martin och en berlock som var ett hjärter,spader, ruter och klöver. Jätte fint. Kommer bilder lägre ner.


Träffade sandra en snabbis menads Martin skulle vila, vid två kom mamma och angelica hit med presenter, fick ett förstorat kort på mig som dom hade ramat in, någon slags ljusgrej som liknade en flaska rött vin och två glas, en glittrig gren med pengar på och givetvis ett fint kort. Efter paketöppningen gick vi ner på stan och åt lunch, när vi alla var mättaoch belåtna kännde jag mig shoppingsugen, så jag fick köpa lite presenter till mig själv. Det blev så mycket som en päls sjal och två polo örngott. Köpte även en magnet tavla till mig själv igår.

Ikväll blir det fördrink hos Angelica och Marcus 18.00 sedan ska vi vidare till john´s place och äta sen får vi se vart det bär av, kanske utgång kanske hemmakväll. Har lovat Manda att jag inte ska ut idag så jag lär nog hålla det.Halsbandet jag fick av Martin


          
Vinet                         Mitt pengaträd                      Den förstorade bilden


   
Magnet tavlan           Mina polo örngott
som jag inskaffade
till mig själv


love / Mary


 


RSS 2.0