Söööndag

Har varit lite dålig på att uppdatera bloggen denna helgen. Men det har varit mycket nu.
Från början var det bestämt att det skulle bli utgång på lördagen men det slutade med en ganska oplanerad utgång på fredagen. Gick in på stanton´s vid fem tiden och pratade med Emma hon övertalade naturligt vid mig att följa med ut. Vi skulle mötas där vid tio sedan gå hem till henne och dricka. Gick hem för att göra mig i ordning och lyckades övertala frida och marielle att kommer ner, men det slutade med att marielles bil krånglade och det gick inga tåg. Tillslut blev det jag Emma Davidsson och Sofie Ljungberg som satt hemma hos Emma, pimplade vin och shottade cider. En i minuten. Vi gick till Oscars vid tolvtiden och då mötte jag upp Sandra. Hann inte mer än att komma innanför dörren innan vi träffade Emma Gunnarsson och Malin. Jag ska väl erkänna att jag blev lite för full denna kväll, men det kan väl hända alla. Till råga på allt var emma g och malin städade, ännu värre.


 Emma Gunnarsson

Vaknade med en fruktansvärd huvudvärk och jag sa att Jag är ledsen sofie men jag vill inte gå ut ikväll jag mår sååå dåligt. Jag orkar verkligen inte det. Mitt huvud bara bankar. Delvis på grund av alkoholen men en stor del var nog den berömda johnny dansen som jag dansade friskt i emmas vardagsrum. Jag och Sofie åkte till mamma på eftermiddagen för att äta en mycket god middag. Det bjöds på fläskfilé, bakpotatis, sallad och mammas utsökta sås. Finns det något bättre än att komma till ett dukat bord med färdig lagad mat? Väl i City igen bänkade vi oss framför tv:n och kollade på Today you die. Tjuven Harlan Banks (Steven Seagal) har fått nog av sitt leverne, men går med på en sista stöt. Han ska hjälpa några män att genomföra ett rån på ett av Las Vegas casinon. 20 miljoner dollar förväntas stöten ge. Men hans nya partners dubbelspelar honom och han hamnar i fängelse. Han hann dock gömma pengarna innan och det är nu folk utanför fängelset som vill hitta dom, till vilket pris som hellst. Vid halv ellva var filmen slut Och jag började känna mig taggad på att gå ut i alla fall. Jag la fram mitt förslag till Sofie, hon kände sig också lite taggad, vilket slutade med ännu en oplanerad men städad utgång. Träffade mycket trevligt folk ute därbland kusiner, vänner, wic-spelare och ett och annat ex. Haha. Ni vet vad jag menar! På vägen hem gick vi om Campino och köpte en efterlängtad rulle, kan itne minnas när jag åt det senast. Kom i säng runt kvart över tre.

Klockan ringde 09.00 idag, dags för vaxning. Råkade somna om men som tur va så väckte Sofie mig. Gick dit och skulle vaxa hela ben och brasiliansk men det slutade med halva ben. Känndes inte helt okej att göra brasiliansk eftersom det är på mitt jobb. Svårt att förklara hur jag känner. Men det blev i alla fall halva ben för Malin tyckte inte det var nödvändigt att göra hela benen eftersom jag inte hade något hår. Det känns ju som en bra komplimang.

Tror klockan var halv fyra när jag var i full gång med städning då Emma g. ringde och frågade om vi skulle med och fika, jag hann inte ens duscha, kände mig så ofräsch. Det blev i alla fall en ganska lång fika på Blå dörren. Kladdkaka med grädde och cola stog på menyn för min del. Guud jag är fortfarande mätt. Nu är jag hemma igen och det blir en slapp kväll för min del, ska laga lite tacos till mig själv nu, tråkigt men sant.  

Just nu förljer jag matchen mellan Finland och Sverige ställningen är för tillfället 3-2 till Finland.
Kom igen Sverige!!


Det var Jätterolig att träffa Manda igår. I och med mycket jobb och att vi båda är nykära så har vi inte haft så mycket gemensam tid det senaste. Men Manda du vet att jag älskar dig!





Fick lite bilder från avslutningsfesten häromdagen.
NJUUUT!!


Pappsen: ni ser ju själva!


Hassel och Martin


Kimmo och Holmer

Kommentarer
Postat av: Angelica

Hahaha du är sååååååååååå dålig;p Den ursäkten om vakningen gick jag inte på lill tuffingen ;) I veckan kanske de blir utflykt för dig och mig om jag är ledig någon dag och om vädret behagar! Puss Sis

2008-11-02 @ 23:15:49
URL: http://lindberga.blogg.se/
Postat av: marica

det är faktiskt sant..

2008-11-03 @ 11:26:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0