snacka om...

0-243e22cd8f2ff7a32784a66b7abe6bdf.png

snacka om lyx i vardagen. God natt mina vänner.


Soffhäng

Sitter i soffan med massor av levande ljus runt om kring mig och en fruktansvärt bra bok, kan man ha det bättre? det är frågan.



Jag nästan drar mig för att läsa, har ju ingen ny bok som ligger och väntar på att bli läst.

Nära och Kära

Jag stormtrivs i detta nu.


Jag älskar Martin
Jag älskar mina vänner
Jag älskar mina föräldrar
Jag älskar mina syskon
Jag älskar mitt jobb
Jag älskar levande ljus
Jag älskar helgmys



Jag älskar helt enkelt att leva.
Jag är lycklig(t lottad)

Spånnande.

Som sagt mycket spännande händer i mitt liv. KUL tycker jag.

Om en stund så kommer några av min underbara vänner hit, så jag har förberett med massa ljus så det är mycket hör mysfaktor här just nu. Vi ska ha en "ta hand om varandra kväll". Var och en ska få avnjuta ansiktsrengöring, peeling och ansiktsmassage. Låter det inte underbart?




Måndag

Just nu har jag välldigt många bollar i luften, men allt känns så himla roligt så inte mig emot. Kan tyvärr inte avslöja något än, men så småningom kommer jag kunna berätta allt.

Jag har fått gjort en hel del idag. Lunch hos mamma, där fick jag även en present, kan någon gissa vad det var? Jo en helt egen frisörstol i silver/kromad och skinn. Har tvättat i stort sett allt, shoppat med pappa och sen har jag gjort lite hemligheter som jag inte kan skriva om här.

Min kära granne kom  in med en bukett blommor till mig innan, från henne och chrille.
Love her!



Hittade ingen bra bild på min och Emelie, ni får nöja er med mig och Honey.
Jag och martin stolta gudföräldrar till denna lilla vovven, dock är hon inte döpt än.

jag klarade...

3e698ee37a98401a6097a0e5def4dabe.png

jag klarade det! Jag är så lycklig, jag älskar livet. Det går bra nu, kompis det går bra nu. Pengar rullar in som dom ska. DET GÅR BRA NU!


Sminkparty

Känns som jag har hunnit med en hel del idag, gick upp vid tio för att åka och köpa en ny foundatition och sedan lämna bilen. Efter det klippte jag Chrille och Simon. Tiden bara rann iväg och klockan blev halv fyra. Klockan fyra skulle vi befinna oss hos louise och jennie där ett sminkparty med Mary Kay hölls. Det var välldigt trevlig och lärorikt framförallt. Vi började med att göra en ordentlig rengöring, peeling, återfuktning och bas. Sedan började vi med make-upen steg för steg. Mycket skratt blev det under kvällens gång. Vi fick nog beställt mer saker än vad vi egentligen hade råd med. Snart anländer det bästa av allt, men inget jag kan avslöja nu. 

 

Jag älskar redan mina nya produkter och hoppas att jag kommer fortsätta göra det.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen för imorgon måste jag vara pigg och fräsch. våran lilla matsäck är redan fixad så nu är allt i mina händer. klockan fyra börjar även innebandyn imorgon och ni som brukar läsa min blogg vet att jag bara ÄLSKAR det.. För ovanlighetens skull så ska jag ha på min matchtröjan imorgon, den är ju faktiskt rätt snygg kan jag tycka och framförallt efternamnet som kommer att stå i min ring framöver.



ÄLSKAR ATT LEVA, DET GÅR BRA NUU!

denna söta...

172731b2d858960c78693c2d172426e3.png

denna söta bomman fick jag i namnsdags present av en kund. Gulligt tycker jag


Idag är det min NAMNSDAG

Grattis till mig själv.

Bild: tagen för tre år sedan


Örebro

I fredags äkte min söta granne hem till Örebro och hon skulle hem igen på lördagen för att jobba söndagen. Det var en viktig match i Kumla som hon ville se innan hon åkte hem därmed skulle hon tagit ett tåg välldigt sent hem så jag erbjöd mig att komma och hämta henne, jag hade ju ändå ingen för mig. Louise och Jennie gjorde mig sällskap så vi tog det som en liten road trip. Vi bunkrade upp med skivor, godis, dricka och lite sömn. Tror vi kom iväg vid halv 11. Stannade några gånger på vägen för att sträcka på benen, men en av gångerna var det lite annorlunda, det var en bil som brann. väl framme i Örebro gick vi i en sväng på stan, jag fick köpt en klänning. När klockan närmade sig halv fyra köpte vi oss lite kaffe för at orka med dagen och sedan begav vi oss hem till Sofia men det visade sig att hon var kvar i Kumla på mathen så vi åkte dit, vi nhade ingen aning om vägen så vi gick på våran kvinliga intution. Vi kom fram men matchen var fortfarande inte slut så vi åkte en sväng om kumla anstalten och kikade lite. Shit va stort det är.

