...

Jaha då är det bara några få timmar kvar på min semester.
Längtar redan tills nästa år. 

Collage


Back to reality

Jahopp då var det sista dagen på min semester. Känns rätt tungt.
Har i alla fall varit på Kreta och dom ända minnena som finns kvar är dom i mitt huvud och bilderna, inte ens solbrännan är kvar. Ja ja vi hade i alla fall en kanon bra semester. Vi solade, åt god mat, shoppade och sov. Precis som en semester ska vara.

Har inte hunnit med så mycket sen vi kom hem, men det blev en shoppingrunda på nelly i lördags, på kvällen kom Koski och Madde hit. Färskpotatis, grillad fläskfilé, sallad, vitlöksbröd, såser och mängder av vin. Kvällen avslutades med varsin drink på Oscars.

I Söndags blev det inte mycket gjort, en riktigt bakisdag.

I Måndags kom nästa liga. Rikard, Mogge, Lucka och återigen kom spriten fram. Åkte bort till Louise och Jennies "gamla" lägenhet och flyttstädade. Shit va varmt det var. Sen tillbaks till spritbordet och även denna kväll avslutades på oscars. SKAFFA AC!!!!

Kommer upp lite bilder om en stund!!


FLYGSTREJK!!!!!!

Ja, da var sista dagen pa stranden avklarad. Men det har uppstatt ett problem, FLYGSTREJK! Toppen.
Vi far val se om vi kommer hem som vanlig imorgon eller inte, det finns inte sa mycket vi kan gora mer an att vanta!

Det var all uppdatering fran idag!Dags for uppdatering

Sitter i skrivande stund pa cafe nero och kollar pa fotbollen. Har haft en riktig slapp dag idag eftersom vi brannde oss bada tva igar. Det kanns som man maste ligga och pressa hela dagen imorgon med tanke pa att vi snart ska hem men om jag kanner mig sjalv och martin ratt sa kommer det inte att handa.

Lag och drog oss ganska lange idag med pa grund av vara rosa/rod/bruna hy. Traskade ner till stranden tillslut men blev inte langvariga idag heller.. Nar vi kom hem blev det kaffe och power nap for martin, jag kunde dock inte slita mig fran boken aven fast jag verkligen fick anstranga mig for att halla uppe ogonen.

Gick en svang och kikade men det finns mest skit har faktsikt. Vi fick i alla fall kopt anettes bestallning pa en golfkeps. nojda gick vi darifran och rakt in pa en rasturang for cara magar skrek efter mat. Proppmatta efter tre ratters sitter vi nu och haller i oss varsin drink. Livet ar harligt!

Saknar mina vanner!!

KRETA!!

Idag lag vi och drog oss i sangen anda tills klockan blev kvart over tio, da gick jag och handlade frallor och Martin gick ner till gymmet. Blev en ganska snabb frukost for att sedan dra oss ner mot beachen. lag och solade i ungefar tva timmar innan det var dags for lunch pa hotellet som ligger precis pa stranden. Jag at grillad kyckling med pommes och ris, Martin at nagon slags wrap med kott och pommes. Efter lunchen blev det bara ett dopp och sen orkade vi inte ligga langre sa vi gick hem och drack kaffe och slappade en stund.

Storre delen av eftermiddagen har tillbringats pa cafe NERO som ligger bara ett stenkast bort. Dar drack vi aterigen kaffe, milkshakes, spelade airhockey och biljard. Imorgon blir en chilldag eftersom vi brannt oss bada tva.

Grekland ar varkligen underbart!

dagens citat fran min bok. Battre att gora ett daligt forsta intryck an inget alls!

Grekland

Kreta ar sa harligt.
Vi kom fram till hotellet ca 02.30 i fredags natt. Tog varsin knackemacka med ost och en pepsi. I stort sett allt var stangt. Vaknade vral hungriga igar sa vi gick till mini market och inhandlade lite frukost. Klockan narmade sig ellva och vi begav oss ner till stranden. Konstigt nog tycker vi inte att det ar sa varmt. Vara dagar ser nog ganska lika ut. Frukost, sola, lunch, sola igen, power nap, duscha, ata, sova!

Allt ar toppen.

Mamma, Pappa, Svarmor, Svarfar ni ar BAAAST!!
har ar varat hotell!

RSS 2.0