100-dagars + utgång

I torsdags var det 100-dagars tema B. Jag var utklädd till Basket spelare och min outfit gick hem hos många. hehe. Hade inbakade flätor i hela håret, ett gult Los Angeles basket linne, svettband, svarta tights och pumps. Kan det bli bättre. Hade i alla fall sjuukt kul. När jag vaknade i fredags insåg jag kanska snabbt att jag hade fruktansvärt ont på sidan om magen då slog det mig att jag ramlade i trappan på dansgolvet. Eftersom mina flätor var så otroligt uppskttade tog många mig i håret och en av gångerna tappade jag balansen samtidigt som jag fick en knuff från sidan och ramlade rakt ner i golvet och givetvis precis på trappan och när någon ramlar så är chansen ganska stor att någon snubblar på den som redan har ramlat och givetvis hände det mig och vips så hade ja fyra stycken över mig aj aj aj.

           

Corinne och Malin var Brottslingar
Jens var Björn Borg
Jag och Kojic var Basketspelare
Petter var Bling Bling


Igår jobbade jag från 8 till 3 sen blev det after work på harry´s. vi sex tiden åkte jag hem till gustav där det var fotbollskväll, men det varade inte så länge för vi åkte till bongo istället där vi hade en jätte trevlig kväll med drinkar, trevligt folk, bowling, biljard och lite av varje. Kom in till stan vid halv tolv då ringde jag till monika och då var hon fortarande kvar på Paganini´s libanesiska afton så jag skulle gå dit och säga hej, men det slutade med att vi hade druckit två flaskor rött vin. Sen begav vi oss äntligen mot oscars med LINE UP under ena armen eftersom modell repotaget hade publicerats. Snyggt. resten av kvällen tillbringades på oscars, mycket trevligt faktiskt. Träffade endel gamla vänner och det är alltid kul. vid te tiden när vi skulle bege oss hemmåt hade jag fortfarande tidningen under armen, trots att jag hade varit flitig på att visa upp den under kvällen. Riktigt stolt.


Idag har jag bara tagit det lugnt, har varit hos jennie och pluggat en tag men nu är jag ätligen hemma där det sker stora förändringar med renovering. Även om jag inte har hjälpt till att välja tapeter, möbler o.s.v =(


 

Kommentarer
Postat av: Angelica

Har pappa sagt att jag köpt en biljett till den 3 kvartsfinalen (wic) den 20 till dig? puss

2008-03-11 @ 16:01:16
URL: http://LindbergA.blogg.se
Postat av: Linnéa

Skönt att någon mer än jag lyckas bli vän med trapporna ;) PUSS,

2008-03-12 @ 11:25:31
URL: http://linnealennartsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0