      

                      

Strax efter fem var  vi äntligen på väg hem fick gjort några stopp även på hemvägen för att tanka och äta. Mörkret började lägga sig på den blåa himmlen och jag tog det genast mycket lugnare. Hatar att köra när det är mörkt sedan jag krockade för två år sedan.

Finns inte så mycket att skriva om hemvägen, men när vi kom hem blev det en hel del vin och sedan utgång. JAg gick hem efter 10 min på oscars var så fruktansvärt trött.



det blir...

0-5d5c944228311e4bf53d1aa49112a59d.png

det blir endast ett inlägg från mobilen. Får uppdatera från helgen imorgon trodde inte det skulle bli så sent idag, men nu har jag lite mer kött på benen i alla fall. Imorgon blir det jobb till sex sen ska jag, mamma och Mona på en föreläsning. Det ska bli kul. Nu ska jag försöka ta mig från soffan till duschen sen blir det sängen, ska ev ( om jag orkar) läsa lite bloggar. Det är nu eller aldrig jag ska ta mig från soffan, tror det får bli NUUU


Tisdag

Ikväll lovar jag att uppdatera bloggen och berätta om min helg. Men nu ska jag åka och förklippa henke så det får alltså bli en uppdatering ikväll. har lite bråttom nu så som sagt uppdatering ikväll.

Emanuelsson kung i Fyrishov


äntligen match...

-62b5254111b66fa05ef50e981d6608e.png

äntligen match igen.


nu har...

0-51f2819850eee2e56cb9a10de42433c5.png

nu har vi hämtat upp Sofia och är på
Väg hem igen. Vi är verkligen jätte kissnödiga men marica vägrar att stanna "vi
Ligger efter i schemat" så vi kniper vidare ..bye for nos //l s j m


godmiddag! Nu...

0-17e72d47964b15834cc2ac3857ac9eba.png

godmiddag! Nu sitter jag i framsätet och njuter av en kaffe och bulle marica min vän sitter och kör och jennie sitter bak och läser GT.         Vädret är strålande och vi närmar oss Skara.. Vi har ett par timmar kvar till örebro .. Ur högtalarna Spelas det en skön dänga med simon de jano. Bra skit det där!  Ikväll blir det god mat och vin mys hos marica...tack för mig puss och kram / Louise Bartholdsson


oj oj...

0-4c63e3fc954cc5588c347b14b815a6cb.png

oj oj oj


Mys hemma hos Lis





Min underbara vän Louise och jag.

Nu är det snart dags för match igen, ska bli så jäkla kul. Ikväll är tanken att vi ska kolla den nya wallander filmen eller johan falk. Love Sundays.

mål



Målen från förra söndagen Dalen-Warberg

är hos...

059c50840add884aaf20ae6052b2964d.png

är hos Martin på jobbet nu och fick syn på detta hjulet, var bara tvungen att testa. Imorgon är det match igen. Hoppas det går bättre än igår. Ingen pizza på planen i alla fall


Fredag


pizzan och kimmo.

älska warberg.


Kul för Helsingborg som trodde att dom vann VM-guld.


tacopaj, kex,...

0872607bfd1e10db6a46bb1970a5bc47.png

tacopaj, kex, ost , innebandy och vin står på schemat.


kvällsmat och...

0-7270b26c87133d0a3804314c347467ef.png

kvällsmat och vin på Harrys med Sandey, Frida och Carro. Myyys


har precis...

-12ff841c95a0ced13c6cb10754834df.png

har precis kommit hem från espresso house där jag och Carro drack varsin latte och pratade. Alltid mysigt att umgås med henne. Ligger i sängen nu, regnet bara öser ner men det är å andra sidan mysigt när man är inne och hör hur det smattrar på fönsterbläcken. Snart kommer Carro igen då åker hennes hår av.


köpte denna...

542ff3f4b558bf050b4f8ed5375fb136.png

köpte denna boken igår, den började riktigt bra. Har suttit och läst lite nu på min lunch. Någon av mina läsare som har läst den?


Nattuggla

Idag är vi riktiga nattugglor jag och martin, vi sitter vid varsin dator, han med högtalare och jag med lurar. Nöter igenom lite musik hade det varit lördag nu så hade jag lätt svirat om för utgång, så bra musik är det. Men icke, bara måndag idag ju. Har haft en jätte bra dag på jobbet. Känns som jag har hunnit med en hel del trots att jag har jobbat idag.

När Martin och Crille kom hem från träningen så åt vi gemansamt som vanligt. Sen fick killarna lite egentid för jag och Sofia traskade bort till Sofie där var även Louise och frida kom lite efter oss. Vi bänkade oss som så många andra framför Svenska hollywood fruar och Roast på Berns. Riktigt bra. Frida sov i stort sett hela vistelsen, men kul att du kom . haha. Imorgon har jag inga som hellst planer för dagen. Blev lite besviken idag när som ringde från colorama och sa att våran väggdekor var restad så det dröjer ytterligare några dagar innan den kommer.
När jag har beställt något så blir jag som ett barn, vill ha det med en gång.

well well. Bild kommer upp så fort den är på plats.

nu är...

