Fredag

Dålig uppdatering igen.
Hade en fullspäckad helg. Började fredag kvällen med att dricka vin med Sofia. Vi har alltid lika trevligt tillsammans. Vi hade även lilla Nicolina här över natten.

På Lördagen drog vi oss mot borås hållplats nr ett blev hos Mona för att lämna Nicolina. Sedan mot familjen Emanuelsson Kampe. Väl framme så var Fredrik Kampe med familj också på plats. Vi slängde i oss lite mat och sedan åkte vi upp till Tosseryd där det var dags för barnkalas. Fick även tränna Karolinas pappa med respektive och deras dotter. Alice var mycket nöjd över alla fina presenter.

I Söndags var det dags för jobb, Karolina skulle till Himledalen och tävla med Cobra så det passade perfekt att jag kunde åka med. Blev hämtad 7.30 sen så hade vi lite frallor och kaffe i bilen. Väl på jobet så var det dags för uppsättningar och make-up det är jätte kul tråkigt bara att man gör det så sällan. well well.
Tillbaks på tosseryd, vi packade ur transporten osv. Inväntade Martin, Tom, Anette, Alice och siggan. Så under tiden hade jag och karolina lite lektion i sadlar. haha.

När alla var på plats igen så var det snart dags för mat. Alla sattes i arbete, Tom planterade träd, Martin grillade, Anette och Alice gjorde resten av maten, Henrik slog gräs och jag och Krolina var ute i stallet. På söndagskvällen sov Alice och siggan med oss andra på trandared och på måndagen avslutades denna trevliga helg med Lunch på ridhuset.

Ikväll blir det vin och mys på balkongen med Louise.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0