7365d6026e30afdc37a7613e6a4093f5.png

nu är jag, Sofia, Frida och Louise hos Sofie kollar svenska Hollywood fruar och myser.


vinst idag...

33eee259c398c049e4dcfe362070fee5.png

vinst idag med 7-2 match igen på fredag. Björn var med på matchen idag, stort. Har även träffat min vän jimmie som kom hem från USA idag på förmiddagen så han joinade oss på matchen. Nu blir det mat och soffhäng.


dags för...

73f850ca456c9007fa90d90917d5de9a.png

dags för årets första hemma match, nu kommer Sandra strax och hämtar mig.


Mys lördag

Har tagit hela dagen som den kommit, jag och M åkte till colorama vid halv ett och beställde lite material direkt efter drog vi oss ner mot stan för att få lite mat i våra hungriga magar och även lite kaffe efteråt. Strax därefter mötte jag upp Sandey och frida för lite umgånge. Vi var lite överallt, på café, onoff, 7 eleven, hajen, hämtade upp daniel och slutligen var vi hemma hos björn för att fika. Jag fick visa mina starka sidor, att göra vanlig och vaniljlatte. inte så avancerat.

Åkte hem, satt i soffan och samlade ork för att pallra mig till kvanum och tillsist gick vi dit både jag och Martin, fick handlat en heldel gott. Började med maten så fort vi kom hem och unnade mig ett glas vin så här på en lördag. Efter maten var det fotboll och spel hos familjen Stålnacke/Kjellman som stog på schemat och även endel vin därtill. 



Nu har jag precis duschat och vi har firat sofia som fyller 21 år idag, GRATTIS baby..  






Fredagsmys

Nu lagar jag mat, bloggar, dricker vin och bara älskar att det är helg.
Jag måste ge mig själv en klapp på axeln, satte väskan på golvet idag och körde enligt hastighet till och från jobbet. När jag kom hem från jobbet gick jag och Sandra till espresso house, fikade och satt ute i det fina vädret.

Här kommer lite bilder som gör mig glad.


Små förändingar i livet kan göra stor skillnad.

Idag ringde en vän till mig och berättade om någon som har dött, personen i fråga är i min ålder. Det fick åtminstonde mig att tänka till. Det kan vara så små saker i livet som kan göra så stor skillnad.

Jag hade en tanke redan idag när jag åkte till jobbet, jag har ofta med mig mina saxar hem av någon konstig anledning. I alla fall när jag gick ut till bilen så höll jag mig till vanliga rutiner, la väskan i baksätet (med saxar och div. saker), tog av mig jackan och la även den i baksätet och tillsist satte jag mig i förarsätet för att bege mig mot jobbet. då kom det upp en tanke. Tänk om jag krockar och olyckligtvis får till exempel en sax i huvudet och dör. Allt på grund av att jag var så bekväm att jag inte böjde på knäna och satte väskan på golvet.

Eller en sådan sak som hastighet, jag är själv väldigt dålig på att hålla hastigheten men tänk så lite tid man egentligen tjänar på att köra för fort, det kan faktiskt (olyckligtvis) orsaka din egna eller andras död.

Från och med nu så ska jag hålla hastigheten och ha för vana att alltid sätta väskan på golvet, den kan ju faktiskt rädda mitt liv. Jag är inte redo att dö än på länge, har hela livet framför mig. Just nu är jag bara den lyckligaste tjejen i hela världen.

På söndag är det första hemmamatchen för warberg och jag hoppas att denna mannen öser in poäng.





Dags för mig att sova ska upp och jobba imorgon. vad har ni för planer i helgen?


Dålig uppdatering

Har haft holländsk kund idag, väldigt roligt att få prata engelska på jobbet, händer dessvärre alltför sällan. Efter jobbet åkte jag hem och duschade, för att sedan möta upp pappa. Det var en hungrig Martin som satt här hemma och väntade på mig. Vi mötte upp pappa vid systembolaget, lilla sofie kom dit med :) gick in och plockade allt pappa skulle ha, betalade och kom ut på gatan med vagnen, det var alltså en hel del, kanske snackar årsförbrukning för vissa haha. I alla fall, Martin frågar vart bilen står, där borta säger pappa och pekar mot gallerian. Vi börjar gå men inser att det skrammlar och har sig, M säger till P att han ska hämta bilen. Sagt och gjort. För er som inte känner min pappa så är han inte blyg för någonting, han kör imellan två blomlådor och upp på trottoaren, jätte smidigt tyckte han och vi bara skrattade.

Efteråt gick vi till Paganini där pappa bjöd oss på mat/fika för bärhjäpen. Sandra och Frida kom dit också, alltid roligt när man är många. Nu ska jag försöka pallra mig till kvantum och handla inför kvällen. Ska bara fundera ut vad jag är sugen på idag.

Min huvudvärk VÄGRAR släppa :(


RSS 2.0